utisci-767x540

“Na ovoj radionici sam dobila inspiraciju za nove recepte i kombinacije namirnica u varivima. Naučila sam i novi, zdraviji način pripreme ovsenih pahuljica, sa cimetom, kakaoom i agava sirupom, a čak ni deca nisu primetila da u kaši nema čokolade! 🙂 Tatjana, svaka čast na profesionalizmu, kreativnosti, sjajnoj energiji obojenoj jedinstvenim šarmom, jasnim porukama, umerenosti i dobrom „doziranju“ teoretskih i praktičnih delova radionice, koja sve vreme teče u savršenom skladu. Ovo je pravo gastronomsko uživanje! Radionicu toplo preporučujem početnicima u kuvanju, ali i onima koji žele nešto da promene u načinu ishrane i počnu sa konzumiranjem zdravijih obroka.”

Nada Mitrović

“Najkorisnije mi je to što na svakoj radionici, osim toga što otkrivamo divne nove recepte, saznamo i ponešto od „trikova“ koji olakšavaju pripremu hrane, a da vreme koje je za to potrebno izdvojiti bude sve kraće. Kako je Tatjana rekla, priprema hrane je umetnost i treba da bude odraz naše lične kreativnosti i afiniteta, ali svakako, ovakve radionice su uvek inspirativne! Preporučujem radionicu svima koji žele da nauče kako brzo i lako da pripreme zdrave obroke.”

Aleksandra Stankov

“Dopalo mi se što su jela, u suštini, veoma jednostavna, zdrava i zaista preukusna. Ovo je hrana i za tijelo i za čula. Drago mi je što sam prvi put probala proso i avokado, koje ću sigurno uvrstiti u svoju regularnu ishranu. Sve je bilo savršeno – uputstva prije radionice, sama organizacija radionice i kuvanja, asistentkinja, Tatjana… Stvarno sam oduševljena! 🙂 Radionicu bih preporučila prvenstveno osobama koje žele da se hrane zdravo, a misle da nemaju vremena da se posvete kuvanju i biranju zdravih namjernica. Takođe, preporučujem je svima koji žele da kuvaju, uživaju u samom procesu i naprave zdrave obroke za sebe i svoju porodicu.”

V. R.

 

“Pratim Tatjanin rad jako dugo i dopada mi se sve što radi i deli na društvenim mrežama. Imajući u vidu da želim da povećam unos povrća, ovaj koncept kuvanja i kombiniranja namirnica mi je stvarno koristan. Sjajno je što ne moramo kuvati naredna 3 dana i što mogu da uživam u unapred pripremljenim obrocima. 🙂 Preporučujem radionicu svima koji žele da kuvaju za sebe i da se hrane zdravije.”

Katarina Treneska

 

“Najkorisnija spoznaja sa radionice je ta da nije potrebno svakog dana kuvati nekoliko sati, kao i to koliko je zapravo malo ulja i soli potrebno prilikom pripreme hrane. Radionicu preporučujem ljudima koji nemaju vremena za svakodnevnu pripremu obroka.”

Tamara Dimitrijević

 

“Dopada mi se što na radionicama pripremamo recepte sa lako dostupnim namirnicama. Takođe, što na ovaj način dobijamo interesantne ideje za brze, a zdrave obroke. Radionicu preporučujem svima koji žele da nauče da pripreme jednostavne, zdrave obroke zanimljivog ukusa.”

T. D.

 

“Dopada mi se jednostavnost u pripremi obroka. Takođe, predlozi za kombinovanje namirnica su vrlo korisni i inspirativni. Preporučujem radionicu svima koji žele da pripremaju brze, a zdrave obroke.”

B. K.

“Pokazali ste nam da nije komplikovano pripremati zdrave obroke i da je zdrava hrana jako ukusna. Najkorisnije je bilo što ste nas naučili kako da isplaniramo obroke za naredna 3 dana. Sve pohvale za ovu radionicu, jako sam zadovoljna! Pedantnost u radu i organizacija su na vrhunskom nivou! Preporučujem radionicu svakome ko je spreman da radi na poboljšanju opšteg zdravlja.”

Ankica Ivanović

“Naučila sam da pravilnom organizacijom i kombinacijom namirnica mogu da pripremim obroke za par dana unapred i tako uspem da imam kvalitetne i zdrave obroke svaki dan, čak i u danima kad imam jako malo vremena za kuvanje. Takođe mi je korisno što sam probala i namirnice koje do sada nisam koristila. Ranije nisam imala naviku da ih spremam, a sada sam sigurna da ću ih uključiti u jelovnik. Preporučujem radionicu svakome ko želi da se hrani zdravije.”

