fbpx

PURPLE PREMIUM 3-7.6.

O totally wellness PROGRAMIMA

Vaši Utisci

“Prijavila sam se za program kako bih se vratila zdravim navikama. Zbog velikog broja obaveza, zapostavila sam svoje psihofizičko zdravlje. Tokom programa, nisam imala potrebu za slatkišima, i bio mi je smanjen apetit. Smršala sam 2,5 kg i ovo je veliki pomak za mene. Veoma sam zadovoljna komunikacijom sa Vašim timom. Ukus, pakovanje i izgled obroka, dostava – sve je izuzetno! Preporučujem program svima od srca!”

Milana Aleksić

“Prijavila sam se jer sam želela da jedem zdravo, da ne jedem mlečne proizvode i da očistim organizam. Takođe, htela sam da smanjim nadutost i da vidim šta mi tačno smeta od namirnica koje inače konzumiram. Nakon programa, primetila sam da sam zaista splasnula i da su obroci i porcije dovoljni i zasitni, a ja se nakon njih uopšte nisam osećala teško i tromo! Inače imam glavobolje kada unosim manje hrane, ali uopšte ih nisam imala i san mi je bio odličan! Preporučujem program svima!”

Ivana Peters

“Prijavila sam se za program jer sam stalno bila naduta i želela sam da pročistim organizam od lekova nakon vantelesne oplodnje. Takođe, želela sam da steknem neke nove navike u ishrani. Primetila sam da se nadutost smanjila nakon programa, kao i kilogrami. Preporučila sam program suprugu i prijateljima.”

Radmila Radović

“Prijavila sam se za program jer sam htela da pročistim organizam pošto često jedem brzu hranu. Nakon programa, nema više nadutosti, osećam se bolje i odvikla sam se od slatkiša, mesa, hleba, itd. Topla preporuka svima!”

Katarina Vidojević

„Počela sam da menjam navike, da učim da kuvam na skroz nov način, a bilo mi je značajno da imam slobodno vreme i obezbeđene obroke dok postavljam temelje novim navikama. Detoks program se idealno uklopio u taj proces. Osećam neverovatnu energiju i apsolutno svima preporučujem ovaj program! Takođe, preporučujem ga majkama, jer ja dojim i mogla sam da ispratim program, a pomogao mi je jer mi se hormoni još uvek nisu stabilizovali nakon porođaja.”

Ana Novaković

“Prijavila sam se za program jer mi izuzetno prija ovaj režim ishrane, a nemam vremena da sebi pripremam ovakvu hranu. Uskoro ću probati i “Meal Prep” radionice kuvanja. Nakon programa, primećujem smanjenu nadutost uz 3 kg manje, kao i viši nivo energije. Preporučujem program svima!”

Irena Milošević

“Želela sam da detoksikujem organizam i da probam Tatjanine obroke. Nakon programa, osećam se lakše, nema više nadutosti i imam više energije. Već sam preporučila program drugaricama, a kada sledeći put budem u Beogradu, isprobaću i “Purple Premium” program.”

Marijana Lukić

“Prijavila sam se za program jer sam želela da vidim kako izgledaju Tatjanini obroci kada ih ona priprema, pošto sam već sprovela njene programe po e-knjigama. Takođe, zanimalo me je kombinovanje namirnica i veličina porcija za svaki obrok. Nakon programa, nadutost je smanjena. Toplo preporučujem ovaj program svima!”

Marijana Glišović

“Prvi utisak – preukusna hrana! Prijavila sam se da bih smršala i da bih se raznovrsnije i zdravije hranila. Nakon programa, primetila sam da nema nadutosti u predelu stomaka, lica i nogu. Osećam se lepše i lakše, koža mi je lepša. Toplo preporučujem svima!”

Ana Popović

“Mislim da mi je ovo deseti put da koristim ovaj program. Uvek se osećam bolje, imam više energije, eliminišem višak vode iz organizma. Preporučujem detoks program svim osobama koje vode računa o sebi!”

Ana Kaluđerović

“Prijavila sam se jer nisam mogla da obuzdam želju za nezdravom hranom, koja traje mesecima, i jer sam želela da regenerišem mikrobiom creva. Porcije su bile dovoljne i nisam imala potrebu da jedem dodatnu hranu. Osećam se mnogo lakše posle ovih 5 dana. Preporučujem program svima koji žele da se hrane zdravije od standardnog načina ishrane na Balkanu.”

Jelena Ilić

“Prijavila sam se za program zbog promene navika. Nakon programa, osećam lakoću, smanjenu nadutost i veći nivo energije. Preporučujem program svima, posebno onima koji žele da isključe meso iz ishrane.”

Jasmina Simić

“Prijavila sam se jer sam htela da promenim ishranu na nekoliko dana. Nadutost je nestala i izbacila sam mnogo vode iz organizma. Preporučujem ovaj program svima!”

Biljana Janjušević

“Prijavila sam se za detoks program jer sam želela da probam ovaj način ishrane. Ljubitelj sam salata i povrća i sprovela sam program sa lakoćom. Nakon programa, primetila sam da sam smršala 2 kg i da imam mnogo više energije. Ovo je odličan program i svi bi trebalo da ga probaju.”

Ivana Subotin

“Prijavila sam se za program jer sam htela da vidim kako isključivanje mesa i mlečnih proizvoda i veganski tip ishrane utiču na moj organizam, tj. digestivni trakt. Htela sam da vidim i kako ovakav vid ishrane utiče na moje opšte fizičko i mentalno stanje. Primetila sam da nema nadutosti, krčanja u stomaku i drugih propratnih simptoma. Takođe, da nema uspavanosti i da je nivo energije nekako konstantan tokom dana. Uz ovaj program, naučila sam i neke stvari o sebi, tj. koje namirnice mi prijaju, koje ne. Sve u svemu, jako mi je prijao program na svim nivoima, fizičkim i mentalnim. Preporučujem ga apsolutno svima!”

Bojana Novaković

“Prijavila sam se da bih testirala sebe, da bih razbila predrasude o tome kako bih kao veganka ili vegetarijanka uvek bila gladna! 🙂 Takođe, da bih se pokrenula i nakon ovoga nastavila sa zdravom ishranom i mršavljenjem. Lakše se osećam, shvatila sam da mogu bez kafe, a na čokoladu nisam ni pomislila. Preporučila sam već program ljudima koji imaju razmišljanja slična mojim, a takođe i onima koji počinju sa zdravom ishranom.”

Emina Muminović

“Prijavila sam se za detoks zbog želje da malo promenim ishranu i da resetujem organizam. Posle programa, primećujem smanjenu nadutost, smršala sam 3 kg, a šećer u krvi se stabilizovao. Takođe, izbacila sam višak vode iz tela i osećam se lagano. Preporučujem program svima koji žele da se zdravo hrane. Ovaj program je dokaz da zdrava hrana može biti ukusna! Više puta sam prošla ovaj detoks program i svaki put se nakon njega odlično osećam.”

Marija Flego

“Prijavila sam se kako bih probala Vaše obroke i očistila organizam. Loše navike se menjaju uz uvođenje novih korisnih navika, pa sam tako i ja izbacila bilo kakvu upotrebu slatkiša i peciva, a promene su fenomenalne. Nakon programa, nadutost, umor i neispavanost su dosta umanjeni. Preporučujem program svima, od 7 do 77 godina!”

Bojana Stanković

“Prijavila sam se za program kako bih sebe motivisala da izbacim hranu koja mi ne prija (prvenstveno gluten). Ovo je za mene bio „pokretač“ da se što zdravije i kvalitetnije hranim. Nakon programa, nema više nadutosti, osećam se prelepo i veoma zdravo, puna sam energije. Toplo preporučujem program svima, mislim da svako od nas treba da očisti svoj organizam makar jednom u nekoliko meseci.”

Sanja Đaković

“Uvek se prijavljujem za detoks program početkom posta. Nadutost se smanjila, šećer u krvi je bolje regulisan, žudnje za hranom su pod kontrolom, a izgubila sam i 1-2 kg. Prepourčujem program svima koji poste na početku posta, kao i za pripremu pre neke planirane dijete. Takođe i onima koji imaju insulinsku rezistenciju ili blago povišen šećer.”

Dragana Marković

“Prijavila sam se za detoks program, jer je počeo kada i post. Nikad nisam postila i ovaj program mi je pomogao da lakše krenem sa promenom navika u ishrani. Nakon programa, osećam se lakše i lepše – bez nadutosti i gorušice. Prihvatila sam sočivo, leblebiju i kinou – koje ranije nisam mogla da podnesem. Toplo preporučujem svima!”

Daniela Stamenkovski

“Fantastičan program! Bravo, nastavite tako! Kada bismo mogli da imamo detoks program 10 dana mesečno (umesto 5), bila bih presrećna!! Prijavila sam se da bih malo promenila ishranu i jer mi je lakše kada neko drugi priprema ovako ukusne obroke! Nadutost se smanjila. Preporučujem program svima, apsolutno svima!”

Ana Ronchetti

“Prijavila sam se za program zbog kvaliteta Vašeg rada, odličnih obroka, detoksikacije organizma i promene loših navika u ishrani. Kad god sam u prilici, koristim Vaš program sa zadovoljstvom! Nakon programa, nadutost se smanjila, osećam se bolje i nemam potrebu za nezdravom hranom. Preporučujem program apsolutno svima!”

Zorica Kovač

“Prijavila sam se ponovo za “5 dana detoks program” jer je stručno osmišljen, nije ekstreman, već se kroz program sasvim lagano i prijatno prolazi. Organizam se zaista „očisti“ i osećaj tokom i nakon programa je odličan! Usluga u pogledu dodatnih saveta, ekološke ambalaže, tačne i precizne isporuke je dodatni razlog odabira baš Vašeg programa pored drugih na tržištu. Nakon programa, osećam lakoću i skoro da nema potrebe za kafom i slatkišima. Preporučujem program svima!”

Milena Shrestha

“Ponovo sam se prijavila za detoks program, jer sam znala koje benefite mogu da očekujem. Nadutost se smanjila, izgubila sam 2 kg, imam više energije. Program preporučujem apsolutno svima koji žele da unaprede stanje svog organizma!”

Brankica Popović

“Htela sam da krenem zdravije da se hranim, pa sam mislila da bi idealan početak bio da krenem sa Vašim detoksom. Definitivno nisam pogrešila, za ovih 5 dana sam dobila novi mindset jer sam shvatila koliko često sebe “počastim” nezdravom hranom i alkoholom. Nakon programa, nema nadutosti, stomak je ravan, lagana sam sama sebi. 🙂 Preporučujem detoks svima!”

Milica Janković

“Prijavila sam se za učešće u programu da bih izgubila višak kilograma nakon porođaja i da bih nastavila sa zdravom ishranom zbog hiperglikemije koja mi je nakon porođaja dijagostifikovana. Takođe, interesuje me kuvanje, te sam kroz ovaj program dobila mnogo novih ideja za pripremu zdravih obroka za celu porodicu. Hvala na tome! Nadutost se smanjila, osećam se lakše, imam dovoljno energije za sve aktivnosti tokom dana, osećam se sito, smanjen mi je apetit i želja za nezdravom hranom. Preporučujem program svima koji žele da počnu da gube višak kilograma i da nastave da se hrane zdravo.”

Marija Mitrić

“Za učešće u programu sam se priajvila na preporuku prijateljice koja je već konzumirala Vaše obroke i imala je samo reči hvale. Nakon programa, nadutost se smanjila, osećam da imam više energije i sa lakoćom obavljam dnevne aktivnosti. Preporučujem program svim svojim prijateljima i poznanicima.”

Angelina Vuković

“Nakon praznika, bilo je neophodno smanjiti telesnu težinu i nadutost u organizmu, te sam se prijavila za detoks program. Primetila sam da je, nakon programa, nadutost nestala, telesna težina se smanjila, a koža lica izgleda mnogo bolje. Preporučujem program svima! Smatram da jednom mesečno treba sebi da priuštimo ovakav program ishrane.”

Bojana Sudar

“Prijavila sam se za detoks program zato što sam se fizički osećala loše i nekako blokirano, kao da sam puna upala, ili nečeg lošeg u organizmu. Osećam se lakše i čistije iznutra. Nijednog trenutka nisam bila gladna, mada mi je prvog dana bilo teško da se odreknem nekih namirnica koje sam ranije konzumirala (kafa, slatkiši). Količina hrane za ručak/večeru je bila skoro duplo veća nego što mi je bilo potrebno, a to sam shvatila nakon prvog dana kada sam pojela svu hranu. Preporučujem svima da periodično sprovedu “5 dana detoks program”.”

Sofija Anić

“Želela sam da se “resetujem” nakon faze nezdrave ishrane, osećanja nadutosti i opšte letargije. Takođe, želim da izgubim nekoliko kilograma. Po završetku programa, primećujem smanjenje nadutosti, smanjenu želju za masnom i začinjenom hranom i slatkišima. Osećam se lakše i farmerke mi bolje stoje. Preporučujem program svakome! Definitivno pomaže da se čovek resetuje i da bude “prisutan” dok jede.”

Tara Garić

“Prijavio sam se iz radoznalosti i želeo sam da probam malo drugačiji način ishrane. Takođe, želim da uvedem što više zdravih navika u svoj život. Nakon programa, osećam se još bolje, imam više energije, ne moram svakodnevno da planiram i organizujem ishranu. Preporučujem program svima.”

Radovan Vujović

“Prijavila sam se za detoks program jer sam želela da probam nešto drugačije, jer planiram zdravije da se hranim u budućnosti. Nakon programa, nadutost se smanjila, ne osećam bol u stomaku, lakše funkcionišem tokom dana. Preporučujem program svima.”

Stanislava Dutina

“Prijavila sam se za program iz želje da uradim zdravu stvar za sebe. Nakon programa se osećam laganije, raspoloženje je bolje, nadutost se smanjila i izgubila sam 3 kg. Preporučujem program svim prijateljima i mojim pacijentima.”

Jasminka Bjanko

“Obroci su preukusni, lagani i zasitni i posle njih se osećam svežije, energičnije i vitkije! Nakon programa sam primetila da se probava regulisala i da se smanjila žudnja za slatkišima. Program je apsolutno za sve, posebno za žene u menopauzi.”

Nataša Milosavljević

“Dugo pratim Tatjanin rad i htela sam da probam nove kombinacije namirnica, pa sam se prijavila za detoks program. Nakon programa, ne osećam nadutost i imam više energije. Preporučujem program svima!”

Bojana Ćeranić

“Primetila sam smanjenje kilograma i nadutosti, kao i bolje opšte zdravstveno stanje. Koža lica mi je lepša, izbacila sam višak tečnosti i imam puno energije. Program preporučujem apsolutno svima koji su spremni da unaprede svoje zdravlje.”

Snežana Cogoljević

“Hvala beskrajno na ljubavi koju ste utkali u namirnice i obroke. Uživala sam u svakom danu i bila srećna što činim nešto dobro za sebe. Osećala sam se poletno, lako i puna energije. Prijavila sam se za program jer sam želela da promenim ishranu. Hranila sam se neredovno i metabolizam mi se usporio sa godinama. Imam 58 godina i želim da naučim da se hranim zdravo. Nakon programa imam puno energije, potpuno sam mirna, fokusirana sa jasnim ciljem – zdravlje. Presrećna sam zbog toga. Preporučujem program svima koje poznajem.”

Jelena Ćetković

“Prijavio sam se za “5 dana detoks program” kako bih podržao želju za zdravom ishranom i promenu navika. Takođe, želeo sam da smršam još nekoliko kilograma. Toplo preporučujem program svima koji se ozbiljno interesuju za zdravu ishranu.”

Goran Gligorijević

“Prijavila sam se za učešće u programu jer me interesuje veganska ishrana, otkrivanje novih ukusa i kombinacija namirnica. Zadovoljna sam jer sam uspela da ispratim program do kraja i što sam otkrila da mogu i bez mesa i mlečnih proizvoda. Takođe, značilo mi je što nisam morala da razmišljam šta da kuvam tih 5 dana. Preporučujem program drugaricama.”

