hero-1920-x-1080
Knjiga

Vodič za kupovinu hrane

GRATIS UZ KNJIGU POSNI JELOVNIK ZA 7 DANA

NAPRAVITE PRAVI IZBOR HRANE ZA SVOJE TELO

Nakon gotovo petnaest godina bavljenja nutricionizmom, odlučila sam da napišem ,,Vodič za kupovinu hrane” kako bih svojim klijentima i ljudima koji se interesuju za ovu oblast pružila znanja koja će im olakšati kupovinu hrane, naročito danas, u vreme vrtoglavog rasta i razvoja prehrambene industrije. Bilo da ste na početku, ili možda već uveliko na putu promene životnog stila i unapređenja ishrane, ova

knjiga će vam pomoći da odaberete namirnice i proizvode koji će biti u službi vašeg zdravlja. Pored ključnih informacija o tome koja hrana je zdrava, na samom kraju knjige nalazi se i sedmodnevni posni jelovnik koji će vam služiti kao instrukcija i inspiracija za pripremu zdravih i ukusnih obroka.

poglavlje 02 / 11

Klima i poljoprivreda

poglavlje 03 / 11

Izbalansirani tanjir ishrane

poglavlje 04 / 11

Napravite pravi izbor hrane za vaše telo

poglavlje 05 / 11

Podela hrane na makronutrijente

poglavlje 06 / 11

Izbor začina i drugih dodataka ishrani

poglavlje 07 / 11

Supernamirnice

poglavlje 08 / 11

Suplementi

poglavlje 09 / 11

Lista za kupovinu hrane

poglavlje 10 / 11

Prirodna VS. komercijalna kozmetika

poglavlje 11 / 11

Posni jelovnik za 7 dana

Davno su prošli dani kada je određena vrsta voća ili povrća dolazila isključivo iz određenog regiona. U današnje vreme sistemi poljoprivredne proizvodnje širom sveta sastoje se od velikog broja useva koji potiču iz nekoliko različitih primarnih regiona, što ukazuje na potpuno povezan sistem globalnog snabdevanja hranom u odnosu na geografsko poreklo namirnica. Danas je hrana postala globalno mnogo dostupnija, bez ikakvih prepreka u dostavljanju sa jednog na drugi kraj sveta. To znači da u bilo kom periodu godine možemo konzumirati koju god namirnicu poželimo. Međutim, veoma je važno da hrana koju jedemo pripada podneblju i godišnjem dobu u kom se trenutno nalazimo, a u ovoj knjizi ćete se bolje upoznati sa značajem ovog i drugih faktora.

Promenite način na koji birate i kupujete namirnice.

Poručite elektronsku verziju knjige

2,190.00 RSD Poručite

Poručite štampanu verziju knjige

2,350.00 RSD 1,410.00 RSD + poštarina Poručite