fbpx

LETNJI DETOKS PROGRAM 22-26.7.

Cover Image Cover Image Cover Image

5 dana detoks program
22 – 26.7.2024.

Program

5 dana detoks
program

Najpopularniji detoks program u regionu

Jedan od prvih koraka ka unapređenju zdravlja jeste eliminacija industrijski prerađenih namirnica koje sadrže rafinisani šećer, transmasti, pojačivače ukusa, veštačke boje i brojne druge aditive, te okretanje prirodi.

Pravilnim izborima u ishrani imunološkom sistemu olakšavamo da brže i efikasnije zaleči zapaljenske procese, u ciju obnove nivoa energije, vitalnosti i uspostavljanja neophodne ravnoteže.

„5 dana detoks program“ sastoji se od veganskih, nutritivno bogatih obroka, koji ne sadrže gluten, mlečne proizvode, kao ni rafinisane šećere.

Cover Image

01


Za 5 dana 15 glavnih obroka (doručak, ručak, večera) i 10 užina.

02


Glavni obroci su servirani u staklenoj ambalaži.

03


Dostava detoks paketa na kućnu adresu dan ranije, između 18h i 22h.

BENEFITI „5 DANA DETOKS PROGRAMA“:

01
Smanjenje telesne težine u proseku od 2 do 5 kilograma ukoliko se ne odstupa od programa.
02
Smanjenje ili potpuna eliminacija nadutosti.
03
Otkrivanje intolerancije na određene namirnice ili grupu namirnica.
04
Bolji san i lepši izgled kože.
05
Mnogo više energije i jači imunitet.
06
Unapređenje rada organa digestivnog trakta.

KAKO PROGRAM FUNKCIONIŠE?

Svaki dan se konzumiraju tri glavna obroka (doručak, ručak, večera) i dve užine. Na svim obrocima je jasno označeno po kom redosledu se konzumiraju. Glavni obroci su servirani u staklenoj ambalaži, a ne u plastici, kako bismo potpuno isključili štetan uticaj ovog veštačkog materijala po organizam. Program počinje doručkom u ponedeljak, a završava se za pet dana večerom u petak.

Paketi sa hranom za svaki dan detoksa dostavljaju se na kućne adrese prijavljenih na teritoriji Beograda i Novog Sada, od nedelje do četvrtka, u periodu između 18h i 22h, u zavisnosti od grada.

Cover Image
Cover Image

OVIM PROGRAMOM DOBIJATE:

01
Nedeljni newsletter sa receptima i novitetima iz oblasti nutricionizma.
02
Gratis 4 elektronske knjige, uključujući „21 dan program zdrave ishrane“.
03
Popust od 10% za kupovinu 2 i 3 programa, kao i 20% popusta za 4 i više programa.
04
Gotove obroke bez potrebe da kuvate hranu tokom 5 dana.

O MENI

Kada mi je 2005. godine dijagnostikovan karcinom levog bubrega, odlučila sam da se u potpunosti posvetim zdravoj ishrani, promeni navika, unapređenju zdravlja i izlečenju. Nakon izlečenja i završetka studija na Institutu za integrativnu ishranu, osnovala sam Totally Wellness, u cilju da i drugima pomognem da unaprede svoje zdravlje.

Pre 8 godina, kreirala sam „5 dana detoks program” sa željom da učesnicima programa prikažem drugačiju perspektivu o zdravoj ishrani, te koliko obroci bez mesa, mlečnih i rafinisanih proizvoda mogu biti ukusni.

Ponosna sam što je više od 18.000 ljudi do sada poklonilo poverenje meni, mom timu i ovom
detoks programu, koji sa sigurnošću podstiče na promenu načina ishrane i stila života.

Najčešća pitanja

Da, svi obroci u okviru „5 dana detoks programa” su posni, veganski i bez glutena.

Preporučujem vam isključivanje kafe, alkohola, kao i bilo kojih dodatnih obroka mimo detoks programa, osim ukoliko niste trudnica ili više fizički aktivni tokom dana.

Obroci se konzumiraju po sledećem rasporedu: doručak u 8:30h, užina 1 u 11h, ručak u 13h, užina 2 u 16h, večera u 19h. Ukoliko niste u mogućnosti da konzumirate obroke u tačno navedeno vreme, prilagodite konzumiranje obroka svom danu, ali se trudite da razmak između obroka bude 2.5-3h.

„5 dana detoks program” je preporučljiv i trudnicama uz dopunu obroka. Imajući u vidu nisku kalorijsku vrednost obroka, preporučujemo da obroke dopunite kvalitetnim proteinima i nerafinisanim ugljenim hidratima tj. žitaricama celog zrna, dodatnim voćem i povrćem.

„5 dana detoks program“ je preporučljiv dojiljama kojima u periodu dojenja ne smetaju mahunarke. Mahunarke su glavni izvor proteina u programu i nije ih moguće isključiti iz receptura.

Povrat staklene ambalaže nije obavezan, ali je poželjan zbog zaštite životne sredine. Ukoliko želite da podržite našu eko inicijativu ponovne upotrebe ambalaže, možete se prijaviti za povrat koji se vrši po završetku programa u našoj organizaciji, čime ostvarujete 10% popusta za naredni „Green Method“ ili „5 dana detoks program“.

Da. Ukoliko poručite 2 ili 3 detoks programa dobijate 10% popusta, a za 4 ili više programa ostvarujete 20% popusta.