27.2 - 3.3.2023.

5 DANA DETOKS PROGRAM

Iz godine u godinu brojni činioci poput hrane, vode, vazduha, lekova, kozmetičkih proizvoda i stresa zajednički podstiču akumulaciju štetnih materija u ljudskom organizmu. Ovi činioci usporavaju telesne procese, uzrokuju bolesti i onemogućavaju da se osećamo poletno, zdravo i zadovoljno. Jedan od prvih koraka ka unapređenju zdravlja jeste eliminacija industrijski prerađenih namirnica i okretanje prirodi.

Na taj način imunološkom sistemu olakšavamo da brže i efikasnije zaleči zapaljenske procese, u ciju obnove nivoa energije, vitalnosti i uspostavljanja neophodne ravnoteže. Ovo možete postići pomoću „5 dana detoks programa“, koji se sastoji od veganskih, nutritivno bogatih obroka, koji ne sadrže gluten, mlečne proizvode, kao ni rafinisane šećere.

PROGRAM PODRAZUMEVA:

 1. Uključenu dostavu za Beograd i Novi Sad
 2. Bezglutenski, veganski, nutritivno izbalansiran plan ishrane
 3. Namenjen je svima onima koji žele da steknu ili obnove zdrave navike u ishrani
 4. U periodu od 5 dana unose se isključivo biljne namirnice
 5. Program je podređen jačanju imunološkog sistema, korigovanju telesne težinu uz zdravu ishranu
 6. Eliminaciju suvišne vode, otklanjanje nadutosti i drugih čestih tegoba savremenog doba
1

Svaki dan tri glavna obroka i dve užine

2

Glavni obroci su servirani u staklenoj ambalaži

3

Dostava obroka dan ranije, između 18h i 22h

KAKO PROGRAM FUNKCIONIŠE?

Svaki dan se konzumiraju tri glavna obroka (doručak, ručak, večera) i dve užine. Na svim obrocima je jasno označeno po kom redosledu se konzumiraju. Glavni obroci su servirani u staklenoj ambalaži, a ne u plastici, kako bismo potpuno isključili štetan uticaj ovog veštačkog materijala po organizam. Program počinje doručkom u ponedeljak, a završava se za pet dana večerom u petak.

Paketi sa hranom za svaki dan detoksa će biti dostavljani na kućne adrese prijavljenih na teritoriji Beograda i Novog Sada, od nedelje do četvrtka, u periodu između 18h i 22h, u zavisnosti od grada.

Totally Wellness kuhinja poseduje HACCP sertifikat,  a redovne mikrobiološke kontrole i higijena su na svetskom nivou. Uz svoje dugogodišnje kulinarsko iskustvo iz oblasti makrobiotike, vegetarijanstva, veganstva i bezglutenskog režima ishrane, odgovorno stojim iza najkvalitetnijih obroka koje ćete u toku programa imati na meniju.

27.2 - 3.3.2023.

Kao kreator ideje, autor i organizator “5 DANA DETOKS PROGRAMA”, cilj mi je da svim polaznicima programa omogućim i prikažem drugačiju perspektivu o tome šta znači zdrava hrana, kao i koliko jela bez mesa ili mlečnih proizvoda mogu biti ukusna.

Ovim detoks programom zasigurno ćete podstaći promenu načina ishrane i životnog stila. Otkrićete da je zdravom hranom moguće otkloniti najčešće zdravstvene tegobe današnjice, a to su problemi sa varenjem, nadutost, gasovi, umor, nedovoljno energije, nesanica, problemi sa kožom, visok holesterol i krvni pritisak, glavobolje, migrene, alergije i brojne druge tegobe.

BENEFITI „5 DANA DETOKS PROGRAMA":
 1. Smanjenje telesne težine u proseku od 2 do 5 kilograma ukoliko se ne odstupa od programa
 2. Bolji san
 3. Smanjenje ili potpuna eliminicija nadutosti
 4. Mnogo više energije
 5. Otkrivanje intolerancije na određene namirnice ili grupu namirnica
 6. Unapređenje rada organa digestivnog trakta

OVIM PROGRAMOM DOBIJATE I:

 1. Nedeljni newsletter sa receptima
 2. Za rezervaciju dva programa 10% popusta, za 3 programa 12% popusta, a za više od 4 programa 15% popusta
 3. Gratis 3 elektronske knjige, uključujući „21 dan program“
 4. Uživanje u zdravim, gotovim obrocima bez potrebe da uđete u kuhinju tokom 5 dana programa

O meni

Nakon izuzetno teške hemioterapije svoju ishranu sam u potpunosti promenila 2005. godine,  kada sam donela odluku da ću investirati sve svoje resurse u to da unapredim svoje zdravlje. Korak po korak, svakog dana učila sam kako da efikasnije, kvalitetnije i brže pripremim obroke koji će mi pomoći u regeneraciji celog organizma, oporavku od karcinoma i sticanju nove životne energije.

Danas sam sertifikovani health coach, autor „21 dan programa zdrave ishrane”, „Vodiča za kupovinu hrane” i „Veganskog kuvara”, a kao kreator i organizator „5 dana detoks programa”, cilj mi je da svim polaznicima programa omogućim i prikažem drugačiju perspektivu o tome šta znači zdrava hrana, kao i koliko jela bez mesa ili mlečnih proizvoda mogu biti ukusna.

tanja-krug-slika

NAJČEŠĆE POSTAVLJANA PITANJA

Da, svi obroci u okviru “5 dana detoks programa” su veganski i bez glutena.

Da. U slučaju osećaja gladi, obroke možete dopuniti i proteinima životinjskog porekla.

Ne, obroci u okviru “5 dana detoks programa” su bez mlečnih proizvoda.

Da, “5 dana detoks program” je preporučljiv i trudnicama. Imajući u vidu nisku kalorijsku vrednost obroka, preporučujemo da obroke dopunite kvalitetnim proteinima i nerafinisanim ugljenim hidratima tj. itaricama celog zrna, kao i dodatnim voćem i povrćem po želji.

“5 dana detoks program“ je preporučljiv dojiljama kojima u periodu dojenja ne smetaju mahunarke. Mahunarke su glavni izvor proteina u programu i nije ih moguće isključiti iz receptura.

Povrat ambalaže nije obavezan. Ukoliko želite da podržite našu inicijativu ponovne upotrebe ambalaže, možete se prijaviti za povrat koji se vrši po završetku “5 dana detoks programa”. O tome ćete biti obavešteni po početku programa.

Da, obroci u okviru “5 dana detoks programa” se mogu modifikovati u skladu sa intolerancijom koju prijavite. Veoma je važno da nam dostavite ove informacije u napomeni prilikom prijave.

Da. Ukoliko poručite 2 detoks programa, dobijate 10% popusta. U slučaju poručivanja 3 ili 4 programa, dobijate 12% popusta. Poručivanjem 5 i više programa, ostvarujete 15% popusta. Poručivanje detoks programa ne mora da se odnosi na isti termin, već možete poručiti programe za naredne mesece kako biste ostvarili popust. Za pregled budućih termina “5 dana detoks programa“ možete nas kontaktirati putem e-mail adrese info@totallywellness.rs.

DATUM PROGRAMA:

27.2 – 3.3.2023.

DOSTAVA:

U Beogradu na kućnu adresu od 18 do 22h (zona dostave je ovde). U Novom Sadu na kućnu adresu od 18 do 22h (zona dostave je ovde).

CENA PROGRAMA:

19.900 RSD

PRIJAVA ZA 5 DANA DETOKS PROGRAM

PORUČITE