OD 22.1.2021. DO 9.4.2021.

ONLINE GROUP COACHING

Stronger together.

Ovaj tromesečni grupni online program namenjen je svima koji žele da steknu osnovna znanja iz oblasti nutricionizma, da savladaju pravilno kombinovanje namirnica, te da prema svojim potrebama nauče da kreiraju personalizovani plan ishrane sa ciljem unapređenja sopstvenog zdravlja i životnog stila. Kao sertifikovani health coach, makrobiotički edukator i cancer survivor, u toku 12 interaktivnih live konsultacija i Q&A sesija, sa polaznicima ću podeliti pregršt korisnih i lako primenjivih preporuka i saveta o ishrani i zdravlju.

Zajednički ćemo otvoriti ključne teme koje se odnose na isključivanje glutena, mlečnih proizvoda, kao i rafinisane hrane prepune šećera, aditiva, konzervanasa i drugih veštačkih sastojaka. Time ćemo podstaći smanjivanje zapaljenjskih procesa u telu i postaviti zdrave osnove za jačanje imunološkog sistema, kao i unapređenje rada digestivnog trakta, endokrinog, kardiovaskularnog i nervnog sistema.

1

6 konsultacija i 6 Q&A sesija

2

Trajanje konsultacija 2 sata

3

Početak programa 22.1.2021.

KAKO JE NASTAO OVAJ PROGRAM?

Dok sam kreirala ovaj program, prisećala sam se perioda kada sam veoma disciplinovano kuvala makrobiotičke obroke po ceo dan kako bih povratila narušeno zdravlje. Bilo je to pre punih 15 godina, u fazi dok sam se na ovaj način, potpunom promenom režima ishrane i stila života, lečila od kancera.

Oko sedam godina kasnije prvi put sam osvestila da je veliki deo mog života činila briga o ishrani, dok sam druge važne životne segmente, po inerciji, pustila da se dešavaju sami od sebe.

Zbog toga sam upisala health coaching studije na njujorškom Institutu za integrativnu ishranu i od tada uložila mnogo energije, novca i volje da savladam tehnike i metode pomoću kojih mogu da održim zdrav stil života, te da stečena znanja usmerim ka tome da i drugima pomognem da na uspešan način svoju ishranu i životni stil promene u ovom pravcu.

SPECIJALNA PROMO PONUDA ZA 3. GENERACIJU
JEDNA UPLATA 499€ 299€ za uplatu u celosti Cene uključuju PDV
DVE UPLATE 549€ 349€ za uplatu na dve rate Cene uključuju PDV

PRIJAVA ZA ONLINE COACHING PROGRAM