Aleksandra Stankov

“Utisci su odlični! S obzirom na to da ne uživam puno u kuvanju i da mi uglavnom nedostaju ideje, ovo je sjajna inspiracija i podsticaj da se hranimo zdravo! Preporučujem radionicu svima.”

J. Ž.

“Shvatila sam da za pripremu zdrave hrane nije potrebno previše vremena, već da je ključ svega dobra organizacija. Takođe, ova radionica je razbila mit da zdrava hrana nije ukusna. Preporučujem radionicu apsolutno svima, posebno onima koji imaju predrasude o ukusu zdravih obroka i o vremenu koje je potrebno za pripremu istih.”

Kristina Đorđević

“Na ovoj radionici sam dobila mnogo novih ideja za pripremanje hrane. Takođe, dobili smo odlične savjete kako da na brz i ekonomičan način spremimo obroke za radnu sedmicu. Zdrava hrana može biti preukusna. Čista petica od mene! Pozdrav.”

Nela Pajović

“Organizacija je bila sjajna! Dobila sam motivaciju da na ovakav način i sama pripremam obroke i jako sam srećna zbog toga. Nisam znala kako da se dobro organizujem u kuhinji. Jako sam zahvalna što nam je Tatjana pokazala kako pripremanje obroka može da bude praktično, ukusno i zdravo!”

Nataša Perić

“Najbolji uvid sa radionice mi je činjenica koliko je malo potrebno da mnogo unapredimo svoj život u smislu zdravijeg načina ishrane, kao i koliko je suštinski jednostavno i brzo pripremiti sve. Preporučujem radionicu svima kojima je stalo do zdrave ishrane.”

Jovana Vilotić

„Sam koncept Meal Prepa je nešto što mi nikako nije polazilo za rukom, a predstavljao mi je najveći izazov jer mi je upravo to trebalo. Iako znam da kuvam, često ne bih imala vremena u toku nedelje da skuvam/nabavim namirnice ili bi mi dinamika bila neusklađena pa bi mi mnoge namirnice propadale. Na radionici sam naučila kako da se bolje organizujem. Takođe, sama energija na radionici je bila vrhunska i uživala sam ta tri sata. Posebno cenim što je Tatjana vodila računa o svemu, pa i da kuhinja bude čista nakon svega, a svo posuđe je prala ručno, što je slučaj i kod mene koja nemam mašinu za pranje posuđa. Sve u svemu PERFEKTNO i radionicu preporučujem svima!“

J. G.

“Do sada sam neke namirnice drugačije pripremala i taj način nije davao zadovoljavajući ukus. Ono što sam naučila tokom radionice je priprema koja daje lep ukus namirnicama koje do sad nisam često koristila. Preporučujem radionicu svakome ko želi da nauči nešto novo i ko ima želju da se zdravije hrani.”

Mila Krgović

“Radionica je bila jako zanimljiva i intenzivna. Dopala mi se organizacija i način pripreme obroka, kao i to što za nama ne ostaju sudovi i jaki mirisi. Stvarno super iskustvo i već se radujem sledećoj radionici. S obzirom na to da ne živim u Srbiji, online radionice mi baš odgovaraju! Preporučujem radionicu svima koji žele da nauče nesto novo o kuvanju i zdravom načinu ishrane.”

Marina Miljković

„MEAL PREP“ radionica mi je pokazala da je kuvanje ples sa zdravim namirnicama koje se dobro kombinuju i od kojih ste siti. U ponedeljak nakon radionice, posle posla ne znate šta ćete od sebe jer je kuhinja čista, spremni obroci su u frižideru, ukućani su zadovoljni, ne posežete za grickalicama, a imate i vremena za čitanje, šetnju, druženje… I sve to zahvaljujući već pripremljenim obrocima! Jednom rečju – divno! Sve je jako dobro isplanirano i organizovano i potpuno ste ispunili moja očekivanja. Preporučujem radionicu svima!“

