Tatjana Popovic Totally Wellness HEADER TABLET 1 MOBILE HEADER 1

E-knjiga Veganski kuvar

Poručite

KNJIGA ,,VEGANSKI KUVAR”

Ako se već hranite veganski ili tek istražujete ovaj način ishrane i života, sigurna sam da ste u stalnoj potrazi za receptima za ukusna jela napravljena isključivo od biljnih namirnica. Ali šta kada vam ponestane ideja? Knjiga ,,Veganski kuvar” će vam pružiti mnoštvo recepata za raznovrsne veganske obroke, te vam pomoći da naučite kako da pravilno kombinujete biljne namirnice.

,,Veganski kuvar“ je knjiga koja će vam pomoći da zavolite celovite biljne obroke i osetite sve benefite ovakvog režima ishrane. Zaljubićete se u zdrava, ukusna veganska jela, koja sa lakoćom možete da pripremite u vašem domu.

Veganski kuvar SEKCIJA SA RUKOM tablet

Šta je ,,Veganski kuvar”?

Verovatno i sami znate, veganska ishrana, kao i svaki plan ishrane koji ograničava unos određenih grupa namirnica, može imati nedostatak esencijalnih hranljivih materija. Shodno tome, veoma je važno da ga pravilno planirate i sprovodite, a u tome će vam pomoći moja nova knjiga ,,Veganski kuvar”.

Bez obzira na to da li ste početnik ili vegan dugi niz godina, ili samo želite da povećate unos celovitih namirnica – recepti u ovom kuvaru pomoći će vam da promenite rutinu pripreme obroka, te ishranu učinite raznovrsnijom.

U ,,Veganskom kuvaru” nalazi se čak 67 recepata za veganska jela, koja se sastoje od namirnica važnih za regeneraciju i unapređenje zdravlja, bogatih mineralima i vitaminima u svom najprirodnijem obliku.

photo 2

Šta dobijate ovom knjigom?

Budući da su šarene, atraktivne ambalaže u supermarketima pune genetski modifikovanih sastojaka, čija je kontinuirana upotreba već odavno dovedena u vezu sa pojavom kancera, gojaznosti, neplodnosti, povišenim krvnim pritiskom, insulinskom rezistencijom, dijabetesom, alergijama i brojnim drugim zdravstvenim problemima, važno je da se okrenete prirodnim namirnicama, u koje spadaju povrće, voće, mahunarke, integralne žitarice, proteini biljnog porekla, semenke, koštunjavi plodovi, sveže začinsko bilje, začini, te druga prirodna hrana.

,,Veganski kuvar” će vam pomoći da:

MOCKUP LAPTOP 1
  • Povećate unos celovitih namirnica
  • Ishranu učinite raznovrsnijom
  • Naučite pravilno kombinovanje biljnih namirnica
  • Prevenirate brojna oboljenja
  • Povećate nivo energije
  • Uživate u zdravim, a istovremeno ukusnim obrocima

Kome je knjiga namenjena?

Recepti u ovom kuvaru namenjeni su svima vama koji ste spremni za promenu, te imate želju da praktikujete zdravu, izbalansiranu, vegansku ishranu i time unapredite zdravlje.

Recepti koje ćete pronaći u ovoj knjizi su nutritivno bogati različitim vitaminima i mineralima, te se za kuvar možete opredeliti i ako veganstvo nije vaš svakodnevni izbor.
 
 

THAI MANGO SALATA 1 tablet thai salata tablet

O MENI

O MENI

Nakon izuzetno teške hemioterapije svoju ishranu sam u potpunosti promenila 2005. godine, kada sam donela odluku da ću investirati sve svoje resurse u to da unapredim svoje zdravlje. Korak po korak, svakog dana učila sam kako da efikasnije, kvalitetnije i brže pripremim obroke koji će mi pomoći u regeneraciji celog organizma, oporavku od karcinoma i sticanju nove životne energije.

Danas sam sertifikovani health coach, autor ,,21 dan programa zdrave ishrane” i ,,Vodiča za kupovinu hrane”, kreator i organizator ,,5 dana detoks programa”, a knjigu ,,Veganski kuvar” napisala sam sa ciljem da vam na jednom mestu predstavim fantastične veganske recepte kako biste unapredili svoju ishranu, a time i svoje zdravlje.

Uživajte u 67 veganskih, zdravih, nutritivno bogatih i izuzetno ukusnih recepata, lakih za pripremu u vašem domu.

Image from iOS