M. P.

“Prijavila sam se jer sam želela da smršam i pročistim organizam, iz razloga što sam u proteklih mesec dana preterivala sa hranom. Smršala sam 2 kg, nadutost je nestala i lepo se osećam. Bila sam skeptična jer volim da jedem meso, ali obroci su veoma ukusni i razmišljam da nastavim sa sličnom ishranom. Preporučujem program svima!”

Gorana

“Želela sam da unapredim opšte stanje organizma, te sam se prijavila za “5 dana detoks program”. Nadutost je nestala, a tokom programa, budila sam se bez podočnjaka i nisam osećala težinu u stomaku. Preporučujem program apsolutno svima!”

A. R.

“Prijavila sam se za program iz želje da se hranim zdravije, naučim pravilno kombinovanje namirnica, veličinu porcije i satnicu obroka, kao i da bih smanjila unos slatkiša. Nakon programa, primećujem smanjenu nadutost i apetit. Preporučujem program osobama koje žele da se hrane zdravo, ili nemaju vremena i znanja za pripremu kompletnih, kvalitetnih obroka.”

Nevena Marković

“Prijavila sam se za “5 dana detoks program” jer sam želela da smanjim unos mlečnih proizvoda. Nakon programa, osećam se lepo i odmorno. Volela bih da se češće hranim ovako. Uživala sam u ukusima i ponoviću program sigurno! Preporučujem program ljudima koji teže da se hrane zdravije i mojoj sestri i mami.”

Tijana Janković

“Prijavila sam se za “5 dana detoks program” jer sam osetila potrebu da smanjim unos namirnica životinjskog porekla i da promenim ishranu. Nakon programa, osećam se lakše, nadutost je nestala i izgubila sam 4 kg. Program preporučujem svima! Čak su i moja deca oduševljena obrocima.”

Marija Popović

“Prijavio sam se za program kako bih promenio svoju ishranu. Nakon programa, primetio sam smanjenje nadutosti. Za program sam čuo od prijatelja i svima ga toplo preporučujem!”

D. R.

“Želela sam da detoksikujem telo, da smršam, da redovno konzumiram obroke i lakše funkcionišem sa obrocima na poslu. Prija mi ovakva vrsta hrane, generalno se lepše osećam od kada ne jedem meso i mlečne proizvode. Nakon programa, imam više energije, moje raspoloženje je bolje i nadutost je nestala. Preporučujem program svakome.”

J. V.

“Prijavila sam se jer sam želela da probam nešto drugačije. Moj posao je stresan i dosadašnji način ishrane mi nije davao dovoljno energije za ceo dan. Nakon programa, nema nadutosti, ujutru sam se osećala mnogo lakše i raspoloženje mi je bilo bolje. Posle jutarnjeg smutija sam osećala jako pozitivnu energiju! Preporučujem program svakome!”

S. D.

“Prijavila sam se za program kako bih osvežila organizam, vratila se zdravoj ishrani i da bih smršala 1-2 kg. Obroci su jako ukusni i obilni. Osećam se lako, a nadutost je nestala. Dokazali ste da zdravo ne znači neukusno i sigurno cu ponoviti detoks u budućnosti. Preporučujem program svima! Samo ovako nastavite!”

B. K.

“Prijavila sam se za program radi prolećnog detoksa organizma i uvođenja promena u dosadašnjoj ishrani. Nisam prethodno imala previše znanja o kombinovanju namirnica biljnog porekla. Nakon zasićenja od mesnih i mlečnih proizvoda, zaista mi je prijalo da se na 5 dana odreknem istih, a sasvim sigurno ću smanjiti unos i nadalje. Takođe, sigurna sam da ću praviti bolje izbore! Nema osećaja “prejedanja”, a ni gladi, izgubila sam 2,5 kg – onoliko koliko sam i želela. Stekla sam rutinu vezanu za konzumiranje obroka u isto vreme, prepoznala benefite pripreme hrane unapred i dobila ideje za razne recepte. Shvatila sam da mi rafinisani šećeri nisu neophodni da bih imala dovoljno energije, metabolizam se ubrzao i dobila sam želju da ovo ponovim. Benefita je zaista mnogo kada se posvetite ovome i ostanete istrajni – verujte, upornost se isplati! Program preporučujem apsolutno svima koji žele da naprave promenu u svojim dosadašnjim navikama jer mogu da garantujem da će posle benefita koje budu osetili sasvim sigurno napraviti promenu, a greške u samoj ishrani će svesti na minimum. Bravo Tatjana!”

Nataša

“Dugo pratim Tatjanin rad na društvenim mrežama. Stekla sam poverenje u nju i dobila želju da se prijavim za „5 dana detoks program„. Nakon programa, osećam se lepše, lakše, smršala sam i nisam gladna. Mislim da sam unapredila celokupno stanje organizma. Preporučujem program svima.”

Bojana Despenić

“Prijavila sam se po preporuci prijateljice, a sa željom da probam veganske, bezglutenske obroke i detoksikujem organizam. Po završetku programa, primećujem bolje varenje, osećaj lakoće, gubitak kilograma, dobru energiju i smirenost. Preporučujem program svima!”

Svetlana Danković

“Prijavila sam se za “5 dana detoks program” jer sam želela da probam veganske i bezglutenske obroke. Nisam se pokajala, sve je preukusno! Nakon programa, nadutost je nestala i imam više energije. Preporučujem program svakome ko želi da se hrani zdravo.”

D. G.

“Učestvovala sam na “Meal Prep” radionici i recepti koje smo pripremili su me podstakli da učestvujem u “5 dana detoks programu”. Takođe, želela sam da vidim kakav efekat će program imati jer sam zbog svog zdravstvenog stanja u obavezi da korigujem ishranu i odnos prema zdravlju. Stekla sam i poverenje u Tatjanu i odlučila sam da isprobam ono što preporučuje i nisam se prevarila. Uspela sam da odolim slatkišima tokom programa. Primetila sam da nisam naduta, nemam gasove, pijem više vode i lakše se osećam. Zadovoljna sam što nisam jela hleb, a nisam mogla da zamislim dan bez hleba. Takođe, tokom programa sam imala više slobodnog vremena jer nisam razmišljala o jelu, šta ću pripremiti, gde kupiti namirnice, kako izdvojiti vreme da pripremim obroke, kako da kombinujem namirnice i to je veliko olakšanje. Preporučujem program ponovo sebi i svima koji su rešeni da učine dobru stvar za sebe.”

Jagoda Vještica

“Učestvovala sam nekoliko puta u “5 dana detoks programu”, te sam znala da će ovaj program biti najlepši prolećni poklon koji mogu sebi da dam, sa ciljem da se prebacim na zdraviji način ishrane. Nakon programa, osećam jednu opštu lakoću u telu i želju da nastavim sa sličnom ishranom. Program preporučujem svima koji su do sada uvek druge stavljali ispred sebe. Budite sebi ovog puta prvi na listi. Uživaćete!”

Karolina

“Nakon porođaja sam imala poteškoća sa povratkom na zdraviji način ishrane. “5 dana detoks program” mi je pomogao u tome. Nakon programa, nadutost i apetit su se smanjili, a želja za slatkišima je nestala. Preporučujem program svima kojima treba svež početak.”

Aleksandra Trifunović

„Prijavila sam se za „5 dana detoks program“ kako bih poboljšala svoje zdravlje. Osećam da su se obimi prilično smanjili i verujem da ću tek videti rezultate, kada bar deo ovih namirnica uvedem u ishranu. Preporučujem program svima, jer može da nam donese samo dobro i da nas navede da obratimo pažnju na naše zdravlje i razmislimo o onome šta jedemo i šta nas jede.“

Dragana Jovanović

„Prijavila sam se za „5 dana detoks program“ kako bih regulisala telesnu težinu, oslobodila se nadutosti i probala nešto novo. Nakon programa, osećam se lepo, poletno, lagano i vedro. Izgubila sam 2 kg, a osećam se kao da sam izgubila 10 kg. Imala sam stresnu nedelju na poslu i verujem da sam to lagano prebrodila zahvaljujući programu, jer sam bila manje napeta i imala više energije. Program preporučujem prijateljima.“

Danica Mićanović

„Prijavila sam se za učešće u detoks programu kako bih promenila svoje navike i probala nešto novo. Nisam imala potrebu za šećerom, bila sam sita, kvalitet sna je bio bolji i lakše sam se budila. Nakon programa, nadutost je nestala, a javila se želja da naučim da slične obroke pripremam i sama, jer sam jako srećna što sam probala mnogo novih ukusa. Uživala sam i preporučila bih svima da probaju ovaj program i poklone Vam poverenje.“

Dušica Antonijević

„Pratim Vas duže vreme i spremam Vaše recepte skoro svakodnevno, što mi izuzetno prija. Prijavila sam se za detoks program kako bih regulisala težinu, smanjila nadutost i podigla nivo energije. Izuzetno mi je prijao detoks, smršala sam 3 kg. Nakon programa osećam lakoću, imam više energije i nadutost je nestala. Preporučujem Vaše recepte i program svima.“

LJ. M.

„Oduvek sam želela da se hranim zdravo, ali sam imala brojne predrasude i nisam imala vremena da pripremam ovakve obroke. Nakon programa imam više energije, koža je lepša, zadovoljna sam zbog činjenice da sam uradila nešto dobro za sebe. Primetila sam da se organizam kompletno očistio na način koji nije bio agresivan. Preporučujem program svima koji žele da promene navike u ishrani i onima koji imaju predrasude da zdrava hrana nije zasitna i ukusna.“

Hadži Ana Dašić

„Bila sam umorna od razmišljanja o tome šta mogu da jedem, a onda sam u Vašem newsletter-u videla reklamu za detoks i odlučila da se prijavim. Takođe, Vaša priča na predavanju u Infostud Hub-u u Subotici je ostavila jak utisak na mene, jer se vidi da svoj posao radite iz srca, što mi je mnogo važno. Izgubila sam 3.5 kg, imam više energije, svesnije sam konzumirala obroke i osvestila da i sa manjom količinom hrane mogu da funkcionišem potpuno normalno, pa čak i da se pripremam za polumaraton! Preporučujem program svakome ko želi da promeni navike u ishrani i očisti svoj organizam.“

Ž. Lj.

„Dugo Vas pratim na Instagramu i imala sam želju da probam Vaš detoks program. S obzirom na to da nisam ljubitelj tečnih detoks programa, Vaš program se pokazao kao odličan izbor. Prijaviću se i za naredni program! Izgubila sam oko 2 kg, nadutost i osećaj težine u stomaku su nestali. Preporučila bih program svima koji bi želeli da počnu da se hrane zdravije, ali smatraju da će im to iziskivati mnogo vremena, da će biti gladni i bez energije, kao i onima koji misle da zdrava hrana nije ukusna.“

K. F.

„Prijavila sam se za prolećni detoks program kako bih pokrenula metabolizam i dobila inspiraciju za korekcije u svojoj ishrani. Hranim se relativno zdravo, ali do sada nisam probala ovakav način ishrane. Obroci su preukusni, savršeno izbalansirani i oduševljena sam Vašom kreativnošću u kombinovanju namirnica! Tokom programa nisam imala potrebu za slatkišima, niti sam bila gladna u večernjim satima, čak ni danima kada sam trenirala. Isključivanje kafe sam, uz pomoć zelenog čaja, podnela lakše nego što sam očekivala. Nadutost je nestala, imam mnogo više energije i bolje sam raspoložena! Izgubila sam 3 kg. Planiram da nastavim da se hranim na ovaj način i program toplo preporučujem svima!“

T. P.

„Suprug i ja smo se zajedno prijavili za program, on zbog korigovanja telesne težine, a ja zbog problema sa kožom. Nakon programa imam više energije, bolje sam raspoložena, a autoimuna bolest kože miruje. Preporučujem program svima koji žele da vrate svoj organizam u prirodnu ravnotežu.“

T. Č.

„Prijavila sam se za „5 dana detoks program“ kako bih očistila organizam od toksina i lekova koje pijem. Nakon programa osećam lakoću u pokretima, koža je dobila sjaj, sita sam, bolje spavam i lice mi nije otečeno. Vaša profesionalnost me je ostavila bez reči! Program preporučujem svima koji imaju potrebu da osveže i očiste svoj organizam.“

Maja Vasiljević

„Prijavila sam se za „5 dana detoks program“ zato što se, kada koristim ovaj program, osećam najlepše u životu! Primetila sam da se osećam lakše, produktivnija sam i zgodnija. 🙂 Preporučujem program svima koji cene sebe!“

Suzana Radić

„Prijavila sam se za učešće u programu kako bih detoksikovala svoj organizam i uz stručnu pomoć sagledala prednosti zdrave ishrane i stekla dobre navike. Po završetku programa primećujem osećaj lakoće tokom celog dana, smršala sam 2 kg, a ekcem je nestao! Imam 52 godine i prvi put nisam imala potrebu za slatkišima. „5 dana detoks program“ je savršen! Preporučila bih ovaj program svima koje volim i poznajem.“

Slavica Repac

„Prijavila sam se za „5 dana detoks program“ jer već duže vreme imam insulinsku rezistenciju i hroničan gastritis. Iako vodim računa o svojoj ishrani, i dalje osećam navedene tegobe. Želela sam da promenim pristup problemu i da naučim nešto novo. Nakon programa, bol u želucu se značajno smanjio, a nadutost je nestala. Program bih preporučila svima koji žele da promene stil života, a ne znaju kako da počnu, kao i osobama koje stagniraju u ispunjenju svojih ciljeva i pored zdravih navika.“

Helena Kikić

„Već duže vreme aktivno radim na sebi, a za učešće u programu sam se prijavio kako bih se disciplinovao, povećao senzitivnost ukusa, naučio da uživam u svakom zalogaju i kako bih probao nešto novo. Drugi razlog prijave je da počnem da pripremam obroke kod kuće, i mislim da ću u narednom periodu to i pokušati. Smršao sam oko 3 kg. Jako mi je značila rečenica ,,Žvaćite temeljno svaki zalogaj, minimum 30 puta.“ Najveći uspeh je što sam uspeo da poštujem taj savet, jer ranije nisam obraćao pažnju na žvakanje, iako znam koliko je važno. Preporučiću program najpre svojoj majci.“

B. G.

„Osetila sam da mi telo traži određenu vrstu reseta, posebno jer nisam mogla da pripremam kvalitetne obroke redovno. Ovim detoksom sam htela da nagradim sebe i supruga i da se podsetim da vredi pripremati zdrave obroke. Nakon programa osećam lakoću u stomaku i smanjenu potrebu za rafinisanim proizvodima. Preporučujem program svima, jer svi zaslužuju ovakvo osveženje i iskustvo.“

Olivera Mijailović

„Prijavila sam se za ,,5 dana detoks program“ kako bih počela da se hranim zdravo. Takođe, želela sam da probam nove ukuse i razbijem predrasude prema veganskoj ishrani. Sada, po završetku programa, osećam se dobro, smršala sam 2.4 kg i dobila volju da nastavim da se hranim na ovaj način. U jutarnju rutinu sam uvela kurkuma limunadu, pre kafe i doručka, a nadam se da ću nastaviti da poštujem satnicu obroka koju sam pratila za vreme programa. Preporučila bih program svima koji misle da ne mogu bez šećera, mesa i belog brašna.“

A. A. L.

„U poslednje 2 godine radim od kuće, te se manje krećem, češće naručujem hranu i dobila sam višak kilograma. Rešila sam da promenim to, te sam prvo kupila Vašu knjigu ,,21 dan program zdrave ishrane„, a zatim se i prijavila za ,,5 dana detoks program„. Nakon programa, primećujem da imam mnogo više energije. Nadutost se smanjila, a rad digestivnog trakta poboljšao. Bila sam u PMS-u tokom programa, a nisu mi nedostajali slatkiši. Shvatila sam da volim humus i tofu, koji mi se ranije nisu dopadali, ali definitivno ću ih uključiti u svoju ishranu. Program je idealan za ljude koji žele da promene način života, ljude koji žele da učine nešto dobro za sebe i da se bolje osećaju. Preporučujem program svima koji misle da ne mogu bez mesa i da zdrava hrana ne može biti ukusna, jer je svaki obrok preukusan!“

Tijana Ž.