Miroslava Bagavac

„Uvidela sam koliko lako može da se organizuje priprema hrane za tri dana i da ne moram da mislim šta ću da jedem, kada ću da spremim i da na kraju moj obrok bude sendvič jer nemam vremena. Oduševljena sam i volela bih da se radionice održavaju češće. Preporučujem radionicu svima koji nemaju vremena ili nisu dobro organizovali vreme za pripremu hrane, a takođe, svima koji žele da se hrane zdravo.“

Sandra Pavlović

„Sama radionica i saveti tokom radionice su mi bili jako značajni. Fenomenalan je osećaj spremiti hranu za tri dana za samo tri sata. A ja sam osoba koja inače ne kuva. Jedva čekam sledeću radionicu!“

D. V.

„Oduševljena sam različitim kombinacijama namirnica i brzim načinom pripreme, kao i time što sam naučila da na svaka tri dana mogu da pripremam hranu i da ostale dane kvalitetnije iskoristim za ono što volim da radim i provedem više vremena sa porodicom i prijateljima. Radionicu preporučujem svima koji imaju izgovor da nemaju vremena za kuvanje ili da ne znaju šta mogu da pripreme, pa stalno pripremaju iste obroke.“

Đorđeta Rujan

„Jako sam zadovoljna “MEAL PREP” radionicom! Sve deluje izvrsno, a porcije su obimne. Nisam još uvek isprobala sve obroke, ali radujem se tome! Energija na radionici je odlična! Najkorisnije mi je to što sam naučila kako pripremiti pojedine namirnice na pravilan način. Takođe, korisno mi je i to što sam snabdevena obrocima naredna tri dana. Preporučila bih radionicu svima koji žele da nauče kako da pripreme obroke na efikasan i zdrav način. Ako vas zanima zdrava ishrana, radionica će vam biti vrlo korisna i zabavna!“

Nina Mijatović

„Sve je bilo izuzetno korisno, organizacija je bila odlična. Najkorisnije je to što smo dobili smernice na koji način da spremamo više obroka odjednom i to za naredna 3 dana. Ja sam oduševljena!“

D. F.

„Oduševljena sam “MEAL PREP” radionicom. Ovo su bila jako korisna tri sata. Vreme je prošlo jako brzo. Dopalo mi se što je priprema obroka jednostavna, kao i što smo naučili kako možemo koristiti začine. Sada se radujem vremenu provedenom u kuhinji. Preporučujem radionicu svima!“

Bojana Savković

„MEAL PREP“ radionica je prosvetljenje! Nikada mi nije palo na pamet da mogu ovako da se organizujem, da pripremim toliko obroka odjednom i budem mirna danima! Jako sam srećna! Hvala Vam, predivni ste! Preporučujem radionicu svima.“

Saška Stojilković

„Malo je reći koliko sam oduševljena. To što nam je draga Tatjana omogućila da zajedno kuvamo je pravo bogatstvo, obilje znanja, inspiracije, kreativnosti i saveta kako da sebi olakšamo i uštedimo vreme i novac. Tri sata uživanja u kuhinji su me podstakla da nastavim sa svim što nam je Tatjana pokazala i čemu nas je naučila. Radujem se svakoj narednoj radionici i željno je očekujem. Hvala od srca!“

Mira Milović

„MEAL PREP“ radionica je savršen početak za one koji nemaju vremena da se bave svojom ishranom. Svi obroci su fenomenalni! Radionica pomaže da osvestimo koliko kvalitetnih obroka možemo pripremiti u kratkom vremenskom periodu uz dobru organizaciju. Preporučujem radionicu svima!“

Anka Cvejić

Pratim Tatjanu godinama i poznajem njen rad. Na sličan način pripremam obroke za svoje ukućane već dugi niz godina, ali smatram da je svaki korak ove radionice koristan. Smatram da bi svi trebalo ovako da se hrane, te preporučujem radionicu svima, a posebno zaposlenim ženama koje kuvaju svakodnevno.“

Suzana Pavić

„Radionica je sjajno organizovana. Oduševljena sam i inspirisana lakoćom sa kojom Tatjana kuva. Preporučujem radionicu svim modernim ženama koje žele da postignu sve. Radujem se sledećoj radionici!“

Bojana

„Najlepše od svega je to što naredna tri dana ne moram da razmišljam šta bih mogao da jedem i da gubim vreme na traženje recepata i pripremu hrane. Jako dobro organizovana radionica koju preporučujem apsolutno svima!“

