VEGANSKI SLADOLEDI

ZAŠTO PREDLAŽEM DA SAMI PRAVITE SLADOLED?

Budući da u kupovnim sladoledima ima mnogo rafinisanog šećera, kao i drugih veštačkih sastojaka koji dokazano veoma štetno deluju na čovekov organizam, važno je da pronađete zdraviju alternativu ove poslastice.
 
Domaće veganske ledene poslastice, koje ćete pronaći u elektronskoj knjizi “Veganski sladoledi”, sadrže isključivo prirodne sastojke koji imaju pozitivan efekat na zdravlje ljudi, a ujedno su veoma ukusni i uspešno zadovoljavaju čovekovu potrebu za slatkim.

Recepti ne sadrže rafinisane šećere, niti mlečne proizvode, stoga mogu da ih jedu i svi koji su intolerantini na laktozu, ali i oni koji su alergični ili intolerantni na gluten. U zavisnosti od sastava predstavljaju izvor različitih vitamina i minerala, kao i
 
antioksidanasa. Verujem da će čak i oni koji smatraju da zdravo ne može biti ukusno poželeti da zavire u vaš zamrzivač i okuse ove čarobne arome najrazličitijih prirodnih sastojaka sjedinjenih i zamrznutih u jednu od najpopularnijih poslastica na svetu – sladoled.

OD ČEGA SE NAJČEŠĆE PRAVE VEGANSKI SLADOLEDI

Veganski sladoledi imaju potpuno drugačiju bazu u odnosu na kupovne. Najćešće se prave od voća, koštunjavih plodova, biljnih mleka i kokosove vode. Ovi sastojci čine osnovnu strukturu ovog deserta. Njima se dodaju prirodni zaslađivači kako bi se obogatio ukus.

 

Ovu elekronsku knjigu posvećujem svima koji vole da uživaju u ledenim poslasticama, a istovremeno su svesni koliko često konzumiranje rafinisanih zaslađivača može biti štetno po zdravlje.

1

19 recepata bez glutena, mlečnih proizvoda i rafinisanog šećera

2

Zdravi sladoledi koji predstavljaju izvor vitamina, minerala i antioksidanasa

3

Poslastice koje možete jesti bez griže savesti

PREGLED RECEPATA U KNJIZI
 1. Mint choco
 2. Strawberry kiss
 3. Banana bomb
 4. Chocolate fantasy
 5. Cinnamon banana
 6. Strawberry basil
 7. Mocha
 8. Sweet ginger
 9. Kiwi berry
 10. Vanilla peanut
 11. Matcha ice cream
 12. Peachy dream
 13. Banana peanuts
 14. Sweet avocado
 15. Vanilla heaven
 16. Banana strawberry avo
 17. Blueberry coconut
 18. Purple dream
 19. Banana cherry

Otkrijte 19 izvrsnih recepata za veganske sladolede koji u svom sastavu sadrže 100% biljne sastojke.

NARUČITE KNJIGU