„Prijavio sam se za program kako bih probao novi pristup u promeni načina ishrane. Rezultati nakon programa su izrazito dobri – smršao sam 2.2 kg, imam više energije, osećaj lakoće u stomaku i kvalitetniji san. Uradio sam analize krvne slike pre i posle programa, jer sam bio znatiželjan. U svim parametrima se videlo poboljšanje – smanjio se nivo trombocita, glukoze, holesterola, triglicerida, AST i ALT. Preporučujem program svakome ko se ikada pitao zašto se oseća toliko umorno, nevoljno, neispavano, a nije video razlog.“

Slobodan Pijevac

„Prijavila sam se za učešće u programu kako bih se vratila na zdrav način ishrane. S obzirom na to da sam veliki hedonista, vrlo mi je važan izgled obroka, a naročito ukus. ,,5 dana detoks program“ je u potpunosti zadovoljio sva moja čula i veoma mi je prijao. Planiram da se prijavljujem redovno. Nakon programa se osećam lakše, imam više energije, koža mi je lepša – blistam! Preporučujem program svima koji razmišljaju o promeni načina ishrane. Ovaj program je sjajan pokazatelj da zdravi obroci mogu biti veoma primamljivi i ukusni.“

Nataša Janković

„Nakon porođaja sam se ugojila oko 28 kg, što zbog hormona, što zbog drugih okolnosti. Nikada ranije nisam imala problema sa težinom i bila sam, malo je reći, očajna. Izgled je jedna tema, ali ovde je već reč bila i o zdravlju i tome da je mom telu bilo teško da nosi tu težinu. Začarani krug sam prekinula Vašim detoksom. Imala sam 86-87 kg, a sada već 78. Kilograme skidam postepeno. Detoksom sam skinula 2 kg, a zatim sama još 2, i tako mesečno skidam po 4 kg. To je sasvim bezbedan tempo po zdravlje i moju kožu. Fantastičan Vam je čitav proizvod. Uobličen, pismen, svaki detalj je na mestu. Od srca sam zahvalna što postojite. Podržavam Vaš trud. Vi lečite dušu i telo. To su velike zasluge!“

Aleksandra Đurica

„Suprug i ja smo se prijavili za program jer smo želeli da smanjimo telesnu težinu. Nakon ,,5 dana detoks programa“ izgubila sam 3.9 kg, a suprug 4.4 kg. Nadutost je nestala. Osećam se lakše i nastaviću da obraćam pažnju na kvalitet i količinu namirnica koje unosim, kao i na satnicu obroka. Tokom programa sam funkcionisala savršeno i imala sam energije. Prezadovoljni smo rezultatima i preporučujemo program osobama sa viškom kilograma, kao i onima čiji obroci nisu redovni ili koji konzumiraju brzu hranu.“

D. M.

„Prijavila sam se za Instagram GIVEAWAY ,,5 dana detoks program“ jer već duže vreme imam problem sa visokim nivoom holesterola i triglicerida. Takođe, želela sam da probam nove namirnice, podignem nivo energije, izbacim višak vode iz organizma i eliminišem nadutost, regulišem san, i dr. Htela sam da odmorim telo od brze hrane i hrane iz restorana, koju često jedem na poslu. Kada uporedim krvnu sliku pre i posle programa, primećujem poboljšanje nivoa triglicerida i holesterola u krvi. Nakon programa sam izgubila 2.5 kg, dosta tečnosti, a kvalitet sna se poboljšao. Dobila sam motivaciju da se posvetim zdravoj i pravilnoj ishrani, kao i da unapred pripremam obroke. Program preporučujem svima koji žele da promene navike u ishrani ili nemaju vremena za kuvanje. Takođe, preporučujem program osobama sa lošom krvnom slikom i manjkom energije, kao i onima koji žele da isprobaju vegansku hranu.“

T. N. - dobitnica Instagram GIVEAWAY-a

„Razlog prijavljivanja za detoks program je bio gubitak kilograma, a onda sam otkrila da mi ovaj način ishrane zaista prija. Shvatila sam da mogu jesti zdrave i ukusne obroke i izgledati lepo. Volela bih da program traje duže! Osećam se sjajno, nadutost je nestala i izgubila sam nekoliko kilograma. ,,5 dana detoks program“ preporučujem apsolutno svima! Svi obroci su bili savršeni i ukusni. Oduševljena sam! Tatjana, svaka čast!“

Melisa Elek

„Prijavila sam se za program jer imam insulinsku rezistenciju i Hašimoto, te mi je važno da promenim način ishrane i stil života. ,,5 dana detoks program“ mi je dokazao da zdrava hrana može biti ukusna i inspirisao me da nastavim da se hranim zdravo. Primetila sam da se varenje poboljšalo i otkrila koje namirnice mi ne prijaju. Smršala sam 2 kg. Najznačajniji rezultat nakon programa je promena mog odnosa prema hrani, što mi je i bio cilj. Osvestila sam koliko je važan izbor namirnica i koliko je bitno naučiti kako zdrava hrana utiče na naše telo i zdravlje. Preporučila bih detoks svima, posebno osobama sa zdravstvenim problemima. koje bi trebalo da promene odnos prema zdravoj hrani.“

D. L.

„Prijavila sam se za program pre svega zbog zdravlja, a zatim i zbog korigovanja telesne težine. Tokom i nakon ,,5 dana detoks programa“ osećala sam lakoću i nisam bila pospana nakon obroka. Obroci u programu vas zasite. Moj najveći izazov je bilo nekonzumiranje obroka nakon 19h, a uz detoks sam ovo uspela da prevaziđem. Smršala sam 3 kg. Program bih preporučila svima koji žele da osveže svoj organizam i poboljšaju svoje zdravlje. Takođe, i onima koji žele da upoznaju nove namirnice i drugačiji način pripreme hrane, smanje telesnu težinu, kao i onima koji imaju problem sa prejedanjem. ,,5 dana detoks program“ mi je pomogao u rešavanju tog problema.“

Katarina Šener Radovanović

,,Kada sam upoznao Tatjanu i shvatio da ona zapravo živi ono što radi, uvideo sam da je 5 dana izlaska iz zone komfora najmanje što mogu da učinim za sebe. Naravno, nisam pogrešio. Tatjana je pravo osveženje, hvala joj! Nakon programa, smanjila se potreba za slatkišima. Telesna težina je ista kao u studentskim danima. Preporučujem program svima koji žele da brinu o svom zdravlju i koji se ne plaše da naprave korak napred i učine nešto za sebe.“

Srećko Blagojević

„Prijavila sam se za ,,5 dana detoks program“ jer sam fascinirana ovim načinom ishrane i konceptom programa. Takođe, želela sam da se upoznam sa veganskom ishranom na pravi način. Nakon programa se osećam poput leptira. Preporučujem program svima, posebno ljudima koji misle da nam je meso neophodno kako bismo imali energije.“

Borka Popović

„Učestvovala sam u ,,5 dana detoks programu“ i ranije i zaključila da mi izuzetno prija, te sam odlučila da se prijavljujem nekoliko puta godišnje. Nakon programa primećujem smanjenje nadutosti, svoje dnevne aktivnosti obavljam sa lakoćom, bolje sam raspoložena i uvek korigujem telesnu težinu. Preporučila bih detoks apsolutno svima!“

B. P.

„Razlog zbog kog sam se prijavila za ,,5 dana detoks program“ je taj što sam želela da eliminišem toksine iz organizma. Verujem Tatjani i znam da je ovo pravi način za detoksikaciju. Nakon programa, osećam se mnogo lakše, imam više energije i više nemam potrebu za šećerom. Preporučujem program svima.“

Milena Vajović

„Za ,,5 dana detoks program“ se prijavljujem kad god se osećam bezvoljno, bez energije i kada želim da unapredim zdravlje digestivnog trakta. Nakon programa se osećam mnogo bolje, redovno izgubim kilograme i kvalitet sna mi se poboljša. Preporučila bih program svima!“

Branka Jurić

„Prijavila sam se za ,,5 dana detoks program“ jer sam želela da smanjim žudnju za slatkišima i grickalicama. Takođe, osećala sam da moram da očistim organizam od industrijski prerađene hrane koja mi smeta i zbog koje se osećam iscrpljeno. Nakon programa imam više energije, bolje spavam i osećam se prezadovoljno jer činim nešto fantastično za svoje telo. Obroci su jako ukusni i uživala sam u svakom zalogaju. Preporučujem svima da se bar jednom godišnje prijave za detoks program.“

Saška Bogavac

„Prijavila sam se za ,,5 dana detoks program“ kako bih očistila organizam, dobila nove ideje za pripremu obroka i videla kako će moje telo reagovati na kompletno isključivanje proteina životinjskog porekla. Po završetku programa se osećam dobro, varenje se poboljšalo, kao da se metabolizam ubrzao. Preporučila bih program onima koji vode računa o svom zdravlju. Sigurno ću se prijaviti ponovo.

A. U.

„Za ,,5 dana detoks program“ sam se prijavila jer sam želela da proširim vidike i upoznam se s novim namirnicama, kako bih kasnije primenjivala sve naučeno. Nadutost je nestala, imam mnogo više energije i osećam se mnogo zdravije. Preporučujem program svakome ko je spreman da izađe iz zone komfora i otkrije kako izgledaju izbalansirani obroci, kao i koju količinu hrane je dovoljno pojesti po obroku.“

Tamara Stamenković

„Prijavila sam se za detoks program kako bih promenila navike u ishrani i stvorila rutinu redovnog konzumiranja obroka, a takođe i da bih videla kako će se ovaj oblik detoksikacije odraziti na moj organizam. U početku sam osećala glad, ali kako je program tekao, taj osećaj je nestao. Više ne osećam težinu u stomaku i smršala sam više od 2 kg. Program bih preporučila svima.“

M. V.

„Prijavila sam se za ,,5 dana detoks program“ kako bih očistila organizam, vratila zdrave navike i raniju telesnu težinu. Takođe, suprug je učestvovao zajedno sa mnom jer želim da mu pomognem da nastavi sa gubitkom kilograma i da se hrani zdravo. Nakon programa, osećam se poletno, lako, nadutost je nestala i bolje sam raspoložena. Preporučila bih program svima onima koji žele da nauče koliko je važna disciplina u ishrani i kolike su, zapravo, naše potrebe za hranom, kao i onima koji žele da žive dugo, zdravo i srećno.“

Ivana Petrovski Stefanović

„Ovo je moj drugi put da učestvujem u „5 dana detoks programu“. Prija mi da dobijam gotove obroke, nutritivno bogata jela, spremljena sa ljubavlju i od proverenih namirnica. Pored troje dece, nemam vremena da sebi pripremam odvojene obroke. Nakon programa osećam lakoću u stomaku i imam više energije. Program bih preporučila svakome ko želi da započne ili se vrati zdravim navikama u ishrani.“

Danijela Birta Čkonjević

„Za program sam se prijavila zbog hronične nadutosti, manjka energije i poteškoća u odvikavanju od šećera. Takođe, zbog divnog pređašnjeg iskustva sa Tatjaninim „21 dan programom zdrave ishrane“. Nadutost se značajno smanjila i zadovoljna sam sobom jer sam uspela da se odreknem slatkiša i kofeina. Iako su obroci obilni, nisam se osećala tromo. Program preporučujem svima!“

A. K.

„Prijavila sam se za detoks program jer mi je bila potrebna motivacija, nešto da me pokrene da počnem da uvodim nove navike u život. Imam insulinsku rezistenciju i želim da je pobedim na prirodan način, bez lekova. Takođe, želim da probam nove, meni ne tako poznate, ukuse. Nakon programa primećujem smanjenu nadutost i 4.5 kg manje. Jelovnik me je uverio da veganska hrana može biti veoma ukusna. Ni u jednom trenutku nisam osećala glad. Preporučujem program svima, bez obzira na zdravstveno stanje i telesnu težinu. Dobro je kad možete pročistiti svoj organizam bez gladovanja.“

Nataša Lacić

„Detoks program sam izabrala jer sam želela da promenim način ishrane i izbacim višak vode iz organizma. Pre početka programa sam mislila da neću izdržati, ali me je iznenadilo koliko je svaki obrok u stvari zasitan. Nakon 5 dana osećam da imam više energije, izgubila sam 4 kg i nisam više natečena. Program me je oduševio. Urađen je vrlo profesionalno i preporučujem ga svakome ko želi da se oseća bolje i da proba da se hrani zdravije.“

M. F.

„Bila sam prezadovoljna rezultatima nakon prvog detoks programa, u kom sam učestvovala pre nekoliko meseci. Ovaj put sam se prijavila zbog rešenosti da pređem na zdraviji režim ishrane. Delovalo mi je kao dobar početak u prvih nekoliko dana i već sada znam da nisam pogrešila. Nakon „5 dana detoks programa“ imam više energije, bolje spavam i izgubila sam osećaj nadutosti. Nemam problem sa telesnom težinom inače, ali osećam da sam splasnula.“

M. J.

„Za detoks program sam se prijavila jer sam nedovoljno spavala i zbog umora sam počela da jedem mnogo slatkiša od kojih nisam mogla da se odviknem. Ovaj program sam videla kao prekretnicu koja će me vratiti zdravoj ishrani, vratiti mi energiju i pomoći da se bolje osećam, i psihički i fizički. Nakon programa imam više energije uz istu dužinu sna, nadutost se smanjila i izgubila sam par kilograma. Preporučila bih ga svima!“

I. S. Ž.

„Prijavila sam se za program zbog detoksikacije organizma. Nakon „5 dana detoks programa“ osećam da imam više energije i osećaj lakoće u telu i umu. Bolje sam raspoložena i zdravstveni problemi su se poboljšali. Jako sam zadovoljna rezultatima i redovno ću učestvovati u programu. Preporučila bih program svima jer mislim da je svakome potreban.“

Aleksandra Strinić

„Imala sam ozbiljan problem sa nadutošću nakon koronavirusa. Videla sam Tatjanin detoks kao najzdravije rešenje ovog problema i nisam se pokajala. Nadutost je nestala, osećam se lagodno, lakše se krećem i bolje sam raspoložena. Naročito sam srećna jer sam problem rešila prirodnim putem, bez lekova. Živela sam u uverenju da sam među onima koji ne jedu slatkiše, a ovaj program mi je pomogao da shvatim da kroz kafu i čajeve unosim i više šećera nego što je potrebno. Uz „5 dana detoks program“ sam shvatila da treba da obratim pažnju i na ovu naviku. Program bih preporučila svima koji imaju probleme sa probavom ili česte promene raspoloženja.“

Nevena Savić

„Prijavila sam se za detoks kako bih regenerisala organizam i vratila se zdravoj ishrani. Nema više nadutosti i smršala sam 2.5 kg. Rezultati su zapanjujući i program vam pomaže da stvorite naviku da se hranite zdravo i obraćate pažnju na kupovinu namirnica. Preporučujem program svima! Svako bi trebalo da priušti sebi „5 dana detoks program“ bar jednom u 6 meseci.“

Jana Matović

„Po drugi put sam učestvovala na detoks programu, ovaj put kao podrška ćerki da proba nešto novo. Već neko vreme smo na 100% zdravoj ishrani i detoks je imao za cilj da zaokruži celinu i pripremi naša tela na nastavak zdravog načina života, a ujedno oslobodi organizam od svih štetnih materija. Rezultat je ovog puta bio – 3 kg manje. Odluku o zdravoj ishrani sam donela posle prvog detoksa. Obroci su lagani i sadrže vrlo malo kalorija, što je mene pomalo plašilo, kao osobu koja dosta trenira i fizički je aktivna 17h dnevno. Ipak, detoks je uspešno prošao test… ako se ispoštuje satnica obroka, obroci su sasvim dovoljni da se izdrži ceo dan. Tokom programa nisam bila gladna i nisam imala želju za nekom posebnom namirnicom. Dosta ljudi sam već uputila u detoks i ovaj program je moja topla preporuka svima. Družićemo se ponovo. Tatjana, tebi hvala na ovako jednostavnom a opet zanimljivom i pre svega zdravom programu.“