Filip Kujundžić

„Ovo su bila fantastična 3 sata. Dobili smo vrlo korisne savete uz detaljna i jasna uputstva. Brinuli ste o svakom detalju i na kraju smo stvorili čaroliju. Oduševljena sam! Bravo! Preporučujem radionicu svima.“

Gorica

„MEAL PREP“ radionica i trikovi koje je Tatjana podelila sa nama su mi pomogli da naučim kako da se organizujem i kada se šta priprema. Takođe, oduševilo me je i to što je na kraju radionice kuhinja bila čista i sređena. Preporučujem radionicu svima kojima je važno da se hrane zdravo, a žele da manje razmišljaju o tome šta će jesti. Divan je osećaj probuditi se ujutru znajući da te čeka zdrav i ukusan doručak.”

Danijela Gajić

„MEAL PREP“ radionica je izvanredno iskustvo i svi obroci su preukusni. Tatjana mi je otkrila novi svet i planiram da kuvam po njenim receptima barem dvaput nedeljno. Radujem se novim radionicama i novim, zdravim receptima. Preporučila bih radionicu ljudima koji uživaju u kuvanju, koji žele da probaju nešto novo i onima koji žele zdravlje sebi i svojoj porodici.“

Jelena Todorović Bojović

“Prijavio sam se za program kako bih promenio svoju ishranu. Nakon programa, primetio sam smanjenje nadutosti. Za program sam čuo od prijatelja i svima ga toplo preporučujem!”

D. R.

“Želela sam da detoksikujem telo, da smršam, da redovno konzumiram obroke i lakše funkcionišem sa obrocima na poslu. Prija mi ovakva vrsta hrane, generalno se lepše osećam od kada ne jedem meso i mlečne proizvode. Nakon programa, imam više energije, moje raspoloženje je bolje i nadutost je nestala. Preporučujem program svakome.”

J. V.

“Prijavila sam se jer sam želela da probam nešto drugačije. Moj posao je stresan i dosadašnji način ishrane mi nije davao dovoljno energije za ceo dan. Nakon programa, nema nadutosti, ujutru sam se osećala mnogo lakše i raspoloženje mi je bilo bolje. Posle jutarnjeg smutija sam osećala jako pozitivnu energiju! Preporučujem program svakome!”

S. D.

“Prijavila sam se za program kako bih osvežila organizam, vratila se zdravoj ishrani i da bih smršala 1-2 kg. Obroci su jako ukusni i obilni. Osećam se lako, a nadutost je nestala. Dokazali ste da zdravo ne znači neukusno i sigurno cu ponoviti detoks u budućnosti. Preporučujem program svima! Samo ovako nastavite!”

B. K.

“Prijavila sam se za program radi prolećnog detoksa organizma i uvođenja promena u dosadašnjoj ishrani. Nisam prethodno imala previše znanja o kombinovanju namirnica biljnog porekla. Nakon zasićenja od mesnih i mlečnih proizvoda, zaista mi je prijalo da se na 5 dana odreknem istih, a sasvim sigurno ću smanjiti unos i nadalje. Takođe, sigurna sam da ću praviti bolje izbore! Nema osećaja “prejedanja”, a ni gladi, izgubila sam 2,5 kg – onoliko koliko sam i želela. Stekla sam rutinu vezanu za konzumiranje obroka u isto vreme, prepoznala benefite pripreme hrane unapred i dobila ideje za razne recepte. Shvatila sam da mi rafinisani šećeri nisu neophodni da bih imala dovoljno energije, metabolizam se ubrzao i dobila sam želju da ovo ponovim. Benefita je zaista mnogo kada se posvetite ovome i ostanete istrajni – verujte, upornost se isplati! Program preporučujem apsolutno svima koji žele da naprave promenu u svojim dosadašnjim navikama jer mogu da garantujem da će posle benefita koje budu osetili sasvim sigurno napraviti promenu, a greške u samoj ishrani će svesti na minimum. Bravo Tatjana!”

Nataša

“Dugo pratim Tatjanin rad na društvenim mrežama. Stekla sam poverenje u nju i dobila želju da se prijavim za „5 dana detoks program„. Nakon programa, osećam se lepše, lakše, smršala sam i nisam gladna. Mislim da sam unapredila celokupno stanje organizma. Preporučujem program svima.”

Bojana Despenić

“Prijavila sam se po preporuci prijateljice, a sa željom da probam veganske, bezglutenske obroke i detoksikujem organizam. Po završetku programa, primećujem bolje varenje, osećaj lakoće, gubitak kilograma, dobru energiju i smirenost. Preporučujem program svima!”

