ODLOŽENO

TATJANA’S KITCHEN PROGRAM

Eat healthy because it matters.

Hrana koju svakodnevno jedemo utiče na naše telo, metabolizam, težinu, raspoloženje, energiju, kožu, varenje i druge fiziološke funkcije organizma. Ukoliko su izbori u ishrani pogrešni, pre ili kasnije prouzrokovaće različite zdravstvene tegobe. Stoga sam kreirala veganski, bezglutenski Tatjana’s kitchen program za unapređenje zdravlja, energije i raspoloženja.

Cilj mi je da polaznicima programa približim zdravu ishranu i time ih uverim koliko obroci napravljeni od zdravih, svežih i lokalnih namirnica, koje podrazumevaju povrće, voće, mahunarke, žitarice, semenke, koštunjave plodove, začine i nerafinisana ulja, mogu biti ukusni.

KAKO JE NASTAO TATJANA’S  KITCHEN PROGRAM?

Budući da je 90% mojih klijenata po završeku „5 dana detoksa“, izrazilo želju da im češće kuvam, odlučila sam da kreiram TATJANA’S KITCHEN program, koji podrazumeva zdrave gurmanske obroke.

 

Inspiraciju sam dobila tokom tronedeljnog godišnjeg odmora na Baliju, gde sam uživala u najrazličitijim ukusima tradicionalne balinežanske kuhinje, ali i u snažnom uticaju modernog veganskog i sirovog režima ishrane.

 

Naime, na tlu ovog predivnog ostrva kreirala sam recepte i sa radošću čekam da ih pripremam za vas.

KOME JE NAMENJEN TATJANA’S KITCHEN PROGRAM?

Pre 14 godina, kada sam otkrila da bolujem od karcinoma levog bubera, odlučila sam se da napustim hemoterapiju, kako bih promenom ishrane, životnog stila i pogleda na svet, uspela sam da se oporavim. Na tom putu sam otkrila da je naše telo neverovatno magično programirano, kao i da uz adekvatnu ishranu i preporuke mogu izlečiti čak i tešku bolest.

Zbog toga sam se proteklih godina fokusirala da kroz stečeno iskustvo i završene edukacije budem od koristi onima koji su željni da nauče više i time unaprede svoje zdravlje.

Ukoliko već duži vremenski period razmišljate o tome koliko bi vam značilo da neko kuva za vas 5 dana zdrave, ukusne veganske i bezglutenske obroke, potom ukoliko želite da dobijete inspiraciju za recepte koje možete uvesti u svakodnevnu rutinu, kao i da podignete nivo energije, onda je ovaj program zaista za vas.

Verujem da niste slučajno na ovoj stranici baš danas, baš vi.

1

Svaki dan tri glavna obroka i dve užine

2

Glavni obroci su servirani u staklenoj ambalaži

3

Dugogodišnje kulinarsko iskustvo

KAKO PROGRAM FUNKCIONIŠE?

Svaki dan se konzumiraju tri glavna obroka (doručak, ručak, večera) i dve užine. Svi obroci su jasno označeni po kom redosledu se konzumiraju. Glavni obroci su servirani u staklenoj ambalaži, a ne u plastici, kako bismo potpuno isključili štetan uticaj ovog veštačkog materijala po organizam. Program počinje doručkom u ponedeljak, a završava se za pet dana večerom u petak.

Paketi sa hranom za svaki dan Tatjana’s Kitchen programa će biti dostavljani na kućne adrese prijavljenih na teritoriji Beograda, od nedelje do četvrtka, u periodu između 19h i 23h.

Lično ću biti uključena u pripremu hrane, što će koncept Tatjana’s kitchen programa činiti posebnim. Svoje dugogodišnje kulinarsko iskustvo iz oblasti makrobiotike, vegetarijanstva, veganstva i bezglutenskog režima ishrane preneću na sva jela koja ćete u toku programa imati na meniju.

OVAJ PROGRAM UKLJUČUJE

  1. 3 glavna obroka i 2 užine
  2. Nedeljni newsletter sa receptima
  3. Za rezervaciju dva programa popust 10%
  4. Gratis 3 elektronske knjige

DATUM PROGRAMA

ODLOŽENO

MESTO PROGRAMA

BEOGRAD

CENA PROGRAMA

149 € uključujući PDV i dostavu na teritoriji Beograda, Novog Sada i Subotice

PRIJAVA ZA TATJANA’S KITCHEN PROGRAM