Jasmina Miković

„Draga Tatjana, prvi put sam prošla kroz Vaš detoks. Hvala od srca na divnim obrocima i lepom osećaju koji imam sada. Smršala sam 2,5 kg. Program sam upisala jer sam imala izuzetno veliku želju za hranom u poslednje vreme i teško sam se budila ujutru. Nakon 5 dana nemam više žudnje za hranom i lepše ustajem ujutru. Program bih preporučila, pre svega, sebi ponovo, kao i voljenima. Zadovoljna sam isporukom hrane. Predivan detoks zaista.“

Anđela Pupovac / osvojila program kroz GIVEAWAY na Instagramu

„Program sam upisala da bih očistila organizam i videla kako će reagovati na eliminaciju proizvoda životinjskog porekla, da li ću i dalje imati nadimanja i druge probleme sa varenjem, kao i da proverim da li na taj način mogu da utičem i na kilažu. Nakon 5 dana primetila sam da imam više energije i da mi stomak nije nadut. Smršala sam 1,9 kg. Preporučila bih program svima koji ne stižu da spreme zdrave obroke sa puno vlakana neophodnih za čišćenje organizma od toksina unetih prerađenom, konzerviranom hranom.“

M. L.

„Zahvaljujući Tatjani i njenom detoks programu uspela sam da se upoznam sa zdravim namirnicama koje svakodnevno utiču na život, unapređujući produktivnost, povećanje energije, ukratko – telesno i duhovno osveženje. Program bih preporučila svakom ko želi da svoju ishranu podigne na jedan viši nivo unošenjem selektovanih zdravih namirnica koje su dostupne kod nas. Hvala puno Tatjani na profesionalnosti i posvećenosti svom radu.“

Nataša Vukotić

„Uz vaš program nestala je moja nadutost, regulisala sam i probavne smetnje. Bolje spavam. Izgubila sam 2 kg. Svi obroci su vrlo ukusni. Od svega mi je najvažnije da mi je sada lakše da se vratim na pravi put – zdravoj ishrani. Ovaj program bih preporučila svima koji vode računa o svom zdravlju, onima koji imaju određeni zdravstveni problem, te su na različitim terapijama, kao i mladima, da im to postane životna navika.“

Nataša Tomić

„Promene su više nego očigledne. Već nakon dva dana programa ljudi oko mene su primetili da se moje raspoloženje drastično promenilo nabolje. Svakoga dana sam se smejala toliko da me je suprug pitao šta ja to jedem. 🙂 Energije imam mnogo više iako sam trenirala tokom programa i dodatno šetala svaki dan. Nakon jela nema umora i pospanosti, što se obično dešavalo, nadutost je nestala iako sam u pms-u, nema osećaja težine u želucu nakon jela. Ovo je definitivno program koji može da označi početak vaših zdravih navika jer ćete se uveriti da je odabir namirnica zaista važan i da se pravilnom kombinacijom mnogo toga dobrog može uraditi za organizam.“

Milana Radovanović

„Za program sam se odlučila zbog sebe, bila mi je potrebna zdrava promena. Promene su i te kako vidljive. Glavobolje, podočnjaci, nadutost su nestali, lice mi se potpuno promenilo, izgledam zdravo. Mislim da bih detoks preporučila svima. Isporuka hrane je bila uvek tačna, sa ljubaznim dostavljačem.“

Anita Gatarić

„Draga Tatjana, pre svega bih ti zahvalila što postojiš baš takva kakva jesi. 🙂 Od momenta kada sam čula, tj. počela da čitam o tebi i tvom radu, pokrenula si u meni proces koji već dugo želim, ali nisam uspevala da mu se posvetim. I na tome veliko hvala. Sve vreme, bar si na mene tako delovala, deluješ nenametljivo, a opet pogodiš u srž i motivišeš. Detoks programom sam prezadovoljna, isporukom takođe. Veliko mi je zadovoljstvo što sam bila deo ovog programa, sigurno ćemo se družiti ponovo. Želim ti puno sreće, uspeha i zadovoljstva u daljem radu.“

Suzana Zdravković

„Za program sam se prijavila iz radoznalosti, želela sam da probam nešto drugačije, a i da vidim kako će detoks uticati na moj manje-više učestao problem sa gastritisom. Moram da napomenem da generalno vodim računa o tome da se hranim zdravo i živim zdrave navike. U toku ovih pet dana svi obroci su mi se dopali, sve je bilo ukusno, neke namirnice, poput kinoe, probala sam prvi put. Drago mi je što sam kroz recepte i poklon knjige dobila pregršt ideja i smernica za zdravu ishranu. Promene koje primećujem su vezane za opšte stanje, posle programa se nekako osećam lakše, imam više energije, a i želudac se smirio. Program bih preporučila apsolutno svima koji brinu o sebi i svom zdravlju.“

Ivana Gorčić

„Jutro posle detoksa, pored niza drugih prednosti, pokazuje i 3,5 kg manje. Drugi put koristim ovaj program, i koristiću ga i treći, četvrti, deseti put. Oduševljena sam! Pored svega onoga čemu je program namenjen, hrana deluje i na mozak, raspoloženje, pozitivne misli. Ono što ga razlikuje od drugih sličnih programa je to što ovaj detoks ne treba da ,,izdržite“, već vi uživate dok ste na programu! Hrana je vrhunska, zadovoljava potrebe, te nemate u toku dana krize, odnosno osećaje gladi. Samo napred!“

Svetlana Pavlović

„Za ovaj program sam se odlučila jer mi je delovao veoma profesionalno. Čitajući o benefitima, prepoznala sam brojne simptome kod sebe: umor, nadutost, nesanicu, višak kilograma, manjak energije… Već duže vreme želim da se hranim hranom bez glutena, bez šećera, bez mlečnih proizvoda (jer sam takav savet dobila od lekara zbog izvesnih zdravstvenih problema), ali nisam znala odakle da krenem. Nakon programa mogu reći da nisam osećala glad, nadutost, težinu u stomaku (a ni suprug). Ne mogu da verujem da nisam pila kafu 5 dana, a nije mi ni nedostajala! Izgubila sam oko 2 kg, a suprug čak 5! Veoma smo zadovoljni rezultatima detoksa tako da bih ga preporučila bukvalno svima! Isporuka hrane je bila odlično organizovana!“

M. B.

„Zdravlje je jedini razlog zbog kog smo se odlučili na detoks program. Konkretno, ja imam autoimunu bolest koju svakako želim da držim pod kontrolom, suprug je želeo da skine kilažu i na ovakan način ga učim da se hrani zdravije. Nakon 5 dana ne osećamo se teško i tromo, ustajemo lakše, hitriji smo, jedino što su konkretno za nas porcije bile donekle male (u stvari, baš nam se svidela hrana)! Preporučili bismo program svakome ko želi da promeni svest o ishrani, da spozna da postoje potpuno zdravi načini na koje možete da nagradite svoje telo. Organizacija isporuke je odlična, dečko je dolazio svako veče u određeno vreme, što nije remetilo naše obaveze.“

Vesna Janković

„Poštovana Tatjana, koristim priliku da Vam zahvalim na izuzetnoj profesionalnosti u pruženoj usluzi. Vaša životna priča, koncept života koji propagirate i program koji ste nam omogućili su me podstakli da pokrenem ne tako male promene u ishrani svoje porodice. Rafinisani šećer, belo brašno, rafinisano suncokretovo ulje, standardni konditorski proizvodi i beli pirinač su napustli moju kuhinju i frižider (juče smo slavili prvi mesec „novih nas“)! Pored zadovoljstva koje osećam zbog saznanja da činim nešto dobro za svoje opšte zdravlje (još više za zdravlje mog deteta), od promena sam primetila i znatno čistiji ten, „mirna“ creva, smanjen apetit, potpuni prestanak zadržavanja tečnosti, potpuno odsustvo potrebe za šećerom. Hvala Vam na svemu!“

Jelena Stamenić

„Ovo je već treći put da koristim Vaš program. Prvi put sam želela da probam detoks da bih uvela zdravije navike u svoju ishranu. Izuzetno dobro sam se osećala svaki put, ispunjeno energijom i nekako lakše. Moj cilj nije bio smanjenje telesne težine, tako da se nisam merila, mada mi sam taj osećaj lakoće u telu govori da sam sigurno lakša dva do tri kilograma nakon ovih 5 dana. Svakako mi je najbitniji moj osećaj zadovoljstva SOBOM! Sijam i iznutra, a i spolja, jer mi je i koža lepša i blistavija! Obroci su fantastično izbalansirani, nijednog trenutka nisam osetila glad.“

Ana Popović

„Želim da vam zahvalim od srca! Vaš program je jednostavno neverovatan! Upisala sam ovaj program iz samo jednog razloga: da bih se vratila biljnoj ishrani, i to je uspelo.
Već nakon pet dana osećala sam se mnogo bolje, lakše, energičnije. Kvalitet hrane i veličina porcija su odlični (još uvek se pitam kako ste uspeli da stavite toliko hrane u tako male tegle). 🙂
Dostava je uvek bila na vreme. Veoma prijatno iskustvo. Ovaj program bih preporučila svima koji žele da se osećaju bolje, izgledaju bolje, bolje spavaju, da žive duže, imaju više energije i daju dobar primer svojoj deci (ako ih imaju).“

Olga Fomin

„Upisala sam detoks program zbog čišćenja organizma jer sam u prethodnom periodu konzumirala dosta tešku i nezdravu hranu. Ugojila sam se 2 kg, pa sam rešila da napravim promenu u ishrani tako što ću početi sa detoks programom. Nakon 5 dana primetila sam da sam manje naduta, izgubila sam 2 kg, bolje mi rade creva, generalno se bolje osećam. Program bih preporučila svima, bar da probaju i pokušaju da se hrane zdravo. Zadovoljna sam isporukom hrane, sve je bilo tačno na vreme.“

M. K.

„Za program sam se prijavila jer sam htela da probam ishranu koja je zdrava i da se upoznam sa nekim namirnicama koje, nažalost, nisam prethodno koristila u svojoj ishrani. Nakon 5 dana osećala sam se dobro, a već trećeg dana sam osetila više energije, sa kojom inače imam problema. Preporučila bih svakom da proba ovaj program, iz kog može dobiti samo nešto pozitivno. Zadovoljna sam isporukom, sve je bilo vrhunski.“

Ljiljana Laban

„Za ,,5 dana detoks program“ sam se prijavila u cilju testiranja same sebe, da vidim li sam u mogućnosti da se odreknem mlečnih proizvoda, slatkiša i mesa, a takođe i da bih pokrenula metabolizam i otpočela ciklus mršavljenja! Posle sprovedenog petodnevnog programa osećam se bolje, odmornije, poletnije, a uz to sam skinula i 3 kg! Program bih preporučila svima koji žele da redukuju svoje navike u oblasti pripreme hrane i same ishrane, kao dobar prvi korak. Veoma sam zadovoljna isporukom hrane, proces dostave se svakodnevno odvijao uz prethodni poziv dostavljača, što je veoma korektno!“

Nina Damjanović

„Za vaš program sam se odlučila prvenstveno iz zdravstvenih razloga. I definitivno treba zaobići testo i kolače! Ovo je nešto fantastično. Za ovih 5 dana čovek se preporodi, ima mnogo više energije, odlično raspoloženje, nema nadutosti ni otoka po licu. Jedino što sam izgubila to su neka 3 kg, što je super. Svakom bih preporučila program jer ima pozitivan efekat i na dušu i na telo. Što se tiče dostave hrane, sve je bilo perfektno. Družimo se opet uskoro!“

T.M.

„Program sam upisala da bih očistila organizam od toksina i podsetila se na to koliko je važno da pažljivo biramo namirnice u svakodnevnom životu. Nakon 5 dana osećam manju nadutost, manji gubitak težine i bolje spavam noću. Program bih preporučila svakom ko želi da oseti beneficije korišćenja svežeg voća i povrća i ko želi da izbegne (bar periodično) mleko, mlečne proizvode, kao i namirnice životinjskog porekla. Takođe bih ovaj program preporučila osobama sa dijabetesom, osobama koje imaju problema sa holesterolom, povećanim trigliceridima ili osećajem nadutosti. Apsolutno sam zadovoljna isporukom hrane.“

Bilyana Shuman

„Ovog puta sam bila na detoksu jer već imam iskustva i prezadovoljna sam, nekoliko detoksa sam već ispratila! Nakon 5 dana osećam se lakše, poletnije, koža i kosa u nikad boljem stanju. Program bih preporučila svakome ko ima problema sa varenjem, želudačnom kiselinom, kao i osobama koje žele da smanje telesnu težinu – ovo je odlična uvertira! Prezadovoljna sam isporukom hrane, uvek je bila u isto vreme, a dostavljači su bili vrlo ljubazni.“

Nada Sofronić

„Moji odgovori su isti kao i za prošle ankete, tj. sve je u superlativu. Promjena je to što smo ovog puta dobili i ,,5 dana detoks program – katalog“, koji sam ostavila na poslu i koji je prošao kroz sve ruke u mojoj ljekarskoj sobi, i time za program zainteresovala i moje kolege. Nije isto kad ja to pričam i kad oni to sami vide i pročitaju. Mislim da je to pozitivna stvar. Hvala cijelom timu na ažurnosti!“

A.J.

„Najpre želim da vam zahvalim na odličnim knjigama koje ste nam poslali. Program sam upisala jer sam želela da smanjim nadustost u stomaku. Nakon 5 dana smanjena je nadutost, a verovatno je regulisana i telesna masa, ali mi to nije bio prioritet, te se nisam merila da utvrdim koliko kilograma sam izgubila. Nemam ni nameru, jer se dobro osećam baš ovako! Program bih preporučila svima koji žele zdravo da se hrane, makar i 5 dana, i da učine nešto pozitivno za sebe, bilo da se radi o zdravlju, telesnoj masi, untrašnjem zadovoljstvu. Veoma sam zadovoljna isporukom hrane, bila je svaki dan u isto vreme.“

Katarina Nikolić

„Draga Tatjana, javljam se da Vam uputim sve pohvale za detoks program. Suprug i ja smo se prijavili kako bismo očistili organizam, a i smanjili telesnu težinu. Suprug je skinuo maksimalnih 5 kg, a ja 3,5 kg. Nakon programa, a i u toku njega, primetili smo da imamo mnogo više energije. Ja sam shvatila da mogu bez slatkiša, kojima sam opterećivala organizam. Još jednom sve pohvale i sve najbolje u daljem radu.“

N.Z.

„Detoks program sam odabrala da bih pokušala da smanjim nadutost, malo odmorim svoj probavni sistem, probam nešto drugačije i naravno, ako uz to skinem ona čuvena 2kg, to bi bio pun pogodak… Ne samo da se osećam lakše i da nema nadutosti, već sam i skinula 1,8kg (da naglasim da se nisam bavila fizičkom aktivnošću, nažalost, jer sam zakačila virus i morala da mirujem). Sad upravo razmišljam o tome šta bih mogla da doručkujem, pretražujem vaše predloge za zdrav doručak, pravim spisak namirnica koje od danas moram imati u kuhinji… Hvala što ste mi pomogli da se sama uverim da zdrava ishrana može biti tako ukusna i što ste mi dali ideje za zdrave užine (nikad se ne bih setila npr. šargarepe sa humusom).“

D.K.

