Poštovana Tatjana, treći put sam koristila “5 dana detoks program”. Divno se osećam, “izduvano”, sveže!!! Preporučila bi ga svima, što i radim! Sa isporukom i svim ostalim sa prezadovoljna! Hvala puno!

Tamara Pavićević

Detoks program je bio fenomenalan. Izdržala sam iako nisam verovala da ću uspeti. Mnogo su mi pomogli vaši saveti i podrška, kao i podrška mog muža koji me je i prijavio za program. Sve pohvale za profesionalizam na svim poljima. Hrana je bila preukusna. Dostava tačna, kuriri ljubazni. Smršala sam 2 kg i izgubila nadutost koja mi je jako smetala. Što je najvažnije, dobila sam inspiraciju da promenim način ishrane celoj porodici i da vodim računa o svom telu. Jako mi je prijala organizovanost obroka. Sve vreme sam imala energiju i osećala se lako. Hvala. Imate sve moje pohvale zbog iskrene posvećenosti onome što radite.

Aleksandra Kežman

Hvala na svemu. Radujem se da pročitam ovo sve (knjige) i napravim neki smuti. Program sam upisala jer mnogo obaveza u toku dana ponekad izazove to da se ne hranim baš zdravo , a sve se to odrazi i na to kako se osecam i na moju kilažu. Ovaj detoks program je prava stvar da malo osvežim svoj organizam. Nakon 5 dana mnogo bolje varim hranu, lakše se osećam i umor je nestao. Program bih preporučila ljudima koji imaju mnogo obaveza ili rade u kancelariji ceo dan i nisu u mogućnosti da pripreme sebi zdrave obroke svaki dan. Isporuka je brza i tačna…potpuno sam zadovoljna. Moram da dodam da su obroci izuzetno ukusni, ako se baš pojavi nešto što ne volim toliko drugih stvari ima da nisam gladna.

Vanja Veljić

Za 5 dana detoks program sam čula od par mojih koleginica koje su program isprobale i bile veoma zadovoljne. Iza mene je jedan period prepun obaveza kada nisam baš puno ramišljala sta jedem, niti sam imala vremena da redovno vežbam kao inače i nekako sam počela da se osećam teško. Bilo mi je potrebno da napravim presek, detoksikujem se i nastavim umerenijim i zdravijim stilom života. Ipak, ovako se nikad nisam u životu hranila, tako da sam se spremila psihički, a znajući da činim dobro svom telu, svih 5 dana detoks programa sam ispoštovala bez problema. Inače bila sam i u PMS-u, ali nije mi to predstavljalo problem. Nakon 5 dana – preporođena sam. Izbacila sam suvišnu vodu, nema nadutosti, ubrzao mi se rad digestivnog trakta, izgubila sam tačno 3kg nakon sprovedenog detoks programa. Koplimenti koje sam dobijala na kraju programa je da blistam i super izgledam. To je samo nakon 5 dana ovakve ishrane i bez vežbanja i kretenja, jer zbog poslovnog ritma nisam stizala da se bavim fizičkom aktivnošću. Program bih preporučila svima koji žele da se detoksikuju ili naprave ovakav presek kao ja, koji bi im bio prekretnica ka zdravijem stilu života. Što se tiče isporuke hrane, sve je bilo u najboljem redu.

Ivana Vujanić

Tatjana, želeo bih da se zahvalim Vama i Vašem timu na proteklih pet dana, mogućnosti da budem deo jedne lepe priče i da učestvujem u ovom programu. Za ovaj program sam se opredelio želeći da “pročistim” svoj organizam, trudim se svakodnevno da maksimalno vodim računa šta jedem i pijem ali od programa sam očekivao da se upoznam sa konkretnim rasporedom namirnica, kada i u koje doba dana šta da jedem. Nakon ovog programa imam osećaj da manju količinu hrane po obrocima mogu da konzumiram, osećam se “bolje”, interesantno mi je da mi ukus kafe manje prija nego ranije (iako sam popio samo kratki espreso bez mleka koji i inače pijem ), osećem neku “lakoću u stomaku”. Ovaj program bih preporučio svakome ko želi da nauči šta su zdrave namirnice, kako da ih kombinuje, kako da rasporedi obroke i u koje vreme da ih uzima.

