Čia puding sa breskvama

Mnogo volim čia pudinge, što ste verovatno uspeli da shvatite čitajući moje recepte. Ovaj sa breskvama mi se posebno dopada jer je izuzetno osvežavajući. Čia semenke sam pomešala sa bademovim mlekom i dodala dve kašičice javorovog sirupa, kako bih ga zasladila. Ako vam se čini primamljiv, tačna uputstva kako da ga napravite potražite u nastavku.

Sastojci:
6 kašika čia semenki
1 šolja nezaslađenog bademovog mleka
2 kašičice javorovog sirupa ili nekog drugog zaslađivača po vašem izboru
½ kašičice cimeta
1 kašičica ekstrakta vanile
1 ISC breskva, seckana na kockice

Priprema:
1. Pomešajte sve sastojke za puding osim breskve. Konstantno mešajte 1-2 minuta kako se od čia semenki ne bi napravile grudvice.
2. Ostavite puding sa strane oko 20 minuta da se zgusne, te preko njega dodajte iseckane breskve.
3. Servirajte i uživajte u čia pudingu.