Svetlana Danković

“Prijavila sam se za “5 dana detoks program” jer sam želela da probam veganske i bezglutenske obroke. Nisam se pokajala, sve je preukusno! Nakon programa, nadutost je nestala i imam više energije. Preporučujem program svakome ko želi da se hrani zdravo.”

D. G.

“Učestvovala sam na “Meal Prep” radionici i recepti koje smo pripremili su me podstakli da učestvujem u “5 dana detoks programu”. Takođe, želela sam da vidim kakav efekat će program imati jer sam zbog svog zdravstvenog stanja u obavezi da korigujem ishranu i odnos prema zdravlju. Stekla sam i poverenje u Tatjanu i odlučila sam da isprobam ono što preporučuje i nisam se prevarila. Uspela sam da odolim slatkišima tokom programa. Primetila sam da nisam naduta, nemam gasove, pijem više vode i lakše se osećam. Zadovoljna sam što nisam jela hleb, a nisam mogla da zamislim dan bez hleba. Takođe, tokom programa sam imala više slobodnog vremena jer nisam razmišljala o jelu, šta ću pripremiti, gde kupiti namirnice, kako izdvojiti vreme da pripremim obroke, kako da kombinujem namirnice i to je veliko olakšanje. Preporučujem program ponovo sebi i svima koji su rešeni da učine dobru stvar za sebe.”

Jagoda Vještica

“Učestvovala sam nekoliko puta u “5 dana detoks programu”, te sam znala da će ovaj program biti najlepši prolećni poklon koji mogu sebi da dam, sa ciljem da se prebacim na zdraviji način ishrane. Nakon programa, osećam jednu opštu lakoću u telu i želju da nastavim sa sličnom ishranom. Program preporučujem svima koji su do sada uvek druge stavljali ispred sebe. Budite sebi ovog puta prvi na listi. Uživaćete!”

Karolina

“Nakon porođaja sam imala poteškoća sa povratkom na zdraviji način ishrane. “5 dana detoks program” mi je pomogao u tome. Nakon programa, nadutost i apetit su se smanjili, a želja za slatkišima je nestala. Preporučujem program svima kojima treba svež početak.”

Aleksandra Trifunović

„Prijavila sam se za „5 dana detoks program“ kako bih poboljšala svoje zdravlje. Osećam da su se obimi prilično smanjili i verujem da ću tek videti rezultate, kada bar deo ovih namirnica uvedem u ishranu. Preporučujem program svima, jer može da nam donese samo dobro i da nas navede da obratimo pažnju na naše zdravlje i razmislimo o onome šta jedemo i šta nas jede.“

Dragana Jovanović

„Prijavila sam se za „5 dana detoks program“ kako bih regulisala telesnu težinu, oslobodila se nadutosti i probala nešto novo. Nakon programa, osećam se lepo, poletno, lagano i vedro. Izgubila sam 2 kg, a osećam se kao da sam izgubila 10 kg. Imala sam stresnu nedelju na poslu i verujem da sam to lagano prebrodila zahvaljujući programu, jer sam bila manje napeta i imala više energije. Program preporučujem prijateljima.“

Danica Mićanović

„Prijavila sam se za učešće u detoks programu kako bih promenila svoje navike i probala nešto novo. Nisam imala potrebu za šećerom, bila sam sita, kvalitet sna je bio bolji i lakše sam se budila. Nakon programa, nadutost je nestala, a javila se želja da naučim da slične obroke pripremam i sama, jer sam jako srećna što sam probala mnogo novih ukusa. Uživala sam i preporučila bih svima da probaju ovaj program i poklone Vam poverenje.“

Dušica Antonijević

„Pratim Vas duže vreme i spremam Vaše recepte skoro svakodnevno, što mi izuzetno prija. Prijavila sam se za detoks program kako bih regulisala težinu, smanjila nadutost i podigla nivo energije. Izuzetno mi je prijao detoks, smršala sam 3 kg. Nakon programa osećam lakoću, imam više energije i nadutost je nestala. Preporučujem Vaše recepte i program svima.“

LJ. M.