„Glavni razlog zbog kog sam se prijavila za detoks program jeste taj što sam želela da za ovih pet dana dobijem inspiraciju i ideje za pripremu obroka ubuduće. Nakon 5 dana osećaj je izvanredan, imam mnogo više energije (bez gladovanja), divan san, ravan stomak, dva kilograma manje i petodnevno uživanje bez boravka u kuhinji. Program bih preporučila apsolutno svima, već sam inspirisala još jednog polaznika za naredni detoks program. Isporukom hrane – i više nego zadovoljna! Veliko hvala na svemu!“

Tamara Perošević

„Izuzetno sam zadovoljna vašim detoks programom! Prijavila sam se zbog zdravstvenog problema – multipla skleroze, koju lekari ne znaju čime bi lečili. Pohvalila bih ukus svih obroka. Zaista sam impresionirana kako ste to postigli. Takođe, vidi se da su obroci dobro izbalansirani i pažljivo osmišljeni. Isporuka je bila zaista odlična. Tačna i uvek u isto vreme. Hvala vam i za elektronske knjige. Večeras razmišljam o tome kako će mi ova ishrana nedostajati. Od sutra krećem da istražujem i da se obučavam, da bih znala i sama sebi da pripremim tako zdrave i ukusne obroke! Zaista bih ceo život mogla ovako da se hranim.“

Jelena Popović

,,5 dana detoks program sam upisala kao uvod u post, a želela sam i da probam nove recepte. Promena koju osećam posle 5 dana je ,,izduvan“ stomak, osećam se lakše. Program bih preporučila svima. Momak koji isporučuje hranu je sjajan, ljubazan, dva dana mi je nosio hranu kod komšinice jer nisam bila tu.“

Irina Vukotić

„Za program sam se prijavila jer već duže vreme imam želju da promenim trenutni način ishrane, a ovo mi se učinilo vrlo primamljivim. Sama spoznaja da na programu istovremeno učestvuje više ljudi dala mi je motivaciju da se prijavim i istrajem u njemu do kraja, s obzirom na to da do sada nisam uspela da u kontinuitetu budem na sličnom režimu ishrane. Nakon programa, a i tokom samog trajanja programa, primetila sam znatno smanjenje nadutosti u organizmu, osećaj koji bih opisala kao ,,lakoću“, smanjenu potrebu za šećerom bilo koje vrste (koja je inače kod mene izuzetno izražena i jedan je od razloga zbog kog želim da promenim način ishrane). Problem sa telesnom težinom nemam, stoga u tom smislu ne znam da li je bilo promena. Nisam imala potrebu za kofeinom, a spavanje je bilo redovno i bez ikakvih poteškoća. Program preporučujem apsolutno svima, bez obzira na to da li imaju ili nemaju problem bilo koje vrste! Prezadovoljna sam i isporukom i načinom dostave (konkretno mislim na staklene teglice)! Uverena sam da su svi komentari pozitivni i puni hvale, i to je najmanje što od nas možete dobiti zauzvrat, jer ovo iskustvo i znanje koje delite NEMA CENU! :)“

Jelena Lukin

„Ovo doba godine je lepo zbog praznika, ali za mene je istovremeno i naporno zbog toga što sam premalo fizički aktivna i svaki socijalni kontakt se svodi na hranu – bila sam više nego željna promene u ishrani. Razlog zašto sam izabrala Tatjanu je jednostavan – nije svejedno da li restriktivni režim ishrane kreiram sama ili ga kreira ona. Moj način, naizgled sličan, nema efekta, a Tatjanin ima pun efekat! Nakon 5 dana programa primetila sam odlično varenje, priliv energije, dobro raspoloženje i čišćenje kože. Preporučujem program svakom! Tatjanina dobra energija i predanost se osećaju u svakoj teglici!“

Suzana Mamužić

„Program sam upisala iz potrebe da napravim zdravu promenu u životu. Ideja mi je bila da to bude početak zdravije ishrane u porodici. Dodatno, mislila sam da ako to uradim kroz neki program, mogu da se kroz iskustvo, a ne samo teoriju, edukujem. Tatjanu sam izabrala na osnovu utiska koji sam stekla prateći je na društvenim mrežama. Nakon 5 dana programa primetila sam više energije i manju nadutost. Najimpresivnija promena mi je to što nakon dva dana nisam imala nikakvu potrebu za hranom koju inače koristim (mlečnim proizvodima i mesom, pre svega). Program bih preporučila svima koji imaju potrebu ili želju da poboljšaju svoje zdravstveno i opšte psihofizičko stanje organizma. Izuzetno sam zadovoljna isporukom hrane.“

Katarina Šibalić

„Prijavila sam se na program zbog nebrojenih zdravstvenih tegoba (nakon operacije tumora jajnika u julu 2018. krenule su tegobe sa varenjem, nadutost, zadržavanje vode, bolovi u zglobovima, nogama, ukočenost, preterana emocionalna osetljivost…), želje da promenim svoju ishranu i izbacim nagomilane toksine iz organizma. Nakon 5 dana osećam se kao nova! Program bih preporučila svima! Zadovoljna sam isporukom – naravno! Sve je bilo prelepo! Tatjana je pravi umetnik, šarenilo boja u teglici je kao sa slikarskog platna, ukusi su fantastični, pakovanje je u skladu sa hranom, prirodno i neškodljivo po okolinu, vozač nasmejan i ljubazan predaje paket i poželi mi da uživam – i jesam, zaista! Po završetku programa nedostajao mi je paket, verujte. Nastaviću dalje sama i misliću uvek sa zahvalnošću na Vas, hvala što ste kreirali ovaj program i omogućili dostavu za Suboticu, dugo sam to čekala.“

Olga Matković

„Kao i uvek, ovih divnih 5 dana prebrzo je prošlo. Uživala sam u ukusnim i zdravim obrocima, a sada nastavljam dalje sa zdravim navikama na koje sam, nažalost, prethodnih nekoliko meseci malo ,,zaboravila“. Upravo zato mi je ovaj detoks program bio dragocen, da bih presekla loše navike i vratila se dobrim. Osim što su obroci bili preukusni kao i uvek, doprineli su tome da se osećam poletno i ispunjeno energijom, lepše sam spavala, a otišlo je i 3 kg, čemu se takođe veoma radujem. Program mi je ujedno bio i velika inspiracija, i evo upravo se vratih sa pijace sa mnogo lepog povrća i voća. Program bih preporučila bukvalno svakom ko ima volje da iskusi kako izgledaju zdravi obroci, koji su pri tom i veoma ukusni. Važno je da pre svega mladi ljudi na vreme shvate kako da pravilnom ishranom doprinesu svom dobrom zdravlju. Što se tiče isporuke, veoma sam zadovoljna. Bila je dobro iskoordinisana, a vozač vrlo ljubazan.“

Aleksandra Stankov

„Prijavila sam se na ovaj program kako bih naučila da kombinujem namirnice na pravi način, kao i da dobijem ideje za pravljenje zdravih obroka koje bih mogla da nosim na posao. S obzirom na to da sam trenutno na „Online Group Coaching programu“ i da sam promene koje se tiču nivoa energije već osetila, kao i promene u kilaži (-3 kg), nakon ovih 5 dana uspela sam da smršam još 0,8 kg, što smatram velikim uspehom. Takođe, nijednog trenutka nisam osetila glad, iako je unos kalorija bio nizak. Kurkuma limunada mi je izuzetno prijala i čini mi se da je dodatno uticala na poboljšanje varenja, tako da sam nastavila da je konzumiram svakog jutra i nakon ,,5 dana detoks programa“. Program bih preporučila svima koji žele da naprave zdrave promene u ishrani, ali ne znaju kako to da urade i nemaju ideju za pripremu zdravih obroka. Takođe bih ga preporučila ljudima koji žele da podignu nivo energije i da pročiste organizam od toksina, makar s vremena na vreme. Jako sam zadovoljna isporukom hrane. Kada smo prvi dan ustanovili okvirno vreme, sve je teklo bez problema i uvek sam bila dodatno obaveštena 5 minuta ranije, što mi je odgovaralo.“

Ana Tomaš

„Kao sportista, uvek sam vodila računa o ishrani. Međutim, posle prestanka profesionalnog bavljenja sportom, izgubila sam motivaciju da se hranim zdravo i planiram i kombinujem svoje obroke. Telo je krenulo da mi daje znak da nešto nije u redu. Često sam se osećala umorno i dobila sam akne. Zbog toga sam poželela da sebi da priuštim jedan ,,restart” za telo i podsticaj da se vratim zdravim navikama. Promene nakon 5 dana? Bolji san, definitivno! Posle drugog dana detoksa osetila sam mnogo više energije, kao i bolje varenje. Koža mi se polako čisti i svesna sam da moram da nastavim sa ovakvom ishranom da bih opet imala lepu kožu. Zato Vam do neba hvala i za 3 knjige koje ste nam poslali. 🙂 Program bih preporučila svima koji žele da urade nešto lepo za sebe i misle na svoje dugoročno zdravlje. 🙂 Isporuka hrane je bila zaista profesionalna, dostavljači uvek tačni i ljubazni!“

Katarina Raičević

„Program sam upisala jer sam želela da promenim svoju ishranu. Vaša priča me je inspirisala. Vaši postovi deluju ubedljivo jer se vidi da znate o čemu pričate, da ovo nije kratkoročna priča i da ste iskreni i posvećeni. To je moj zaista jak utisak. U moru svega i svačega što se nudi danas na polju ishrane, detoksa, mršavljenja, zdravog života itd. Vi se izdvajate na najlepši mogući način. Nakon 5 dana primećujem pre svega zadovoljstvo, koža mi je čistija i imam nekoliko kilograma manje. 🙂 Program bih preporučila svima koji zele da očuvaju, poprave, unaprede svoje zdravlje. Isporukom hrane sam zadovoljna, bez greške.“

Mirjana Ljušić

„Pre nego što sam se prijavila za program, dugo sam pratila Vaš rad i mnogo mi se svidelo to što potencirate dugoročno zdravu ishranu. Ja sam osoba koja je odrasla na sarmama, uštipcima i kajmaku. Poslednjih par godina radim na unapređenju ishrane konstantnim uvođenjem zdravih navika i eliminisanjem loših. To u mom slučaju ide sporo, ali ide. Za program sam se pre svega prijavila iz želje da u svakodnevnu ishranu uvedem namirnice koje inače ne koristim (sočivo, leblebija, ,,egzotične” vrste pasulja, chia, kinoa…). Zanimalo me je kako Vi to spremate i sa čim ih kombinujete. Čak sam ovde prvi put probala svež brokoli i prijatno sam iznenađena! Jela su preukusna! Najveci šok mi je bio to što je dnevni unos kalorija tokom programa bio oko 600, a što ja ni u jednom trenutku nisam osetila glad. Izuzetno ste me motivisali da potpuno izbacim mleko i mlečne proizvode. Dugo nisam pila kafu bez mleka, ali sam sada shvatila da mi prija. Program bih preporučila svima koji žele da unaprede svoju ishranu! Od Vas čovek može puno da nauči. Teško je praviti velike promene odjednom, ali malim koracima se može ići ka zdravijem životu. Ovaj program je odličan ,,prvi korak”. Dalji koraci su takođe tu – na Vašem sajtu ima sasvim dovoljno različitih recepata koje vredi isprobati. Što se tiče isporuke, sve je funkcionisalo besprekorno. Zaista sve pohvale za organizaciju!“

Aleksandra Kocić

„Poštovana Tatjana, treći put sam koristila “5 dana detoks program”. Divno se osećam, “izduvano”, sveže!!! Preporučila bi ga svima, što i radim! Sa isporukom i svim ostalim sa prezadovoljna! Hvala puno!“

Tamara Pavićević

„Detoks program je bio fenomenalan. Izdržala sam iako nisam verovala da ću uspeti. Mnogo su mi pomogli vaši saveti i podrška, kao i podrška mog muža koji me je i prijavio za program. Sve pohvale za profesionalizam na svim poljima. Hrana je bila preukusna. Dostava tačna, kuriri ljubazni. Smršala sam 2 kg i izgubila nadutost koja mi je jako smetala. Što je najvažnije, dobila sam inspiraciju da promenim način ishrane celoj porodici i da vodim računa o svom telu. Jako mi je prijala organizovanost obroka. Sve vreme sam imala energiju i osećala se lako. Hvala. Imate sve moje pohvale zbog iskrene posvećenosti onome što radite.“

Aleksandra Kežman

„Hvala na svemu. Radujem se da pročitam ovo sve (knjige) i napravim neki smuti. Program sam upisala jer mnogo obaveza u toku dana ponekad izazove to da se ne hranim baš zdravo , a sve se to odrazi i na to kako se osecam i na moju kilažu. Ovaj detoks program je prava stvar da malo osvežim svoj organizam. Nakon 5 dana mnogo bolje varim hranu, lakše se osećam i umor je nestao. Program bih preporučila ljudima koji imaju mnogo obaveza ili rade u kancelariji ceo dan i nisu u mogućnosti da pripreme sebi zdrave obroke svaki dan. Isporuka je brza i tačna…potpuno sam zadovoljna. Moram da dodam da su obroci izuzetno ukusni, ako se baš pojavi nešto što ne volim toliko drugih stvari ima da nisam gladna.“

Vanja Veljić

„Za „5 dana detoks program“ sam čula od par mojih koleginica koje su program isprobale i bile veoma zadovoljne. Iza mene je jedan period prepun obaveza kada nisam baš puno ramišljala sta jedem, niti sam imala vremena da redovno vežbam kao inače i nekako sam počela da se osećam teško. Bilo mi je potrebno da napravim presek, detoksikujem se i nastavim umerenijim i zdravijim stilom života. Ipak, ovako se nikad nisam u životu hranila, tako da sam se spremila psihički, a znajući da činim dobro svom telu, svih 5 dana detoks programa sam ispoštovala bez problema. Inače bila sam i u PMS-u, ali nije mi to predstavljalo problem. Nakon 5 dana – preporođena sam. Izbacila sam suvišnu vodu, nema nadutosti, ubrzao mi se rad digestivnog trakta, izgubila sam tačno 3kg nakon sprovedenog detoks programa. Koplimenti koje sam dobijala na kraju programa je da blistam i super izgledam. To je samo nakon 5 dana ovakve ishrane i bez vežbanja i kretenja, jer zbog poslovnog ritma nisam stizala da se bavim fizičkom aktivnošću. Program bih preporučila svima koji žele da se detoksikuju ili naprave ovakav presek kao ja, koji bi im bio prekretnica ka zdravijem stilu života. Što se tiče isporuke hrane, sve je bilo u najboljem redu.“

Ivana Vujanić

„Tatjana, želeo bih da se zahvalim Vama i Vašem timu na proteklih pet dana, mogućnosti da budem deo jedne lepe priče i da učestvujem u ovom programu. Za ovaj program sam se opredelio želeći da “pročistim” svoj organizam, trudim se svakodnevno da maksimalno vodim računa šta jedem i pijem ali od programa sam očekivao da se upoznam sa konkretnim rasporedom namirnica, kada i u koje doba dana šta da jedem. Nakon ovog programa imam osećaj da manju količinu hrane po obrocima mogu da konzumiram, osećam se “bolje”, interesantno mi je da mi ukus kafe manje prija nego ranije (iako sam popio samo kratki espreso bez mleka koji i inače pijem ), osećem neku “lakoću u stomaku”. Ovaj program bih preporučio svakome ko želi da nauči šta su zdrave namirnice, kako da ih kombinuje, kako da rasporedi obroke i u koje vreme da ih uzima.“

Christian Pasterko

„Veoma sam uživala u programu. Kao neko ko se načelno zdravo hrani, ali zbog užurbanog načina života sve češće poseže za nekom manje zdravom hranom, program sam upisala kako bih “resetovala” organizam i odvikla ga od izleta u nezdravu hranu, kao i da podstaknem telo da gubi kilograme. Nakon pet dana izgubila sam 4.5kg, osećam se lakše i sa više energije i lakoće u telu. Takođe sam se navikla da unosim samo zdrave namirnice koje su dobre za moj organizam. Program bih preporučila svima kojima je potreban podsticaj da se zdravo hrane, koji misle da bez jake, teške, prerađene ili brze hrane ne mogu, kao i onima koji ne uspevaju da započnu proces mršavljenja. Isporukom hrane sam veoma zadovoljna – uvek u vreme koje sam naznačila da mi odgovara, sami paketi su u veoma praktičnoj i ekološkoj ambalaži. Zahvaljujem se na poklon knjigama i želim Vam još puno uspešnih projekata.“

Ivana Arsenijević

„Tatjana, hvala Vam na ovom divnom programu, uživala sam i uopšte nisam bila gladna. Količina svakog obroka je bila više nego dovoljna. Program sam upisala da nateram sebe i da probam da se zdravo hranim. Želela sam da vidim kako će moje telo da reaguje na ovakav vid ishrane. Nakon 5 dana osećam se raspoloženo, rasterećeno, 2,5kg manje. Program bih preporučila svakome ko želi da se hrani zdravo, ko nema vremena da sprema hranu za sebe; zgodna je da se nosi na posao. Isporuka je bila odlična; kurir je za svaku pohvalu. Dobro je što hranu dostavljate u staklenim teglama; hrana je sveža sutradan.“