Christian Pasterko

Veoma sam uživala u programu. Kao neko ko se načelno zdravo hrani, ali zbog užurbanog načina života sve češće poseže za nekom manje zdravom hranom, program sam upisala kako bih “resetovala” organizam i odvikla ga od izleta u nezdravu hranu, kao i da podstaknem telo da gubi kilograme. Nakon pet dana izgubila sam 4.5kg, osećam se lakše i sa više energije i lakoće u telu. Takođe sam se navikla da unosim samo zdrave namirnice koje su dobre za moj organizam. Program bih preporučila svima kojima je potreban podsticaj da se zdravo hrane, koji misle da bez jake, teške, prerađene ili brze hrane ne mogu, kao i onima koji ne uspevaju da započnu proces mršavljenja. Isporukom hrane sam veoma zadovoljna – uvek u vreme koje sam naznačila da mi odgovara, sami paketi su u veoma praktičnoj i ekološkoj ambalaži. Zahvaljujem se na poklon knjigama i želim Vam još puno uspešnih projekata.

Ivana Arsenijević

Tatjana, hvala Vam na ovom divnom programu, uživala sam i uopšte nisam bila gladna. Količina svakog obroka je bila više nego dovoljna. Program sam upisala da nateram sebe i da probam da se zdravo hranim. Želela sam da vidim kako će moje telo da reaguje na ovakav vid ishrane. Nakon 5 dana osećam se raspoloženo, rasterećeno, 2,5kg manje. Program bih preporučila svakome ko želi da se hrani zdravo, ko nema vremena da sprema hranu za sebe; zgodna je da se nosi na posao. Isporuka je bila odlična; kurir je za svaku pohvalu. Dobro je što hranu dostavljate u staklenim teglama; hrana je sveža sutradan.

Aleksandra Manojlović

Ovaj detoks je bilo pravo osveženje i definitivno je nešto što bih preporučila svima i nešto u šta vredi da se ulaže. Nakon 5 dana osećam se mnogo bolje, laganije, imam više energije tokom dana, ne osećam umor kao ranije. Mislim da je ovaj program odličan za sve koji žele da urade neke pozitivne promene, da vide da je moguće biti sit i sa ovakvom vrstom hrane, jer često čujemo kako je to previše malo ili kako nije ukusno. Naprotiv, svi obroci u toku detoksa, kao i sve namirnice su preukusne, samo treba da napravite dobre kombinacije. Zadovoljna sam isporukom hrane, sve je bilo kao po dogovoru.

Milana Beoković

Draga Tanja, hvala Vam neizmerno što sa nama delite Vaše znanje, recepte, što nam skraćujete vreme istraživanja o zdravoj hrani i što nam olakšavate kad pripremate obroke za nas. Program sam upisala jer sam već probala Tatjana’s kitchen program, koji mi se veoma svideo, pa me interesovalo da uporedim obroke i njihovo delovanje na moj organizam. Veoma sam zadovoljna sa 2,5 kg manje i nenaduvenim stomakom. Program bih svima preporučila, jer je veoma ukusno i veoma lako hraniti se ovako kad je sve već neko drugi sa velikom brigom i pažnjom pripremio. Takođe, mislim da svako treba da pokloni svom organizmu 5-dnevno čišćenje od redovne hrane ovakvim zdravim obrocima.

Danica Pavlović

Za “5 dana detoks program” sam se odlučila zbog promene načina ishrane sa ciljem da smršam. Sve što ste naveli u ponudi delovalo je vrlo profesionalno, smisleno i verno. I nakon 5 dana, osim što sam smršala 2-3 kg, izbor i kombinacija namirnica mi se veoma dopala i nastavila sam da se hranim na sličan način. Ovaj program bih preporučila svakom ko vodi računa o svom zdravlju. Isporuka obroka je bila tačno po dogovoru, na vreme, uz ljubaznog i nasmejanog isporučioca. Verujem da ćemo sarađivati i dalje na zajedničko zadovoljstvo.

Nataša Malenkoska Mušić

Prijavila sam se za 5 dana detoks programa iz radoznalosti, ali najviše zbog toga sto je počeo Bozićni post, a ponestaje mi ideja kako da se zdravo hranim tokom tog perioda. Pošto sam se danima osećala naduto, posle nekog trećeg dana detoksa sam splasnula… I prija mi što ne osećam težinu posle obroka. Isporuka je svaki dan bila u isto vreme, to mi je savršeno odgovaralo. A i dostavljač je pristojan i prijatan. Sve pohvale! Prijavila sam se za sledeći već, tako da to govori koliko sam zadovoljna.