„Oduvek sam želela da se hranim zdravo, ali sam imala brojne predrasude i nisam imala vremena da pripremam ovakve obroke. Nakon programa imam više energije, koža je lepša, zadovoljna sam zbog činjenice da sam uradila nešto dobro za sebe. Primetila sam da se organizam kompletno očistio na način koji nije bio agresivan. Preporučujem program svima koji žele da promene navike u ishrani i onima koji imaju predrasude da zdrava hrana nije zasitna i ukusna.“

Hadži Ana Dašić

„Bila sam umorna od razmišljanja o tome šta mogu da jedem, a onda sam u Vašem newsletter-u videla reklamu za detoks i odlučila da se prijavim. Takođe, Vaša priča na predavanju u Infostud Hub-u u Subotici je ostavila jak utisak na mene, jer se vidi da svoj posao radite iz srca, što mi je mnogo važno. Izgubila sam 3.5 kg, imam više energije, svesnije sam konzumirala obroke i osvestila da i sa manjom količinom hrane mogu da funkcionišem potpuno normalno, pa čak i da se pripremam za polumaraton! Preporučujem program svakome ko želi da promeni navike u ishrani i očisti svoj organizam.“

Ž. Lj.

„Dugo Vas pratim na Instagramu i imala sam želju da probam Vaš detoks program. S obzirom na to da nisam ljubitelj tečnih detoks programa, Vaš program se pokazao kao odličan izbor. Prijaviću se i za naredni program! Izgubila sam oko 2 kg, nadutost i osećaj težine u stomaku su nestali. Preporučila bih program svima koji bi želeli da počnu da se hrane zdravije, ali smatraju da će im to iziskivati mnogo vremena, da će biti gladni i bez energije, kao i onima koji misle da zdrava hrana nije ukusna.“

K. F.

„Prijavila sam se za prolećni detoks program kako bih pokrenula metabolizam i dobila inspiraciju za korekcije u svojoj ishrani. Hranim se relativno zdravo, ali do sada nisam probala ovakav način ishrane. Obroci su preukusni, savršeno izbalansirani i oduševljena sam Vašom kreativnošću u kombinovanju namirnica! Tokom programa nisam imala potrebu za slatkišima, niti sam bila gladna u večernjim satima, čak ni danima kada sam trenirala. Isključivanje kafe sam, uz pomoć zelenog čaja, podnela lakše nego što sam očekivala. Nadutost je nestala, imam mnogo više energije i bolje sam raspoložena! Izgubila sam 3 kg. Planiram da nastavim da se hranim na ovaj način i program toplo preporučujem svima!“

T. P.

„Suprug i ja smo se zajedno prijavili za program, on zbog korigovanja telesne težine, a ja zbog problema sa kožom. Nakon programa imam više energije, bolje sam raspoložena, a autoimuna bolest kože miruje. Preporučujem program svima koji žele da vrate svoj organizam u prirodnu ravnotežu.“

T. Č.

„Prijavila sam se za „5 dana detoks program“ kako bih očistila organizam od toksina i lekova koje pijem. Nakon programa osećam lakoću u pokretima, koža je dobila sjaj, sita sam, bolje spavam i lice mi nije otečeno. Vaša profesionalnost me je ostavila bez reči! Program preporučujem svima koji imaju potrebu da osveže i očiste svoj organizam.“

Maja Vasiljević

„Prijavila sam se za „5 dana detoks program“ zato što se, kada koristim ovaj program, osećam najlepše u životu! Primetila sam da se osećam lakše, produktivnija sam i zgodnija. 🙂 Preporučujem program svima koji cene sebe!“

Suzana Radić

„Prijavila sam se za učešće u programu kako bih detoksikovala svoj organizam i uz stručnu pomoć sagledala prednosti zdrave ishrane i stekla dobre navike. Po završetku programa primećujem osećaj lakoće tokom celog dana, smršala sam 2 kg, a ekcem je nestao! Imam 52 godine i prvi put nisam imala potrebu za slatkišima. „5 dana detoks program“ je savršen! Preporučila bih ovaj program svima koje volim i poznajem.“

Slavica Repac

„Prijavila sam se za „5 dana detoks program“ jer već duže vreme imam insulinsku rezistenciju i hroničan gastritis. Iako vodim računa o svojoj ishrani, i dalje osećam navedene tegobe. Želela sam da promenim pristup problemu i da naučim nešto novo. Nakon programa, bol u želucu se značajno smanjio, a nadutost je nestala. Program bih preporučila svima koji žele da promene stil života, a ne znaju kako da počnu, kao i osobama koje stagniraju u ispunjenju svojih ciljeva i pored zdravih navika.“