Aleksandra Manojlović

„Ovaj detoks je bilo pravo osveženje i definitivno je nešto što bih preporučila svima i nešto u šta vredi da se ulaže. Nakon 5 dana osećam se mnogo bolje, laganije, imam više energije tokom dana, ne osećam umor kao ranije. Mislim da je ovaj program odličan za sve koji žele da urade neke pozitivne promene, da vide da je moguće biti sit i sa ovakvom vrstom hrane, jer često čujemo kako je to previše malo ili kako nije ukusno. Naprotiv, svi obroci u toku detoksa, kao i sve namirnice su preukusne, samo treba da napravite dobre kombinacije. Zadovoljna sam isporukom hrane, sve je bilo kao po dogovoru.“

Milana Beoković

„Draga Tanja, hvala Vam neizmerno što sa nama delite Vaše znanje, recepte, što nam skraćujete vreme istraživanja o zdravoj hrani i što nam olakšavate kad pripremate obroke za nas. Program sam upisala jer sam već probala Tatjana’s kitchen program, koji mi se veoma svideo, pa me interesovalo da uporedim obroke i njihovo delovanje na moj organizam. Veoma sam zadovoljna sa 2,5 kg manje i nenaduvenim stomakom. Program bih svima preporučila, jer je veoma ukusno i veoma lako hraniti se ovako kad je sve već neko drugi sa velikom brigom i pažnjom pripremio. Takođe, mislim da svako treba da pokloni svom organizmu 5-dnevno čišćenje od redovne hrane ovakvim zdravim obrocima.“

Danica Pavlović

„Za “5 dana detoks program” sam se odlučila zbog promene načina ishrane sa ciljem da smršam. Sve što ste naveli u ponudi delovalo je vrlo profesionalno, smisleno i verno. I nakon 5 dana, osim što sam smršala 2-3 kg, izbor i kombinacija namirnica mi se veoma dopala i nastavila sam da se hranim na sličan način. Ovaj program bih preporučila svakom ko vodi računa o svom zdravlju. Isporuka obroka je bila tačno po dogovoru, na vreme, uz ljubaznog i nasmejanog isporučioca. Verujem da ćemo sarađivati i dalje na zajedničko zadovoljstvo.“

Nataša Malenkoska Mušić

„Prijavila sam se za „5 dana detoks program“ iz radoznalosti, ali najviše zbog toga sto je počeo Bozićni post, a ponestaje mi ideja kako da se zdravo hranim tokom tog perioda. Pošto sam se danima osećala naduto, posle nekog trećeg dana detoksa sam splasnula… I prija mi što ne osećam težinu posle obroka. Isporuka je svaki dan bila u isto vreme, to mi je savršeno odgovaralo. A i dostavljač je pristojan i prijatan. Sve pohvale! Prijavila sam se za sledeći već, tako da to govori koliko sam zadovoljna.“

Olivera Bizić

„Iskrena da budem, za program sam se prijavila više zbog moranja, nego iz želje, bila sam skeptična po pitanju ukusa. Međutim, nakon ovih pet dana, otvorili ste mi novu dimenziju u ishrani, ne samo što je hrana prezdrava, nego je i preukusna. Trudiću se da što više primenjujem Vaše recepte i principe za sebe i svoju porodicu. Hvala do neba!“

Maja Ostojin

„Nisam sigurna da li sam već 3 ili 4 puta bila na ovom programu, što govori dovoljno dobro o mom mišljenju o ovom programu. Kao i uvijek, osjećam se odlično, ”izduvano” i sa mnogo više energije nego prije.“

Jovana Panić

5 dana detoks program sam upisala jer želim da promenim navike u ishrani. Osećaj je izvandredan, lakoća, više energije. Već sam ga preporučila prijateljicama. Isporuka je bila tačna u minut.“

Ivana Biljić

“Obroci su preukusni i vrlo zasitni. Radujem se učešću i u narednim programima. Sve pohvale za ceo Vaš tim, koji je izuzetno profesionalan i posvećen ovoj lepoj i zdravoj priči.”

Ana Tanazević

“Ranije sam učestvovala u “5 dana detoks programu” zato što mi je trebala podrška u početku promene ishrane, a sada sam se prijavila za “Purple Premium”, kako ne bih svaki dan spremala obroke. Uživala sam u obrocima! Nakon programa, primećujem da bolje spavam i osećam se znatno lakše. Preporučujem program svima!”

Marija Đurković

“Prijavila sam se kako bih izbegla večitu dilemu “šta danas jesti?” Takođe, htela sam da uvedem što zdravije i lakše namirnice u ovom periodu godine. Preporučujem program svima koji bi voleli da počnu sa zdravom ishranom, a ne znaju odakle.”

Milena Ljubisavljević

“Prijavio sam se za “Purple Premium” program jer znam da dobijam obroke od kvalitetnih namirnica koji su dobro izbalansirani i veganski, a nemam vremena da ih pripremam svaki dan. Imam konstantnu energiju tokom dana, nemam uspone i padove i periode kada mi se spava posle obroka. Takođe, nemam više toliku potrebu za slatkišima. Program preporučujem apsolutno svima!”

Mihajlo Stojković

“Prijavila sam se za program jer sam želela da isprobam nove zdrave recepte pošto sam već probala “5 dana detoks program”. Takođe, zbog posla nemam vremena da se posvetim spremanju zdrave hrane, te mi Vaši programi mnogo znače. Osećam se sjajno i svima preporučujem!”

Danijela Kostić

“Prijavila sam se za program zato što sam se ugojila 12 kg za vreme korone i želim da korigujem težinu. Na pola puta sam do cilja i Totally Wellness programi mi značajno pomažu u ostvarivanju rezultata. Nakon programa, nadutost se smanjila, kao i apetit, nemam žudnje za nezdravom hranom. Program preporučujem svakome ko želi da resetuje telo, hrani se zdravo, ili nema vremena da kuva, a želi zdravo da se hrani.”

Tara Garić

“Detoks kod kuće” je fenomenalan! Pre svega, odlična kombinacija različitih namirnica, izbalansirana ishrana prepuna vitamina, proteina, zdravih masti. Već tokom programa sam primetila promene. Koža mi je postala čistija, nema nadutosti nakon obroka, imam više energije, prestale su glavobolje, pamćenje i raspoloženje se poboljšalo, i kvalitet sna se unapredio. Takođe, izgubila sam 2 kg. Hvala i za predivne boje na tanjiru! Uživala sam u samoj pripremi i u divnim ukusima.”

Daliborka Filipović

“Mislila sam da budem samo 5 dana na detoks programu, ali kada je došao 5. dan, nisam mogla tu da se zaustavim već sam nastavila program. Odavno ne pamtim kada sam jela nešto ukusnije od ovih obroka i tako se radovala svakom sledećem, da vidim i osjetim kakvi su ukusi. Svaki put posle obroka pomislim “ne može bolje od ovoga”, a onda dođe sledeći i rapsodija ukusa. Glavni utisak nakon programa je lakoća koju osjećam. Nadutost je nestala, imam visok nivo energije, a obimi se smanjuju. Ovaj program je promijenio moj pogled na ishranu. Stekla sam uvide šta mi prija, a šta ne, i podstakao me da nastavim dalje sa zdravom ishranom.”

Jelena Andrić

”Uživala sam u 10 dana programa “Detoks kod kuće”. Osetila sam promene u nivou energije, a nakon što sam završila detoks, bila sam inspirisana i “reprogramirana”, te dobila inspiraciju da sama osmišljavam nove kombinacije namirnica sa sezonskim voćem i povrćem. Hvala!”

Milena Ilić

”Za početak, sprovela sam prvih 5 dana programa i osećam se super. Potrebno je malo vremena za pripremu obroka, lako sam se organizovala i uživala prethodnih 5 dana. Osvestila sam da se mogu hraniti drugačije i otkrila sam nove ukuse! Sve najbolje u daljem radu.”

Ivana Đukić

“E-knjiga “Detoks kod kuće” je fenomenalna! Obroci su preukusni! Osećam se super nakon prvog dela programa. Energija, osećaj lakoće i zadovoljstvo je nešto što ostaje nakon 5 dana ishrane po Tatjaninim receptima. Ovo je knjiga kojoj uvek možeš da se vratiš, jer ima ogromnu vrednost! Tatjana, hvala ti puno!”

E. J.

„Svi obroci su ukusni, izbalansirani i jednostavni za pripremu. Nakon prvih 5 dana “Detoksa kod kuće” primetila sam drastično manje otečene noge uveče, regulisanu probavu i nestanak nadutosti. Takođe, smršala sam 2 kg. Uz program sam shvatila i da mi je dovoljna 1 kafa dnevno, a ranije sam pila 3-4. Ovo mi se jako dopalo, te sam odlučila da sprovedem i drugih 5 dana programa. Bravo i svaka čast na ovako kvalitetno isplaniranom detoks programu.“

Dijana Živković Andrijević

“Nakon 10 dana programa “Detoks kod kuće”, osetila sam se preporođeno. Nadutost je potpuno nestala, a nivo energije je znatno porastao. Uživala sam u svakom obroku i ništa mi nije nedostajalo. Ovaj program mi je pružio jednu novu perspektivu o tome šta znači zdrava hrana i podstakao me na promenu načina ishrane i životnog stila. Usvojila sam nekoliko novih navika, poput konzumiranja sveže salate uz svaki ručak i večeru. Takođe, uvela sam nekoliko novih namirnica u svoju svakodnevicu. Topla preporuka!”

Sasha Sašić

„Završila sam prvih 5 dana “Detoksa kod kuće”. Uzela sam program iz radoznalosti i želje za novom inspiracijom. Oduševili su me detalji i preciznost, kao i laka priprema vrlo ukusnih obroka. Nisam očekivala da ću toliko promena osetiti. Poboljšao mi se nivo energije, jasnoća i bistrina uma, kvalitet sna, a nadutost je nestala, kao i glavobolja i utrnutost ruku i nogu. Nakon 5 dana programa, probala sam mlečne proizvode, a zatim i testeninu i dobila jaku mučninu, te shvatila da imam intoleranciju na laktozu i gluten. Baš sam zahvalna što sam uspela to da otkrijem uz “Detoks kod kuće”. Sigurno ću nastaviti da se hranim na način koji sam naučila uz Vaš program. Radujem se da isprobam i drugih 5 dana programa!“

Jovana Pašić

„Oduševljena sam jer svaki put naučim nešto novo i korisno. Tatjana je osoba u koju imam apsolutno poverenje! Saveti iz e-knjige “Sredi PMS” su mi pomogli da osvestim i razumem uzroke svojih potreba i pokazali mi kako da im pristupim. Mnoge preporuke već primenjujem i vidim da sam na pravom putu promena zahvaljujući Vašim sadržajima. Hvala još jednom! Želim Vam puno uspeha, neka se nižu u skladu sa Vašom inspiracijom!“

Jelena Adžemović

”E-knjiga ”Sredi PMS” je sjajna! Podsetila sam se mnogih stvari i u narednom periodu ću napraviti neke izmene i bolje se organizovati, tj. fokusirati na sve naučeno, a pogotovo na smanjenje stresa koji je, sigurna sam, uzrokovao PMS koji nikada ranije nisam imala, niti sam osećala bilo kakve promene pred ciklus. Dopada mi se pristup iz više uglova, jer tako i sama razmišljam, pa mi je sve rečeno u priručniku vrlo korisno! Hvala najlepše!”

Branislava P.

“Ceo Totally Wellness koncept je jako dobar – detoks program, radionice, Vaši saveti na sajtu, knjige, kao i mnoštvo jakooo ukusnih recepata od zanimljivih namirnica i kombinovanje istih. Posle ovakvih obroka se uvek osećam laganije, lepše i sa dosta energije i imam osećaj da radim nešto jako dobro za sebe i svoje zdravlje. Kroz Vaš koncept razvili ste poverenje kod mene da bez dvoumljenja može i treba da se hrani prema Vašim preporukama i da je zaista sve zdravo i nutritivno izbalansirano. Nove ideje nam dajete, nove namirnice koje nismo koristili ili ne znamo kako bismo iskombinovali. Pokazujete kako može na jednostavan način da se napravi jako ukusan i zdrav obrok, da se uživa u ovoj vrsti hrane, da koristimo što više različitog povrća, u svežem stanju ili tek malo termički obrađeno. Takođe, da ne mora sve da se prekuvava i previše začinjava veštačkim začinima da bi bilo ukusno i počela sam sve više svežih začina da koristim uz Vašu hranu koji daju savršen ukus. Prošla sam i Vaš detoks program koji bih preporučila svima! Teme koje obrađujete su naučno potkrepljene činjenicama, studijama, naučnim istraživanjima, što je veoma bitno, posebno meni. Vremenom, stekla sam apsolutno poverenje u Vas i Vaš rad i apsolutno se vidi i oseća da Vi prosto sve to živite i verujete i stojite iza svega što delite sa nama. Treba podržati i biti vetar u leđa ljudima koji se trude kao Vi. Sve najbolje Vam želim! ❤”

Danica Glavaš Trbić

„Ovakvi obroci su pravo osveženje za moju ishranu. Samim tim sam bila motivisanija nego inače da kuvam. Radionica mi je bila vrlo korisna. Neke namirnice sam po prvi put kuvala, videla sam kako je lako kombinovati ih i napraviti nešto zdravo. Volim što i bez neke duže termičke obrade mogu da se naprave jako ukusna jela, bitno je samo znati šta iskombinovati. Jako interesantno i vrlo motivišuće iskustvo! Preporučujem radionicu svima!“

M. R.

„Nakon “Meal Prep” radionice sam osetila pravo olakšanje. Bila sam presrećna što sam uspela da za samo 3 sata pripremim toliko zdravih obroka i što narednih dana ne moram da razmišljam šta ću spremati za jelo. Oduševljena sam! Najkorisnije mi je što je sve tako jednostavno za pripremu i preukusno za jelo. Korisni su mi i saveti koje Tatjana daje u toku radionice, kao i važne informacije o obrocima. Dopada mi se što su istaknute praktične, svakodnevne sitnice i što se sve priprema sa lakoćom i lepom, motivišućom energijom. Zaista sam uživala u spremanju i vreme je baš brzo prošlo. Nakon radionice, frižider je pun prave zdrave hrane! Naučene su nove veštine. Zaista ste dali puno vrednosti. Preporučujem radionicu svima koji žele da nauče da efikasno kuvaju zaista zdrave obroke i budu rasterećeni od svakodnevne pripreme hrane.”

Radmila Stevanović

“Radionica je odlična, recepti su fantastični. Najviše mi se svidio Alfredo sos, ovsena kaša (iako je pravim godinama, kada je spremljena na Vaš način prosto se topi u ustima), štanglice su me očarale. Sviđa mi se što Tatjana vodi računa o svim detaljima i sve lijepo objašnjava. Topla preporuka!”

Jelena Mučibaba

“Ovo je, čini mi se, četvrta radionica kojoj sam prisustvovala i svaki put se oduševim. Posebno mi se dopalo što ste pričali o količini proteina u biljnim namirnicama.”

Helena Kikić

“Ovo je za mene donelo spoznaju novog načina kombinovanja zdravih namirnica. Nutritivni kvasac je otkrovenje za mene, jer ne konzumiram mlečne proizvode, a obožavam parmezan. Nastavite samo tako i kreirajte i dalje sjajne recepte i programe. Hvala i srećno!”

Vesna Danilovac

“Odlično organizovana radionica. Sviđa mi se strukturiranost, jasnoća i informacije koje se dobiju pre radionice kako bismo se što bolje pripremili. Ja ne volim da spremam hranu, ali sa Totally Wellness radionicom mi je bilo zanimljivo i brzo mi je prošlo vreme. Tri dana nakon radionice, osećam se fantastično i nema stresa oko kuvanja. Preporučujem radionicu svima, posebno osobama koje ne vole da spremaju hranu i ne snalaze se dobro u kuhinji kao i ja. Takođe, preporučujem osobama kojima se javlja stres svaki put kad pomisle da moraju da spremaju hranu, a ne znaju sta da skuvaju.”

