19.9 - 23.9.2022.

5 DANA DETOKS PROGRAM

Iz godine u godinu brojni činioci poput hrane, vode, vazduha, lekova, kozmetičkih proizvoda i stresa zajednički podstiču akumulaciju štetnih materija u ljudskom organizmu. Ovi činioci usporavaju telesne procese, uzrokuju bolesti i onemogućavaju da se osećamo poletno, zdravo i zadovoljno.

Jedan od prvih koraka ka unapređenju zdravlja jeste eliminacija industrijski prerađenih namirnica i okretanje prirodi. Na taj način imunom sistemu olakšavamo da brže i efikasnije zaleči zapaljenske procese, u ciju obnove nivoa energije, vitalnosti i uspostavljanja neophodne ravnoteže.

PROGRAM PODRAZUMEVA:

 1. Uključenu dostavu za Beograd, Novi Sad i Suboticu
 2. Bezglutenski, veganski, nutritivno izbalansiran plan ishrane
 3. Namenjen je svima onima koji žele da steknu ili obnove zdrave navike u ishrani
 4. U periodu od 5 dana unose se isključivo biljne namirnice
 5. Program je podređen jačanju imunološkog sistema, korigovanju telesne težinu uz zdravu ishranu
 6. Eliminaciju suvišne vode, otklanjanje nadutosti i drugih čestih tegoba savremenog doba
1

Svaki dan tri glavna obroka i dve užine

2

Glavni obroci su servirani u staklenoj ambalaži

3

Dostava obroka dan ranije, između 18h i 22h

KAKO PROGRAM FUNKCIONIŠE?

Svaki dan se konzumiraju tri glavna obroka (doručak, ručak, večera) i dve užine. Na svim obrocima je jasno označeno po kom redosledu se konzumiraju. Glavni obroci su servirani u staklenoj ambalaži, a ne u plastici, kako bismo potpuno isključili štetan uticaj ovog veštačkog materijala po organizam. Program počinje doručkom u ponedeljak, a završava se za pet dana večerom u petak.

Paketi sa hranom za svaki dan detoksa će biti dostavljani na kućne adrese prijavljenih na teritoriji Beograda i Novog Sada, od nedelje do četvrtka, u periodu između 18h i 22h, u zavisnosti od grada. Dostava za Suboticu je na dogovorenoj lokaciji, gde prijavljeni preuzimaju pakete.

Totally Wellness kuhinja poseduje HACCP sertifikat,  a redovne mikrobiološke kontrole i higijena su na svetskom nivou. Uz  svoje dugogodišnje kulinarsko iskustvo iz oblasti makrobiotike, vegetarijanstva, veganstva i bezglutenskog režima ishrane, odgovorno stojim iza najkvalitetnijih obroka koja ćete u toku programa imati na meniju.

19.9 - 23.9.2022.

Kao kreator ideje, autor i organizator “5 DANA DETOKS PROGRAMA”, cilj mi je da svim polaznicima programa omogućim i prikažem drugačiju perspektivu o tome šta znači zdrava hrana, kao i koliko jela bez mesa ili mlečnih proizvoda mogu biti ukusna.

Ovim detoks programom zasigurno ćete podstaći promenu načina ishrane i životnog stila. Otkrićete da je zdravom hranom moguće otkloniti najčešće zdravstvene tegobe današnjice, a to su problemi sa varenjem, nadutost, gasovi, umor, nedovoljno energije, nesanica, problemi sa kožom, visok holesterol i krvni pritisak, glavobolje, migrene, alergije i brojne druge tegobe.

NAJČEŠĆI REZULTATI NAKON DETOKSA:
 1. Smanjenje telesne težine u proseku od 2 do 5 kilograma ukoliko se ne odstupa od programa
 2. Bolji san
 3. Smanjenje ili potpuna eliminicija nadutosti
 4. Mnogo više energije
 5. Otkrivanje intolerancije na određene namirnice ili grupu namirnica
 6. Unapređenje rada organa digestivnog trakta

OVAJ PROGRAM UKLJUČUJE:

 1. 3 glavna obroka i 2 užine
 2. Nedeljni newsletter sa receptima
 3. Za rezervaciju dva programa popust 10%
 4. Gratis 3 elektronske knjige, uključujući „21 dan program“

DATUM PROGRAMA:

19.9 – 23.9.2022.

DOSTAVA:

U Beogradu na kućnu adresu od 18 do 22h (zona dostave je ovde). U Novom Sadu na kućnu adresu od 18 do 22h (zona dostave je ovde). U Subotici preuzimanje paketa na dogovorenoj lokaciji.

CENA PROGRAMA:

169 €

PRIJAVA ZA 5 DANA DETOKS PROGRAM

PORUČITE