fbpx

PURPLE PREMIUM 3-7.6.

Knjige i Priručnici za Zdrav Život

Čvrsto verujem da zdrav način ishrane predstavlja osnovu za dugovečnost, vitalnost, optimalan nivo energije tokom dana i mentalnu jasnoću.

Vreme je za korak napred ka životu kojem težite.
Edukujte se, a ono što naučite, primenite u svom životu.

Detoks kod kuće

Jednostavan plan ishrane za 10 dana, sa receptima za detoks napitke i obroke. Pored recepata, brojnih preporuka i saveta, uz program dobijate i liste za kupovinu namirnica i proizvoda.

Cilj „Detoksa kod kuće” je da se osećate sjajno u svom telu, ublažite ili potpuno eliminišete nadutost, unapredite kvalitet sna, izgled kože, nivo energije, a takođe i redukujete telesnu težinu.

Veganski kuvar

U ,,Veganskom kuvaru” nalazi se 67 recepata za veganska jela, koja se sastoje od namirnica važnih za regeneraciju i unapređenje zdravlja, bogatih mineralima i vitaminima u svom najprirodnijem obliku.

Ova knjiga će vam pružiti mnoštvo recepata za raznovrsne veganske obroke, te vam pomoći da naučite kako da pravilno kombinujete biljne namirnice, te osetite sve benefite ovakvog režima ishrane.

Sredi PMS

Koje fizičke i emocionalne promene vam ukazuju na to da ćete uskoro dobiti menstruaciju? Čas ste nervozni, čas euforični, jede vam se čokolada, naduti ste, imate grčeve i glavobolju? Ako prepoznajete ove simptome, onda spadate u 75% ženske populacije koja svakog meseca doživljava predmenstrualni sindrom.

Ova knjiga pomoći će vam da na prirodan način stabilizujete hormone, te kontrolišete i ublažite simptome PMS-a.

VODIČ ZA KUPOVINU HRANE

Bilo da ste na početku, ili možda već uveliko na putu promene životnog stila i unapređenja ishrane, ova knjiga će vam pomoći da odaberete namirnice i proizvode koji će biti u službi vašeg zdravlja.

Pored ključnih informacija o tome koja hrana je zdrava, kako da je odaberete i gde je možete kupiti, na samom kraju knjige nalazi se i sedmodnevni posni jelovnik, koji će vam služiti kao instrukcija i inspiracija za pripremu zdravih i ukusnih obroka.

21 DAN PROGRAM
ZDRAVE ISHRANE

Uz recepte iz ove knjige, bez dijete, korigovaćete telesnu težinu, povećati nivo energije i unapredite zdravlje.

Naučno je dokazano da, ukoliko duži vremenski period ponavljamo određene aktivnosti ili zadatke, oni postaju deo naših svakodnevnih navika. Upravo „21 dan program zdrave ishrane” pomoći će vam da ostanete dosledni u izboru zdrave hrane kako biste ostvarili sjajne rezultate i bolje razumeli zbog čega imate određene tegobe.

VEGANSKI SLADOLEDI

To što ste odlučili da praktikujete zdrave navike u ishrani, ne znači da je potrebno da isključite sve poslastice iz jelovnika. 

Recepti za veganske sladolede, koji se nalaze u ovoj knjizi, sadrže isključivo prirodne sastojke koji imaju pozitivan efekat na vaše zdravlje, a ujedno su veoma ukusni i uspešno će vam zadovoljiti potrebu za slatkim. Ne sadrže rafinisane šećere, niti mlečne proizvode, stoga ih možete jesti i ako ste intolerantini na laktozu, te alergični ili intolerantni na gluten.

SVAKE SREDE U 9h u vaŠem inboxu

prijavite se na newsletter

Zajednica od

100 000+ pratilaca

Pratite sadržaj koji svakodnevno kreiram za vas, uz holistički pristup zdravlju, ishrani i životnim navikama.