Helena Kikić

„Već duže vreme aktivno radim na sebi, a za učešće u programu sam se prijavio kako bih se disciplinovao, povećao senzitivnost ukusa, naučio da uživam u svakom zalogaju i kako bih probao nešto novo. Drugi razlog prijave je da počnem da pripremam obroke kod kuće, i mislim da ću u narednom periodu to i pokušati. Smršao sam oko 3 kg. Jako mi je značila rečenica ,,Žvaćite temeljno svaki zalogaj, minimum 30 puta.“ Najveći uspeh je što sam uspeo da poštujem taj savet, jer ranije nisam obraćao pažnju na žvakanje, iako znam koliko je važno. Preporučiću program najpre svojoj majci.“

B. G.

„Osetila sam da mi telo traži određenu vrstu reseta, posebno jer nisam mogla da pripremam kvalitetne obroke redovno. Ovim detoksom sam htela da nagradim sebe i supruga i da se podsetim da vredi pripremati zdrave obroke. Nakon programa osećam lakoću u stomaku i smanjenu potrebu za rafinisanim proizvodima. Preporučujem program svima, jer svi zaslužuju ovakvo osveženje i iskustvo.“

Olivera Mijailović

„Prijavila sam se za ,,5 dana detoks program“ kako bih počela da se hranim zdravo. Takođe, želela sam da probam nove ukuse i razbijem predrasude prema veganskoj ishrani. Sada, po završetku programa, osećam se dobro, smršala sam 2.4 kg i dobila volju da nastavim da se hranim na ovaj način. U jutarnju rutinu sam uvela kurkuma limunadu, pre kafe i doručka, a nadam se da ću nastaviti da poštujem satnicu obroka koju sam pratila za vreme programa. Preporučila bih program svima koji misle da ne mogu bez šećera, mesa i belog brašna.“

A. A. L.

„U poslednje 2 godine radim od kuće, te se manje krećem, češće naručujem hranu i dobila sam višak kilograma. Rešila sam da promenim to, te sam prvo kupila Vašu knjigu ,,21 dan program zdrave ishrane„, a zatim se i prijavila za ,,5 dana detoks program„. Nakon programa, primećujem da imam mnogo više energije. Nadutost se smanjila, a rad digestivnog trakta poboljšao. Bila sam u PMS-u tokom programa, a nisu mi nedostajali slatkiši. Shvatila sam da volim humus i tofu, koji mi se ranije nisu dopadali, ali definitivno ću ih uključiti u svoju ishranu. Program je idealan za ljude koji žele da promene način života, ljude koji žele da učine nešto dobro za sebe i da se bolje osećaju. Preporučujem program svima koji misle da ne mogu bez mesa i da zdrava hrana ne može biti ukusna, jer je svaki obrok preukusan!“

Tijana Ž.

„Prijavio sam se za program kako bih probao novi pristup u promeni načina ishrane. Rezultati nakon programa su izrazito dobri – smršao sam 2.2 kg, imam više energije, osećaj lakoće u stomaku i kvalitetniji san. Uradio sam analize krvne slike pre i posle programa, jer sam bio znatiželjan. U svim parametrima se videlo poboljšanje – smanjio se nivo trombocita, glukoze, holesterola, triglicerida, AST i ALT. Preporučujem program svakome ko se ikada pitao zašto se oseća toliko umorno, nevoljno, neispavano, a nije video razlog.“

Slobodan Pijevac

„Prijavila sam se za učešće u programu kako bih se vratila na zdrav način ishrane. S obzirom na to da sam veliki hedonista, vrlo mi je važan izgled obroka, a naročito ukus. ,,5 dana detoks program“ je u potpunosti zadovoljio sva moja čula i veoma mi je prijao. Planiram da se prijavljujem redovno. Nakon programa se osećam lakše, imam više energije, koža mi je lepša – blistam! Preporučujem program svima koji razmišljaju o promeni načina ishrane. Ovaj program je sjajan pokazatelj da zdravi obroci mogu biti veoma primamljivi i ukusni.“