Olivera Bizić

Iskrena da budem, za program sam se prijavila više zbog moranja, nego iz želje, bila sam skeptična po pitanju ukusa. Međutim, nakon ovih pet dana, otvorili ste mi novu dimenziju u ishrani, ne samo što je hrana prezdrava, nego je i preukusna. Trudiću se da što više primenjujem Vaše recepte i principe za sebe i svoju porodicu. Hvala do neba!

Maja Ostojin

Nisam sigurna da li sam već 3 ili 4 puta bila na ovom programu, što govori dovoljno dobro o mom mišljenju o ovom programu. Kao i uvijek, osjećam se odlično, ”izduvano” i sa mnogo više energije nego prije.

Jovana Panić

“5 dana detoks program” sam upisala jer želim da promenim navike u ishrani. Osećaj je izvandredan, lakoća, više energije. Već sam ga preporučila prijateljicama. Isporuka je bila tačna u minut.

Ivana Biljić

Terra program sam upisala iz zdravstvenih razloga, zbog problema sa policističnim jajnicima, kožom, aknama, ekcemima, ali i polipima na žučnoj kesi i hemangiomima na jetri, zbog kojih sam bila na ivici operacije. Generalno sam se loše osećala, a imala sam i problema sa želucem i varenjem. Želela sam da probam da, koliko god je to moguće, svoje zdravstveno stanje regulišem prirodnim putem, kako bih izbegla operaciju i u svakom smislu unapredila zdravlje, osećala se bolje i povratila kilograme, koje sam izgubila usled bolova, verovatno zbog žučne kese. Već posle prvog meseca Terra programa počela sam da se osećam bolje, bolovi u gornjem delu stomaka su se značajno smanjili, a menstruacije su postale uredne i manje bolne. Za kožu je bilo potrebno nešto više vremena, ali sada je bolje. Nisam dobila na kilaži, ali sam prestala da gubim kilograme, i to je u tom trenutku za mene bio uspeh. Sada imam mnogo više energije i generalno se bolje osećam. Moji problemi su malo ozbiljniji, pa je potrebno više od tri meseca da bi se rešili, ali sam sa Tatjaninim instrukcijama na dobrom putu! Nastaviću i dalje da poštujem sve što smo se dogovorile! Terra program bih preporučila svima koji imaju neki zdravstveni problem, žele da unaprede zdravlje u svakom smislu i vode računa o sebi.

Jovana Mihić

Za svako moje pitanje i nedoumicu je imala odgovor i razumevanje. Pomogla mi je da shvatim koliko je ishrana bitna za zdravlje. Kroz naše konsultacije mi je davala snagu da izdržim u ciljevima koje smo postavljale. Kada smo počele sa programom ništa nisam znala. I kako je vreme prolazilo, korigovala sam telesnu težinu, bol koji sam konstantno osećala u želudcu je nestao, takođe najvažniji cilj je ispunjen, da sam otklonila moj zdravstveni problem i da se mnogo, mnogo bolje osećam! Fantastično se osećam! S obzirom da jako volim da kuvam, naučila sam kako se kombinuju namirnice, šta se jede za doručak, šta za ručak, a šta za večeru. Takođe sam naučila da slatkiši nisu samo čokolade pune šećera, već chia puding sa šumskim voćem.

Sanja Andrić

Terra program sam upisao kako bih doveo svoje tijelo u sto bolje psihicko-fizičko stanje, a to znači da umanjim kilažu, naučim koje su namirnice dobre za mene, prestanem da jedem loše namirnice za moje tijelo koje mi oduzimaju energiju. Takođe svidjela mi se tvoja priča i komunikacija tako da sam kliknuo. Primjećujem mnoge promene nakon programa. Kao prvo imam 12 kg manje, promjenio sam toliko navika i spoznao mnogo stvari i o tjelu i o hrani. Prestao sam piti kafu, počeo lakse da se hranim, kombinujem drugačije namirnice, postao sam samosvjesniji. Ovaj program preporučujem svakome ko razmišlja o sebi na kvalitetniji nacin u budućnosti, onaj ko želi da živi iskonski ispunjen život. Ko želi da ide putem zdravlja, ispunjenosti i zadovoljstva.

