fbpx

LETNJI GREEN METHOD 12-16.8.

Cover Image Cover Image Cover Image

ledene veganske poslastice od isključivo prirodnih sastojaka

Knjiga

veganski
sladoledi

Zašto predlažem da sami pravite sladoled?

Budući da u kupovnim sladoledima ima mnogo rafinisanog šećera, kao i drugih veštačkih sastojaka koji dokazano veoma štetno deluju na čovekov organizam, važno je da pronađete zdraviju alternativu ove poslastice.

Domaće veganske ledene poslastice, koje ćete pronaći u elektronskoj knjizi „Veganski sladoledi”, sadrže isključivo prirodne sastojke koji imaju pozitivan efekat na zdravlje ljudi, a ujedno su veoma ukusni i uspešno zadovoljavaju čovekovu potrebu za slatkim.

Recepti ne sadrže rafinisane šećere, niti mlečne proizvode, stoga mogu da ih jedu i svi koji su intolerantni na laktozu, ali i oni koji su alergični ili intolerantni na gluten.

U zavisnosti od sastava, recepti predstavljaju izvor različitih vitamina i minerala, kao i antioksidanasa. Verujem da će čak i oni koji smatraju da zdravo ne može biti ukusno poželeti da zavire u vaš zamrzivač i okuse ove čarobne arome najrazličitijih prirodnih sastojaka sjedinjenih i zamrznutih u jednu od najpopularnijih poslastica na svetu – sladoled.

Cover Image

01


19 recepata bez glutena, mlečnih proizvoda i rafinisanog šećera.

02


Zdravi sladoledi koji predstavljaju izvor vitamina, minerala i antioksidanasa.

03


Poslastice koje možete jesti bez griže savesti.

Pregled recepata u knjizi

Mint choco
Strawberry kiss
Banana bomb
Chocolate fantasy

Banana peanuts
Sweet avocado
Vanilla heaven
Banana strawberry avo

Cinnamon banana
Strawberry basil
Mocha
Sweet ginger

Blueberry coconut
Purple dream
Banana cherry
Kiwi berry

Vanilla peanut
Matcha ice cream
Peachy dream

h
Cover Image

O meni

Budući da balansirana ishrana podrazumeva i konzumiranje zdravih poslastica, došla sam na ideju da kreiram e-knjigu sa receptima za sladolede, koji će vam pomoći da utolite žudnje za slatkišima.

Svaki desert možete napraviti od prirodnih sastojaka, a to važi i za sladolede. U e-knjizi „Veganski sladoledi“ sa vama delim 19 izvrsnih recepata. Ovo izdanje posvećujem svima koji vole da uživaju u ledenim poslasticama, a istovremeno svesni su koliko često konzumiranje rafinisanih zaslađivača može biti štetno po zdravlje.

Kao holistički nutricionista i sertifikovani health coach, osim ove, autor sam još pet knjiga, namenjenih unapređenju različitih aspekata zdravlja i ishrane – „Vodič za kupovinu hrane“, „21 dan program zdrave ishrane“, „Veganski kuvar“, „Sredi PMS“ i „Detoks kod kuće”.

Otkrijte 19 izvrsnih recepata za veganske sladolede, koji u svom sastavu sadrže 100% biljne sastojke.