Marina Jevđenić

“Otkrivanjem Tatjane Popović i njenog brenda umnogome sam promenila svoj odnos i gledište prema hrani i uopšte prema onome što jedem. Veoma sam zahvalna na činjenici da postoji i da deli svoje znanje sa nama jer su nemerljivi uspesi i uvidi koje dobijamo zahvaljujući svemu što radi. Moje oduševljenje ne prestaje od prve radionice u koju sam bila uključena i zaista je bilo izazovno da u realnom vremenu svi zajedno pripremimo obroke za nekoliko dana, ali baš zbog Tatjanine sposobnosti da sve to vodi, sve je bilo FENOMENALNO. To me je ohrabrilo da odvojim jedan dan i jedno popodne da spremim nedeljni meni za jelo i da na taj način uštedim vreme u toku nedelje na mnogo bitnije obaveze budući da imam dvogodišnje dete i da odmah posle posla mogu da se posvetim detetu. Više ne pripremam hranu sa lošom energijom u sebi, jer sam na radionicama naučila da se energija sa kojom pripremamo hranu prenosi kroz hranu na naše telo i utiče na naše zdravlje. Radionice su zaista uvek novo iskustvo, a recepti su fenomenalni! Ukusi koji se kreiraju su jedinstveni i zaista potaknu na uživanje u svakom zalogaju, a to uživanje se kasnije transformiše u zdravlje, lakoću i dobru energiju. Želim da pohvalim posebno novogodišnju radionicu, jer je bila inovativna zbog gostovanja i novih recepata, i podržavajuća, jer smo videli i Tatjanu da i ona sprema nešto novo i uči zajedno s nama. Preporučujem radionice svima koji razmišljaju na zdrav način. Zahvaljujući mojim impresijama koje delim na poslu, koleginice su veoma zainteresovane i voljne da i same budu deo ovih radionica. Sviđaju im se recepti i hrana koju donosim da probaju. Tatjana, hvala do neba!”

Jagoda Vještica

“Svaka Meal prep radionica mi je dragocena. Pored toga što imam spremne obroke za tri dana, svaki put nešto novo naučim o namirnicama, načinu spremanja, kombinovanju… Preporučujem radionicu svima koji žele da počnu da se hrane i žive zdravije.”

M. G.

“Radionice su korisne i, do detalja osmišljene i svaki korak je objašnjen. Snimak je kvalitetan. Nastavite i dalje da smišljate zanimljive recepte i snimate ovakve radionice! Preporučujem ih svima koji žele da promene ishranu, da nauče kako da na lak način unapred pripreme obroke koji su ukusni i hranljivi.”

Đorđeta Rujan

“Zaista se trudim da se hranim zdravo, ali zbog obaveza nekada ne mogu postići sve, da odem u nabavku i da spremim zdrav obrok. “Meal Prep” radionica mi je pomogla oko organizacije, s obzirom na to da unapred dobijamo listu potrebnih namirnica, pa kada krenem da kuvam imam sve sastojke. Preporučujem radionicu svima koji imaju želju da se zdravo hrane (a, i onima koji nemaju) i koji žele bolju organizaciju za pripremu obroka.”

Mirjana Pavlović

“Oduševila me je organizacija, Tatjanina usklađenost u radu, ljubaznost i osmeh. Zatim higijena u radu i dodatni saveti koje smo dobili jer je Tatjana bila inspirisana trenutkom. Sama radionica ostavlja utisak ozbiljnog rada, a ne nasumično odabrane teme i okupljanja ljudi. Svaka pohvala i za Tatjaninu asistentkinju, koja nam je bila u svakom momentu na raspolaganju i davala nam odgovore istog trenutka, pa zbog toga nisam imala nikakvih poteškoća sa praćenjem radionice.”

Slađana S.

“Kada sam shvatila da ću tri dana ulaziti u kuhinju samo da bih uzela obrok koji želim da jedem, a da je frižider pun zdravih obroka – ovo je san snova! Već dugo želim da krenem da pripremam zdrave obroke, ali mi nije palo na pamet da ovako mogu SVE da pripremim unapred. Hrana je preukusna i baš po mom ukusu, jer obožavam povrće, žitarice i mahunarke. Jako ste mi pomogli ovom radionicom i nadam se da ću nastaviti da ovako pripremam obroke. Kombinacije namirnica su sjajne, a jelovnik je odlično osmišljen! Preporučujem radionicu svima, a posebno sestri, kumi i bratu koji voli da kuva.”

Maja Lojpur

“Oduševile su me kombinacije namirnica i ukus i način pripreme namirnica koje inače ne koristim. Koncept radionice je odličan, a cena je vrlo pristupačna. Radionicu preporučujem svima!”

Danijela Budinčević

“Pratim Tatjanin rad već duže vreme i koristila sam njen “21 dan program zdrave ishrane” pre godinu i po dana, i tad sam se oduševila. Odlučila sam da naučim nešto novo i prijavila se za “Meal Prep” radionicu. Uvidela sam koliko se kvalitet ishrane može unaprediti i koliko slobodnog vremena mogu imati uz ovako dobru organizaciju. Obroci su sjajni, a porcije su dovoljne. Sve je preukusno i mogu reći da daje osećaj spokoja. Gladi uopšte nema, jednostavno, ovo je osećaj zadovoljstva na više nivoa. Sve pohvale za Tatjanu i Totally Wellness!”

Tijana Dabić

“Najkorisniji uvid sa radionice je da dobrom organizacijom može da se postigne mnogo više od očekivanog i da nema praznog hoda i čekanja u mestu dok se nešto kuva. Takođe, kombinovanje namirnica je bilo veoma zanimljivo. Radionicu preporučujem onima koji imaju manjak inspiracije, a žele da se hrane zdravije, kao i onima koji mnogo rade i željeli bi da su više posvećeni pripremanju obroka.”

Ljepa Anđelić

“Tatjana je savršeno vodila radionicu! Oduševila me je brzina kojom smo uspeli sve da sredimo. Posle radionice sam se osećala fantastično, bila sam puna energije, a obroci i kuhinja su izgledali kao da je u kući gostovao profesionalni kuvar. Preporučujem radionicu svima koji imaju mogućnost da Vas gledaju.”

Aleksandra Pavlović Šerić

“Radionica je bila zabavna, a vreme sjajno iskorišćeno. Hrana je izuzetno ukusna, čak me je oduševio i prokelj koji sam pokušavala da spremam na razne načine i nikad mi se nije dopao. Preporučujem radionicu svima koji žele da počnu zdravije da se hrane, ali ne znaju gde da se informišu oko recepata i načina za pripremu zdravih obroka. Takođe, preporučujem i onima kojima je potrebna spoljašnja motivacija.”

Milica Peričin

“Oduševilo me je što se kvalitetni obroci mogu spremiti za nekoliko dana unapred, kao i uvid da za zdrave i ukusne obroke nije potrebno provesti sate u kuhinji. Dopada mi se što imamo mogućnost da se upoznamo sa jelima koja ćemo pripremati i pre početka radionice. “Meal Prep” radionicu i Tatjanin sajt toplo preporučujem svim ljudima koje volim i koji su mi dragi.”

Ivana Čeperac

“Fantastično je što ne moram ulaziti u kuhinju tri dana. Svi obroci koje smo pripremali su preukusni! S obzirom na to da uskoro počinje post, uz ovu radionicu sam dobila i neke nove ideje. Hvala na svemu! Definitivno ću preporučiti ovu radionicu svim mojim prijateljima koji žele da se hrane zdravo hrane.”

Emina Bašić

“Uvidela sam da postoje razne mogućnosti kombinovanja sastojaka tako da obroci ne budu dosadni kada se spremaju unapred. Takođe, značio mi je uvid u to koliko je moguće obroka pripremiti za samo 3 sata. Preporučila bih radionicu svima koji su odlučili da se hrane zdravo, ali nemaju mnogo iskustva sa pripremom hrane i to im se čini kao težak zadatak. Ova radionica je dokaz koliko može da bude jednostavno i efikasno.”

E. M.

“Recepti su vrlo jednostavni za pripremu, čak i za nekog ko nije naročito vešt u kuhinji kao što sam ja, a sva jela su vrlo ukusna i hranljiva. Radionica daje vrlo korisne uvide kako možemo spremati zdrave obroke na brz i efikasan način. Po prvi put mi je bilo zaista zabavno da sate provedem u kuhinji. Preporučujem radionicu svima koji i dalje misle da hraniti se zdravije znači provesti više vremena u kuhinji ili da su zdrave namirnice skupe i nisu ukusne. Mislim da samo jedna radionica može da ih ubedi u suprotno!”

Tamara Taušanović

“Najznačajniji uvidi nakon radionice su da za kratko vreme možemo napraviti ukusne i zdrave obroke na novi, zanimljiviji način. Posebno bih izdvojila osećaj lakoće i sitosti nakon obroka koje smo pripremili. Preporučujem ovu radionicu svima koji su spremni za promenu načina ishrane i radoznalima koji su spremni da isprobaju nešto novo i drugačije.”

Marina Vidaković Hadnađ

„Radionica je profesionalno organizovana i jako je jednostavan proces prijavljivanja. Dobili smo odličnu propratnu dokumentaciju pre početka radionice. Naučili smo kako da efikasno pripremimo obroke koji prelepo izgledaju. Sjajan je osećaj kada znam da ne moram uopšte da razmišljam o pripremi hrane, već samo treba da otvorim frižider i uzmem teglu ili činiju sa hranom. Doručak je bio preukusan, a jedva čekam da probam sve obroke! Ovo je zaista fantastična ideja i već sam preporučila radionicu svojim drugaricama.”

Tijana Dimović

“Prvi put sam pripremala drugačije obroke, koje inače ne pripremam. Tokom radionice smo dobili brojne korisne informacije o samom načinu pripreme pojedinih namirnica. U nekim trenucima sam htela da odustanem, ali predivna Tatjana me je motivisala da nastavim dalje. Radionicu preporučujem svima koji zele da ulazu u svoje zdravlje.”

A. P.

“Definitivno je prelepo kuvati i izdvojiti vreme za to. Sve je stvar navike. “Meal Prep” radionica pomaže promeni navika na bolje. Trudiću se da učestvujem na svakoj ubuduće. Radionicu preporučujem apsolutno svima! Najtoplija preporuka. Jedva čekam da jedem hranu koju smo pripremali.”

Ivana Milojević

“Oduševljena sam kombinacijom namirnica i novim receptima. Pohvalila bih Tatjanu na dobroj organizaciji i vođenju radionice. Pratim je dugo na društvenim mrežama i primenjujem mnogo njenih saveta. Tatjana je autentična, vrlo vredna, posvećena svom poslu i pratiocima. Želim joj puno radosti i novih ideja u daljem radu! Radionicu preporučujem svima koji žele da isprobaju nove kombinacija namirnica. Uživala sam, a ova 3 sata su jako brzo prošla.”

Melinda

“Uvidela sam da nije komplikovano hraniti se zdravo. Preporučujem radionicu svima. Mislim da bi čak i oni koji ne razmišljaju o zdravoj ishrani promenili svoje mišljenje posle “Meal Prep” radionice.”

A. J.

“Obroci su savršeni! Vreme je savršeno organizovano. Prijavljujem se i za narednu radionicu i preporučujem je svima!”

Bojana Savković

“Na “Meal Prep” radionici smo naučili koliko zdrava hrana može biti raznovrsna i koliko se jednostavno priprema. Sve je bilo odlično! Preporučujem radionicu svima.”

Nikolina Jeličić

“Na ovoj radionici sam dobila inspiraciju za nove recepte i kombinacije namirnica u varivima. Naučila sam i novi, zdraviji način pripreme ovsenih pahuljica, sa cimetom, kakaoom i agava sirupom, a čak ni deca nisu primetila da u kaši nema čokolade! 🙂 Tatjana, svaka čast na profesionalizmu, kreativnosti, sjajnoj energiji obojenoj jedinstvenim šarmom, jasnim porukama, umerenosti i dobrom „doziranju“ teoretskih i praktičnih delova radionice, koja sve vreme teče u savršenom skladu. Ovo je pravo gastronomsko uživanje! Radionicu toplo preporučujem početnicima u kuvanju, ali i onima koji žele nešto da promene u načinu ishrane i počnu sa konzumiranjem zdravijih obroka.”

Nada Mitrović

“Najkorisnije mi je to što na svakoj radionici, osim toga što otkrivamo divne nove recepte, saznamo i ponešto od „trikova“ koji olakšavaju pripremu hrane, a da vreme koje je za to potrebno izdvojiti bude sve kraće. Kako je Tatjana rekla, priprema hrane je umetnost i treba da bude odraz naše lične kreativnosti i afiniteta, ali svakako, ovakve radionice su uvek inspirativne! Preporučujem radionicu svima koji žele da nauče kako brzo i lako da pripreme zdrave obroke.”

Aleksandra Stankov

“Dopalo mi se što su jela, u suštini, veoma jednostavna, zdrava i zaista preukusna. Ovo je hrana i za tijelo i za čula. Drago mi je što sam prvi put probala proso i avokado, koje ću sigurno uvrstiti u svoju regularnu ishranu. Sve je bilo savršeno – uputstva prije radionice, sama organizacija radionice i kuvanja, asistentkinja, Tatjana… Stvarno sam oduševljena! 🙂 Radionicu bih preporučila prvenstveno osobama koje žele da se hrane zdravo, a misle da nemaju vremena da se posvete kuvanju i biranju zdravih namjernica. Takođe, preporučujem je svima koji žele da kuvaju, uživaju u samom procesu i naprave zdrave obroke za sebe i svoju porodicu.”

V. R.

“Pratim Tatjanin rad jako dugo i dopada mi se sve što radi i deli na društvenim mrežama. Imajući u vidu da želim da povećam unos povrća, ovaj koncept kuvanja i kombiniranja namirnica mi je stvarno koristan. Sjajno je što ne moramo kuvati naredna 3 dana i što mogu da uživam u unapred pripremljenim obrocima. 🙂 Preporučujem radionicu svima koji žele da kuvaju za sebe i da se hrane zdravije.”

Katarina Treneska

“Najkorisnija spoznaja sa radionice je ta da nije potrebno svakog dana kuvati nekoliko sati, kao i to koliko je zapravo malo ulja i soli potrebno prilikom pripreme hrane. Radionicu preporučujem ljudima koji nemaju vremena za svakodnevnu pripremu obroka.”

Tamara Dimitrijević

“Dopada mi se što na radionicama pripremamo recepte sa lako dostupnim namirnicama. Takođe, što na ovaj način dobijamo interesantne ideje za brze, a zdrave obroke. Radionicu preporučujem svima koji žele da nauče da pripreme jednostavne, zdrave obroke zanimljivog ukusa.”

T. D.

“Dopada mi se jednostavnost u pripremi obroka. Takođe, predlozi za kombinovanje namirnica su vrlo korisni i inspirativni. Preporučujem radionicu svima koji žele da pripremaju brze, a zdrave obroke.”

B. K.

“Pokazali ste nam da nije komplikovano pripremati zdrave obroke i da je zdrava hrana jako ukusna. Najkorisnije je bilo što ste nas naučili kako da isplaniramo obroke za naredna 3 dana. Sve pohvale za ovu radionicu, jako sam zadovoljna! Pedantnost u radu i organizacija su na vrhunskom nivou! Preporučujem radionicu svakome ko je spreman da radi na poboljšanju opšteg zdravlja.”

Ankica Ivanović

“Naučila sam da pravilnom organizacijom i kombinacijom namirnica mogu da pripremim obroke za par dana unapred i tako uspem da imam kvalitetne i zdrave obroke svaki dan, čak i u danima kad imam jako malo vremena za kuvanje. Takođe mi je korisno što sam probala i namirnice koje do sada nisam koristila. Ranije nisam imala naviku da ih spremam, a sada sam sigurna da ću ih uključiti u jelovnik. Preporučujem radionicu svakome ko želi da se hrani zdravije.”

Aleksandra Stankov

“Utisci su odlični! S obzirom na to da ne uživam puno u kuvanju i da mi uglavnom nedostaju ideje, ovo je sjajna inspiracija i podsticaj da se hranimo zdravo! Preporučujem radionicu svima.”