Vladimir Sukara

Osnovni razlog upisa Terra programa mi je bio gubitak kilograma. To je jedino što sam počela da gubim, ali sam dobila mnogo više. Pre svega novo saznanje o zdravoj ishrani, kako kombinovati namirnice, kako kuvati, kada i šta jesti. Nakon samo nedelju dana sam se osećala mnogo bolje. Imala sam više energije za obavljanje svakodnevnih obaveza i nivo koncetracije je mnogo veći. Zahvalila bih se Tatjani na savetima i podršci, jer bez razgovora i konsultacija sa njom ne bih uspela. Ovaj program bih preporučila svakome ko želi da svoj živiot učini kvalitetnijim, jer će na taj način sebe voleti više. Kultura ishrane treba postati deo nas.

Dragana Išljamović

Terra program sam upisala kako bih pomogla sebi ne samo da se osećam bolje konzumiranjem zdrave hrane, nego i da naučim pravilnu kombinaciju iste. Osećam da sam odmornija kada ustanem, nemam stomačne probleme, ne osećam se vise naduveno. Ovaj program bih preporučila svima koji imaju problema sa viškom kilograma, problema sa digestivnim sistemom ili koji samo žele da unaprede i obogate svoju ishranu i svoj život uopšte.

Jovana Terzić

Moji osnovni ciljevi prijavljivanja na Terra tromesečni program bili su želja da korigujem telesnu težinu, unapredim zdravlje i ishranu, kao i naučim da slušam svoje telo. U toku programa, Tatjana me je podstakla svojim ličnim primerom, kako upornošću, zdravom ishranom i pozitivnim stavom možemo postići sve. Osećam se zdravije pre svega iznutra. Naučila sam da slušam svoj organizam, da primenjujem to što mi odgovara. Zavolela sam kuvanje, pripremanje obroka, i uživam u jelu istih. Kombinovanje namirnica je od izuzetnog značaja! Stekla sam mnoge nove zdrave navike, poput meditacije, opuštanja tela raznim metodama. Pošto se profesionalno bavim sportom, smatram da je od izuzetnog značaja imati osobu kao Tatjanu pored sebe, koja će da vas usmeri pre svega da volite svoje telo, da bi i ono volelo vas. Ovaj program je odličan kako biste zavoleli da kuvate, ako već ne volite. Da biste naučili pravilno da pripremate namirnice, da ih kombinujete i jedete sa uživanjem. Da naučite da opustite svoje telo, svoj um, i slušate šta vam ono govori.

Sanja Malagurski

Nemam reči kojima bih ti opisala koliko sam srećna što si ušla u moj život i što sam dobila priliku da budem na individualnom programu. Mnogo, mnogo ti hvala. Uživala sam u našim razgovorima, stekla divne navike u ishrani, od delimično primenjenog zdravog načina ishrane, prešla sam na potpuno zdrav i izbalansiran način života.️ Mnogo ti hvala što si bila tu i što si tu za mene. Ovo je naš zajednički uspeh, ti si najvažniji deo ovog puta, ponosna sam na tebe i sebe i neizmerno sam ti zahvalna. Mnogo sam srećna što su ciljevi potpuno ostvareni. Ne znam da izdvojim koji mi je draži.

Milica Ostojić

Hvala puno na svemu što si mi do sada dala… Na beskrajnoj podršci i informacijama koje su još više obogatile moje dosadašnje znanje o zdravom načinu života. Iako su nam informacije svuda dostupne, mnogo je lakše menjati životni stil uz podršku i savete stručne osobe. Hvala ti što si baš takva kakva jesi, ostani i dalje ista i nemoj se menjati.

Slađana Stojanović

Seminar je bio sjajan! Puno toga novog sam naučila, nešto utvrdila i jedva čekam sve da primenim kako na sebi tako i u radu da svojim klijentima. Radujem se nekom narednom druženju.

Jelena Avramov

Radite divan posao i posle radionice sam inspirisana da uvedem zdrave promene. Počela sam da vodim dnevnik ishrane, pijem smutije, kupila sam čistač jezika, a zakazaću i kvantni pregled. Hvala na predivnoj radionici.

Kristina Hirman Vlaisavljević

Meni ste promenile život za samo jedan dan. Pogled na svet, ljude i samu sebe. Ja svima pričam o vama. I sigurno se vidimo opet!

Tamara Lanvin

Odličan predavač, dirljive priče, super energija, mnoštvo korisnih informacija, saveta, uvida, otvaranja očiju, velikodušno deljenje znanja i kontakata, i sad još ovako jedan sveobuhvatni mejl. Potpuno sam oduševljena i želim da se zahvalim za divno iskustvo i najbolje moguće provedenu subotu. Želim ti mnogo uspeha u daljem radu i sugrna sam da ćeš nastaviti da ispunjavaš svoju misiju na ovako lep način!

