Čokoladni smuti od višanja

Pripremila sam vam fantastičan čokoladni smuti. U ovu recepturu dodala sam višnje i puter od badema, koji odlično idu uz sirovi organski kakao. Uživaćete u ovom čarobnom ukusu.

Vreme pripreme: 15 minuta
Količina: 1-2 porcije

Sastojci:
2 šolje višanja, svežih ili zamrznutih
1 šolja nezaslađenog bademovog mleka
1 kašika sirovog kakao praha
1 urma, bez koštice
2 kašike putera od badema

Priprema:
1. Sve sastojke stavite u blender i blendirajte dok ne dobijete smesu glatke teksture. Ako je smesa previše gusta, dodajte još bademovog mleka. Ukoliko želite da vaš smuti izgleda kao na fotografiji, prvo blendirajte sve sastojke osim putera od badema. Puter od badema sipajte u flašicu, a zatim preko njega prelijte dobijeni smuti.
2. Dobijeni smuti dekorišite po želji, poslužite i uživajte.