Tatjana Popovic HEADER TABLET SREDI PMS MOBILEHEADER SREDI PMS

E-KNJIGA "SREDI PMS"

Poručite

Naučite kako da kontrolišete i ublažite simptome PMS-a uz promenu ishrane i životnog stila.

Koje fizičke i emocionalne promene vam ukazuju na to da ćete uskoro dobiti menstruaciju? Čas ste nervozni, čas euforični, jede vam se čokolada, naduti ste, imate grčeve i glavobolju? Ako prepoznajete ove simptome, onda spadate u 75% ženske populacije koja svakog meseca doživljava predmenstrualni sindrom.

Elektronska knjiga ,,SREDI PMS”  pomoći će vam da na prirodan način stabilizujete hormone, te kontrolišete i ublažite simptome PMS-a.

Sredi PMS Sredi PMS

ŠTA PREDSTAVLJA ,,SREDI PMS” VODIČ?

,,Sredi PMS” predstavlja sveobuhvatni elektronski vodič, sastavljen je od 7 ključnih oblasti, koje su naučno potkrepljene. Uz preko 100 saveta i načina kako da ublažite simptome predmenstrualnog sindroma, cilj je da sebi olakšate menstrualni ciklus.

Od endokrinologije i simptomatologije, preko suplementacije, pa sve do konkretnih nutricionističkih preporuka šta jesti i piti a šta ne, naučićete kako da pomoću zdrave ishrane i supernamirnica lakše prolazite kroz prirodne hormonske oscilacije svakog meseca.

U okviru ovog vodiča dobijate preporuke za antiinflamatornu ishranu, preporuke za jačanje digestivnog trakta, kao i GRATIS sedmodnevni PMS jelovnik.

ZDRAVLJE ŽENE JE NJEN NAJVEĆI KAPITAL.

Sredi PMS Sredi PMS

UZ OVAJ VODIČ NAUČIĆETE:

– Šta je PMS
– Zbog čega nastaje PMS
– Kako se manifestuje PMS
– Koje vrste PMS-a postoje
– Kako je PMS povezan sa čakrama
– Odnos primarne i sekundarne hrane
– Kako hrana utiče na hormone
– Koji makro i mikronutrijenti mogu ublažiti simptome PMS-a
– Kako da se hranite u toku ciklusa, uz GRATIS sedmodnevni jelovnik
– Koji čajevi mogu ublažiti PMS
– Kako eterična ulja utiču na hormone
– Zbog čega je važna fizička aktivnost tokom PMS-a
– Tehnike za smanjivanje nivoa stresa tokom PMS-a
– Aplikacije pomoću kojih možete pratiti menstrualni ciklus

Ova e-knjiga pomoći će vam da:

MOCKUPLAPTOP SREDI PMS
  • Stabilizujete hormone
  • Ublažite nagle promene raspoloženja
  • Smanjite nadutost i bolove u stomaku
  • Sprečite zadržavanje vode u telu
  • Popravite koncentraciju
  • Promenite ishranu sa ciljem ublažavanja simptoma PMS-a
  • Unapredite cirkadijalni ritam
  • Poboljšate celokupno zdravlje

OVA E-KNJIGA JE ZA VAS AKO:

imate izražene simptome PMS-a, menstrualne grčeve, manjak koncentracije i nekontrolisane žudnje za hranom pred ciklus, kao i smanjen libido.

Takođe, ukoliko patite od naglih promena raspoloženja, razdražljivosti i anksioznosti pred menstruaciju, imate menstrualne migrene i probleme sa kožom, te vam se zadržava voda u organizmu pred menstruaciju.

 

Sredi PMS Sredi PMS

O MENI

O MENI

U 25. godini sam se prvi put susrela sa simptomima PMS-a. Tada nisam umela da prepoznam zašto mi se javljaju nagle promene raspoloženja, kao i problematična i upaljena koža na licu, zbog koje nisam želela da izlazim iz stana.

Na health coaching studijama, koje sam završila 2014. godine, kao i 2019. godine uz Hormone health edukaciju na prestižnom Institutu za integrativnu ishranu u Njujorku, naučila sam koliko je endokrini sistem kompleksan, kao i da su moji simptomi bili uzrokovani hormonskim disbalansom.

Ovog proleća, tačno 10 godina nakon prvih simptoma, moj PMS je ponovo postao veoma intenzivan. Tada sam odlučila da se konsultujem sa svojom zajednicom od preko 100.000 žena na društvenim mrežama kako bih saznala kako se one nose sa predmenstrualnim sindromom. Odgovori koje sam dobila uverili su me da je ovo tema kojoj želim da posvetim vreme, objedinim sva znanja koja su naučno potkrepljena i napišem sveobuhvatni vodič ,,SREDI PMS”.

Sredi PMS