Jovana Zrnić

Inspirisala si me od trenutka kada sam te zapratila na Instagramu, ne znam zašto, ali verovala sam ti od samog početka… Preporučujem te onima koji žele da vode zdrav život i urade za sebe najbolje u cilju kvalitetnijeg života.

Katarina Petković

Tatjanu, kao Health Coach-a, preporučujem onima koji žele da postanu inspirisani za promene. Ako njena životna priča ne inspiriše, ne znam šta će…

Ivana Franović

Za seminar sam se prijavila zato što mi je zdravlje prioritet, i tu najviše volim da investiram. Svaki deo seminara je bio divan. Uživala sam. Prvi deo, uvodni, je bio toliko inspirativan. Hvala ti što si sa nama podelila svoju priču i emocije. Najznačanije promene koje ću uvesti nakon seminar – Biću samostalnija, kreativnija u pripremi, izboru hrane.

Svetlana Milinović

Najkorisniji deo seminara bio je onaj o uzrocima emotivnog prejedanja, zato što sam potvrdila svoja razmišljanja. Definitivno će koristiti onima koji žele da steknu nova znanja, preispitaju svoj način ishrane, prošire vidike i dobiju potpuno novu perspektivu kada je ishrana u pitanju i uopšte način razmišljanja i života. Potpuno sam oduševljena. Žao mi je što i ranije nisam bila u prilici prisustvovati. Posvećenost temama, pojednostavljenje, objašnjenje, primeri iz prakse… Bravo!!!

Dajana Vračević

Najznačanije promene koje ću uvesti nakon seminara: Počeću da spremam sebi hranu, da pratim glikemijski indeks hrane i da treniram redovno, obećavam!

Bojana Vojnović

Ja sam uživala tokom celog dana, svako ko misli sebi dobro trebalo bi da dođe na ovaj seminar.

Tamara Žujović

Svaka čast za sva znanja koja si nam prenela na ovom seminaru. Ona će zaista doprineti kvalitetu mog života.

Ljubica Pajić

Draga Tatjana, neizmerno sam uživala u ovom sjajno osmišljenom programu! Nisam bila sasvim sigurna da li će mi veganska ishrana odgovarati, ali tvoji božanstveni recepti su me potpuno demantovali. Zaista se ništa ne može zameriti, jer se vidi da toliko predano osmišljavaš svaki svoj program, predavanja, recepte. Sve je besprekorno organizovano, tako da mi korisnici nemamo nikakvih nedoumica, a i ti si toliko predusretljiva i spremna da odgovoriš na svako naše eventualno pitanje. Potpuno si me pridobila svojom posvećenošću, profesionalnošću, harizmom, znanjem, sjajnom energijom! Svako dobro ti želim i vidimo se u narednim programima!

Mirjana Adamović

Prvo sto sam primetila je porast energije, potom promena raspolozenja! Ranije kada ustanem ujutru celo telo mi se cinilo ‘tesko’, evo danas ustajem skoro poskakujem. I naravno da se ishrana odrazila i na fizicki izgled!

Sandra Petković

Promene koje primećujem su zaista divne – zdrave misli, osecaj lakoće, moja volja da istrajem i menjam svoje navike u ishrani. Hrana je bila preukusna, i jako mi je prijala. Za 5 dana sam skinula 3,5 kg.

Sandra Novaković

Najmanje što mogu je da vam uputim jedno veeeliko hvala za svu ljubav koju delite sa nama, a taj bitan začin mogla sam da primim i osetim upravo kroz hranu koju ste spremali a koju sam imala priliku da probam. Od srca hvala!

Marija Kojić

Imala sam potrebu da ti svakog dana programa pišem utiske i oduševljenje, ali sam tu potrebu iskontrolisala, verovatno dobijaš hiljade mejlova svakog dana. Što se tiče programa, energija je ključna stvar koju ću izdvojiti, tih dana sam je imala na pretek i bila je, nekako, baš lepa. Vidim da imam još da učim kako bi i moji obroci učinili toliko lepog mom telu i umu, pa me taj cilj golica da istražujem, čitam i upijam sve više. Hoću da kažem, benefit tvog programa puno je dugoročniji od osećaja koji imam nakon tih pet dana klope iz čarobnih teglica.

Sonja Rajić