fbpx

LETNJI GREEN METHOD 12-16.8.

Cover Image Cover Image Cover Image

67 ukusnih i zdravih veganskih recepata

Knjiga

Veganski kuvar

Biljni nutritivno-balansirani obroci koji se lako pripremaju

Ako se već hranite veganski ili tek istražujete ovaj način ishrane i života, sigurna sam da ste u stalnoj potrazi za receptima za ukusna jela napravljena isključivo od biljnih namirnica. Ali šta kada vam ponestane ideja? Knjiga ,,Veganski kuvar” će vam pružiti mnoštvo recepata za raznovrsne veganske obroke, te će vam pomoći da naučite kako da pravilno kombinujete biljne namirnice.

Uz ,,Veganski kuvar“ zavolećete celovite biljne obroke, a osetićete i sve benefite ovakvog režima ishrane. Zaljubićete se u zdrava, ukusna veganska jela, koja sa lakoćom možete da pripremite u vašem domu.

Cover Image

ŠTA JE ,,VEGANSKI KUVAR”?

Verovatno i sami znate, veganska ishrana, kao i svaki plan ishrane koji ograničava unos određenih grupa namirnica, može imati nedostatak esencijalnih hranljivih materija. Shodno tome, veoma je važno da ga pravilno planirate i sprovodite, a u tome će vam pomoći moja knjiga ,,Veganski kuvar”.

Bez obzira na to da li ste početnik ili vegan dugi niz godina, ili samo želite da povećate unos celovitih namirnica – recepti u ovom kuvaru pomoći će vam da promenite rutinu pripreme obroka, te ishranu učinite raznovrsnijom.

Šta dobijate ovom knjigom?

U ,,Veganskom kuvaru” nalazi se čak 67 recepata za veganska jela, koja se sastoje od namirnica važnih za regeneraciju i unapređenje zdravlja, bogatih mineralima i vitaminima u svom najprirodnijem obliku.

Cover Image

,,VEGANSKI KUVAR” ĆE VAM POMOĆI DA:

01
Povećate unos celovitih namirnica.
02
Naučite pravilno kombinovanje biljnih namirnica.
03
Povećate nivo energije.
04
Ishranu učinite raznovrsnijom.
05
Prevenirate brojna oboljenja.
06
Uživate u zdravim, a istovremeno ukusnim obrocima.

Kome je knjiga namenjena?

Recepti u ovom kuvaru namenjeni su svima vama koji ste spremni za promenu, te imate želju da praktikujete zdravu, izbalansiranu, vegansku ishranu i time unapredite zdravlje.

Budući da se u ovoj knjizi nalaze recepti za nutritivno bogata jela, za kuvar se možete opredeliti i ako veganstvo nije vaš svakodnevni izbor.

Cover Image

O MENI

Kada sam pre skoro 20 godina kompletno promenila režim ishrane, mislila sam da ne postoje jela u kojima ću uživati sa istom slašću kao nekada dok sam konzumirala obroke sa mesom, umacima, prženim ili pohovanim sastojcima, kao i poslasticama prepunim rafinisanog belog šećera.

Iznenadila sam se kada sam otkrila da je zdrava ishrana mnogo više od mesa i salata. Upoznala sam potpuno novi svet ukusa, a ubrzo nakon adaptacije na sve namirnice, koje do tada nisam koristila, počela sam da eksperimentišem i učim šta je sa čim najbolje kombinovati.

Kao holistički nutricionista i sertifikovani health coach, autor 5 knjiga, kao i kreator i organizator „5 dana detoks programa”, napisala sam ovu knjigu sa ciljem da vam pokažem koliko zdrava ishrana može biti ukusna i čarobna.

Uživajte u 67 veganskih, zdravih i nutritivno bogatih recepata, lakih za pripremu u vašem domu.

Cover Image