J. Ž.

“Shvatila sam da za pripremu zdrave hrane nije potrebno previše vremena, već da je ključ svega dobra organizacija. Takođe, ova radionica je razbila mit da zdrava hrana nije ukusna. Preporučujem radionicu apsolutno svima, posebno onima koji imaju predrasude o ukusu zdravih obroka i o vremenu koje je potrebno za pripremu istih.”

Kristina Đorđević

“Na ovoj radionici sam dobila mnogo novih ideja za pripremanje hrane. Takođe, dobili smo odlične savjete kako da na brz i ekonomičan način spremimo obroke za radnu sedmicu. Zdrava hrana može biti preukusna. Čista petica od mene! Pozdrav.”

Nela Pajović

“Organizacija je bila sjajna! Dobila sam motivaciju da na ovakav način i sama pripremam obroke i jako sam srećna zbog toga. Nisam znala kako da se dobro organizujem u kuhinji. Jako sam zahvalna što nam je Tatjana pokazala kako pripremanje obroka može da bude praktično, ukusno i zdravo!”

Nataša Perić

“Najbolji uvid sa radionice mi je činjenica koliko je malo potrebno da mnogo unapredimo svoj život u smislu zdravijeg načina ishrane, kao i koliko je suštinski jednostavno i brzo pripremiti sve. Preporučujem radionicu svima kojima je stalo do zdrave ishrane.”

Jovana Vilotić

„Sam koncept Meal Prepa je nešto što mi nikako nije polazilo za rukom, a predstavljao mi je najveći izazov jer mi je upravo to trebalo. Iako znam da kuvam, često ne bih imala vremena u toku nedelje da skuvam/nabavim namirnice ili bi mi dinamika bila neusklađena pa bi mi mnoge namirnice propadale. Na radionici sam naučila kako da se bolje organizujem. Takođe, sama energija na radionici je bila vrhunska i uživala sam ta tri sata. Posebno cenim što je Tatjana vodila računa o svemu, pa i da kuhinja bude čista nakon svega, a svo posuđe je prala ručno, što je slučaj i kod mene koja nemam mašinu za pranje posuđa. Sve u svemu PERFEKTNO i radionicu preporučujem svima!“

J. G

“Do sada sam neke namirnice drugačije pripremala i taj način nije davao zadovoljavajući ukus. Ono što sam naučila tokom radionice je priprema koja daje lep ukus namirnicama koje do sad nisam često koristila. Preporučujem radionicu svakome ko želi da nauči nešto novo i ko ima želju da se zdravije hrani.”

Mila Krgović

“Radionica je bila jako zanimljiva i intenzivna. Dopala mi se organizacija i način pripreme obroka, kao i to što za nama ne ostaju sudovi i jaki mirisi. Stvarno super iskustvo i već se radujem sledećoj radionici. S obzirom na to da ne živim u Srbiji, online radionice mi baš odgovaraju! Preporučujem radionicu svima koji žele da nauče nesto novo o kuvanju i zdravom načinu ishrane.”

Marina Miljković

„Meal prep radionica mi je pokazala da je kuvanje ples sa zdravim namirnicama koje se dobro kombinuju i od kojih ste siti. U ponedeljak nakon radionice, posle posla ne znate šta ćete od sebe jer je kuhinja čista, spremni obroci su u frižideru, ukućani su zadovoljni, ne posežete za grickalicama, a imate i vremena za čitanje, šetnju, druženje… I sve to zahvaljujući već pripremljenim obrocima! Jednom rečju – divno! Sve je jako dobro isplanirano i organizovano i potpuno ste ispunili moja očekivanja. Preporučujem radionicu svima!“

Miroslava Bagavac

„Uvidela sam koliko lako može da se organizuje priprema hrane za tri dana i da ne moram da mislim šta ću da jedem, kada ću da spremim i da na kraju moj obrok bude sendvič jer nemam vremena. Oduševljena sam i volela bih da se radionice održavaju češće. Preporučujem radionicu svima koji nemaju vremena ili nisu dobro organizovali vreme za pripremu hrane, a takođe, svima koji žele da se hrane zdravo.“

Sandra Pavlović

„Sama radionica i saveti tokom radionice su mi bili jako značajni. Fenomenalan je osećaj spremiti hranu za tri dana za samo tri sata. A ja sam osoba koja inače ne kuva. Jedva čekam sledeću radionicu!“

D. V.

„Oduševljena sam različitim kombinacijama namirnica i brzim načinom pripreme, kao i time što sam naučila da na svaka tri dana mogu da pripremam hranu i da ostale dane kvalitetnije iskoristim za ono što volim da radim i provedem više vremena sa porodicom i prijateljima. Radionicu preporučujem svima koji imaju izgovor da nemaju vremena za kuvanje ili da ne znaju šta mogu da pripreme, pa stalno pripremaju iste obroke.“

Đorđeta Rujan

„Jako sam zadovoljna “Meal prep” radionicom! Sve deluje izvrsno, a porcije su obimne. Nisam još uvek isprobala sve obroke, ali radujem se tome! Energija na radionici je odlična! Najkorisnije mi je to što sam naučila kako pripremiti pojedine namirnice na pravilan način. Takođe, korisno mi je i to što sam snabdevena obrocima naredna tri dana. Preporučila bih radionicu svima koji žele da nauče kako da pripreme obroke na efikasan i zdrav način. Ako vas zanima zdrava ishrana, radionica će vam biti vrlo korisna i zabavna!“

Nina Mijatović

„Sve je bilo izuzetno korisno, organizacija je bila odlična. Najkorisnije je to što smo dobili smernice na koji način da spremamo više obroka odjednom i to za naredna 3 dana. Ja sam oduševljena!“

D. F.

„Oduševljena sam “MEAL PREP” radionicom. Ovo su bila jako korisna tri sata. Vreme je prošlo jako brzo. Dopalo mi se što je priprema obroka jednostavna, kao i što smo naučili kako možemo koristiti začine. Sada se radujem vremenu provedenom u kuhinji. Preporučujem radionicu svima!“

Bojana Savković

„“MEAL PREP“ radionica je prosvetljenje! Nikada mi nije palo na pamet da mogu ovako da se organizujem, da pripremim toliko obroka odjednom i budem mirna danima! Jako sam srećna! Hvala Vam, predivni ste! Preporučujem radionicu svima.“

Saška Stojilković

„Malo je reći koliko sam oduševljena. To što nam je draga Tatjana omogućila da zajedno kuvamo je pravo bogatstvo, obilje znanja, inspiracije, kreativnosti i saveta kako da sebi olakšamo i uštedimo vreme i novac. Tri sata uživanja u kuhinji su me podstakla da nastavim sa svim što nam je Tatjana pokazala i čemu nas je naučila. Radujem se svakoj narednoj radionici i željno je očekujem. Hvala od srca!“

Mira Milović

„Meal prep radionica je savršen početak za one koji nemaju vremena da se bave svojom ishranom. Svi obroci su fenomenalni! Radionica pomaže da osvestimo koliko kvalitetnih obroka možemo pripremiti u kratkom vremenskom periodu uz dobru organizaciju. Preporučujem radionicu svima!“

Anka Cvejić

„Pratim Tatjanu godinama i poznajem njen rad. Na sličan način pripremam obroke za svoje ukućane već dugi niz godina, ali smatram da je svaki korak ove radionice koristan. Smatram da bi svi trebalo ovako da se hrane, te preporučujem radionicu svima, a posebno zaposlenim ženama koje kuvaju svakodnevno.“

Suzana Pavić

„Radionica je sjajno organizovana. Oduševljena sam i inspirisana lakoćom sa kojom Tatjana kuva. Preporučujem radionicu svim modernim ženama koje žele da postignu sve. Radujem se sledećoj radionici!“

Bojana

„Najlepše od svega je to što naredna tri dana ne moram da razmišljam šta bih mogao da jedem i da gubim vreme na traženje recepata i pripremu hrane. Jako dobro organizovana radionica koju preporučujem apsolutno svima!“

Filip Kujundžić

„Ovo su bila fantastična 3 sata. Dobili smo vrlo korisne savete uz detaljna i jasna uputstva. Brinuli ste o svakom detalju i na kraju smo stvorili čaroliju. Oduševljena sam! Bravo! Preporučujem radionicu svima.“

Gorica

„Meal prep radionica i trikovi koje je Tatjana podelila sa nama su mi pomogli da naučim kako da se organizujem i kada se šta priprema. Takođe, oduševilo me je i to što je na kraju radionice kuhinja bila čista i sređena. Preporučujem radionicu svima kojima je važno da se hrane zdravo, a žele da manje razmišljaju o tome šta će jesti. Divan je osećaj probuditi se ujutru znajući da te čeka zdrav i ukusan doručak.”

Danijela Gajić

„Meal prep radionica je izvanredno iskustvo i svi obroci su preukusni. Tatjana mi je otkrila novi svet i planiram da kuvam po njenim receptima barem dvaput nedeljno. Radujem se novim radionicama i novim, zdravim receptima. Preporučila bih radionicu ljudima koji uživaju u kuvanju, koji žele da probaju nešto novo i onima koji žele zdravlje sebi i svojoj porodici.“

Jelena Todorović Bojović

„Knjiga ,,Vodič za kupovinu hrane“ je priručnik za promenu – na zdravije, na svesnije, na posvećenije. Ne bih rekla da je ovo priručnik ,,za promenu ishrane“ jer me to asocira na dijete i kratkoročne odluke sa kojima počinjemo ,,od ponedeljka“. Ovo je vodič za promenu pogleda i pristupa ishrani, telu i zdravlju, svojevrsni alat za one koji su spremni da počnu da brinu o svom i zdravlju svojih bližnjih. Moj cilj i plan je da se svakodnevno hranim zdravo i time podržim svoje telo i um, i ova knjiga je moj vredan saveznik u tome. Vrlo je korisna, sadrži konkretne i praktične savete kako za mlade početnike tako i za mudre seniore koji su odlučili da poboljšaju kvalitet svog života. Tatjana je neko ko ima mnogo znanja i iskustva u ovoj oblasti, neko ko je posvećen, predan i ko se kontinuirano usavršava. Mene je inspirisala, a njena knjiga, tekstovi i video snimci često mi prave društvo uz dnevni predah i čaj, i zaista pružaju kvalitet i vrednost.“

Marina Popov

„Knjiga je stigla i veoma se radujem njenom čitanju. Kao šefu kuhinje jednog restorana, biće mi od velike koristi da primenim naučeno iz knjige na svojim gostima i da ih na taj način podstaknem na zdravu ishranu. Već sam počela sa čitanjem. 🙂 Hvala!“

Tatjana Bodvaji

„Knjigu ,,Vodič za kupovinu hrane“ sam ,,progutala“, nisam se odvojila od računara dok je nisam pročitala. Na neke stvari sam se podsetila, pre svega one koje se tiču biologije, a neke sam sad naučila. Knjiga sadrži dosta saveta u vezi sa insulinskom rezistencijom i dijabetesom, što mi odgovara jer imam insulinsku rezistenciju, a majka ima dijabetes. Takođe sam shvatila da sam pola namirnica nepotrebno držala u frižideru ili ih nisam adekvatno odlagala. Sve pohvale, zaista! Mislim da je ova knjiga idealna za sve ljude koji su na početku puta zdrave ishrane, ali i za nas koji ponešto znamo, ali želimo da nadogradimo svoje znanje. Sve je jasno i koncizno napisano. Držim ti palčeve za sve naredne projekte, verujem da će biti odlični.“

A.R.

„Mama i ja smo nastavile da praktikujemo Vaše recepte iz knjige „21 dan program zdrave ishrane“ i baš ih obožavamo. Obema su nam se u potpunosti regulisali holesterol i kompletna krvna slika. Mama je imala visokorizični holesterol – 6.56 (granica je 5.2), trigliceridi su joj bili 1.94 (granica je 1.7), a nakon Vaše ishrane, rezultati su sledeći: holesterol – 5.1, trigliceridi – 1.02. 💪 I kompletna krvna slika joj je odlična, svi parametri su u optimalnim granicama! Isto važi i za mene. Mnogo smo Vam zahvalne! Generalno ste nam kao osoba simpatični i dragi, rado pratimo Vaše objave i radujemo se Vašim pobedama i srećnim momentima! ❤“

Anonimno

“Pre svega bih želela da Vam se zahvalim! Vaš “21 dan program zdrave ishrane” mi je pomogao da poboljšam krvnu sliku, što mi godinama nije polazilo za rukom. Malokrvna sam, a krvna slika mi je sada odlična, zahvaljujući Vašim receptima. Takođe, moje starije dete je zavolelo brojne namirnice koje nisam pravilno kombinovala do sada, poput kinoe, sočiva ili čia semenki, dok mlađe dete, koje dojim, više nema probleme sa grčevima u stomaku. Želim Vam puno sreće u daljem radu i sve pohvale za Vas.“

Ivana Savić

„Najpre bih htela reći da sam oduševljena e-knjigom, recepti su fantazija, ali dizajn, saveti, objašnjenja… u svemu se vidi trud, energija, ljubav i vreme uloženo u projekat. Što se samog programa tiče, toliko je interesantan da unapred gledam šta je sledeće na meniju i euforično čekam da opet uđem u kuhinju. Šalu na stranu, knjiga sadrži obilje recepata koji se savršeno uklapaju u moj trenutni način ishrane, koji je 85-90% plant-based (planiram da tako i ostane). Iz tog razloga mi nije bilo teško da se adaptiram, jedini cilj koji sam imala bio je da probam nešto novo, dobijem inspiraciju za nove kombinacije namirnica, a možda i da donesem neke nove odluke, što sam i učinila. Šta je novo kod mene? Nema više nadutosti, imam i višak energije, program me je naveo da se ponovo uobročim (uglavnom jedem 4 do 5 obroka), izbacila sam gluten i mlečne proizvode na Tatjaninu preporuku, što je uticalo na regulisanje insulinske rezistencije. Mislim da svako ko programu pruži priliku, bude istrajan i priprema recepte po Tatjaninim uputstvima neće poželeti da se vrati na prethodni način ishrane jer će zavoleti punoću ukusa, iznenaditi se osećajem sitosti i lakoće i energijom koju ima zahvaljujući raznovrsnoj zdravoj ishrani.“

Aleksandra Marković

„Recepti u okviru ,,21 dan programa zdrave ishrane“ su fenomenalni! Bilo je i teških dana, moram da priznam, ali se sve to na kraju zaboravi kada sagledate rezultate. Samo u prvoj nedelji sam izgubila 2 kg i izbacila višak vode iz organizma, do kraja programa smršala sam još 2 kg i prezadovoljna sam izgledom, stanjem kože takođe. Pogotovo što se od porođaja mučim da skinem višak kilograma koji je ostao i koji nije odlazio samo iz razloga što sam jela na brzinu šta stignem dok beba spava, jer nisam imala vremena da spremam… Vaši recepti su za mene bili spas. Hvala još jednom na svemu. VELIKO POŠTOVANJE ZA SVE ŠTO RADITE!“

Sanja Stolić

„Osećam se fantastično. Nisam vratila gluten i mlečne proizvode u ishranu i dalje. Iako je cilj koji sam htela da postignem uz pomoć „21 dan programa zdrave ishrane“ bio korigovanje težine, u početku sam bila istraumirana od prethodnih iskustava i skeptična da mi ni ovaj program neće pomoći, ali vidim poboljšanja na koži, kosi, noktima, i naravno – farmerkama.“

Katarina Andrijević

„Naručila sam Vašu knjigu ,,21 dan program zdrave ishrane”. Recepti su fantastični, nastavila sam sa primenom i nakon tri nedelje. Moj cilj je bio da promenim navike u ishrani, da se zdravije hranim i pratim reakcije tela na svim nivoima. Sa kilažom nisam imala problema i nije mi bio cilj da izgubim kilograme, ali sam izgubila 3 kg. Želim i dalje da nastavim sa ovakvom ishranom, izuzetno mi prija, imam mnogo više energije, bolje spavam, lakše se osećam i nema nadimanja u stomaku.“

Ivana Vujasinović

SVAKE SREDE U 9h u vaŠem inboxu

prijavite se na newsletter

Zajednica od

100 000+ pratilaca

Pratite sadržaj koji svakodnevno kreiram za vas, uz holistički pristup zdravlju, ishrani i životnim navikama.