Nataša Janković

„Nakon porođaja sam se ugojila oko 28 kg, što zbog hormona, što zbog drugih okolnosti. Nikada ranije nisam imala problema sa težinom i bila sam, malo je reći, očajna. Izgled je jedna tema, ali ovde je već reč bila i o zdravlju i tome da je mom telu bilo teško da nosi tu težinu. Začarani krug sam prekinula Vašim detoksom. Imala sam 86-87 kg, a sada već 78. Kilograme skidam postepeno. Detoksom sam skinula 2 kg, a zatim sama još 2, i tako mesečno skidam po 4 kg. To je sasvim bezbedan tempo po zdravlje i moju kožu. Fantastičan Vam je čitav proizvod. Uobličen, pismen, svaki detalj je na mestu. Od srca sam zahvalna što postojite. Podržavam Vaš trud. Vi lečite dušu i telo. To su velike zasluge!“

Aleksandra Đurica

„Suprug i ja smo se prijavili za program jer smo želeli da smanjimo telesnu težinu. Nakon ,,5 dana detoks programa“ izgubila sam 3.9 kg, a suprug 4.4 kg. Nadutost je nestala. Osećam se lakše i nastaviću da obraćam pažnju na kvalitet i količinu namirnica koje unosim, kao i na satnicu obroka. Tokom programa sam funkcionisala savršeno i imala sam energije. Prezadovoljni smo rezultatima i preporučujemo program osobama sa viškom kilograma, kao i onima čiji obroci nisu redovni ili koji konzumiraju brzu hranu.“

D. M.

„Prijavila sam se za Instagram GIVEAWAY ,,5 dana detoks program“ jer već duže vreme imam problem sa visokim nivoom holesterola i triglicerida. Takođe, želela sam da probam nove namirnice, podignem nivo energije, izbacim višak vode iz organizma i eliminišem nadutost, regulišem san, i dr. Htela sam da odmorim telo od brze hrane i hrane iz restorana, koju često jedem na poslu. Kada uporedim krvnu sliku pre i posle programa, primećujem poboljšanje nivoa triglicerida i holesterola u krvi. Nakon programa sam izgubila 2.5 kg, dosta tečnosti, a kvalitet sna se poboljšao. Dobila sam motivaciju da se posvetim zdravoj i pravilnoj ishrani, kao i da unapred pripremam obroke. Program preporučujem svima koji žele da promene navike u ishrani ili nemaju vremena za kuvanje. Takođe, preporučujem program osobama sa lošom krvnom slikom i manjkom energije, kao i onima koji žele da isprobaju vegansku hranu.“

T. N. - dobitnica Instagram GIVEAWAY-a

„Razlog prijavljivanja za detoks program je bio gubitak kilograma, a onda sam otkrila da mi ovaj način ishrane zaista prija. Shvatila sam da mogu jesti zdrave i ukusne obroke i izgledati lepo. Volela bih da program traje duže! Osećam se sjajno, nadutost je nestala i izgubila sam nekoliko kilograma. ,,5 dana detoks program“ preporučujem apsolutno svima! Svi obroci su bili savršeni i ukusni. Oduševljena sam! Tatjana, svaka čast!“

Melisa Elek

„Prijavila sam se za program jer imam insulinsku rezistenciju i Hašimoto, te mi je važno da promenim način ishrane i stil života. ,,5 dana detoks program“ mi je dokazao da zdrava hrana može biti ukusna i inspirisao me da nastavim da se hranim zdravo. Primetila sam da se varenje poboljšalo i otkrila koje namirnice mi ne prijaju. Smršala sam 2 kg. Najznačajniji rezultat nakon programa je promena mog odnosa prema hrani, što mi je i bio cilj. Osvestila sam koliko je važan izbor namirnica i koliko je bitno naučiti kako zdrava hrana utiče na naše telo i zdravlje. Preporučila bih detoks svima, posebno osobama sa zdravstvenim problemima. koje bi trebalo da promene odnos prema zdravoj hrani.“

D. L.

„Prijavila sam se za program pre svega zbog zdravlja, a zatim i zbog korigovanja telesne težine. Tokom i nakon ,,5 dana detoks programa“ osećala sam lakoću i nisam bila pospana nakon obroka. Obroci u programu vas zasite. Moj najveći izazov je bilo nekonzumiranje obroka nakon 19h, a uz detoks sam ovo uspela da prevaziđem. Smršala sam 3 kg. Program bih preporučila svima koji žele da osveže svoj organizam i poboljšaju svoje zdravlje. Takođe, i onima koji žele da upoznaju nove namirnice i drugačiji način pripreme hrane, smanje telesnu težinu, kao i onima koji imaju problem sa prejedanjem. ,,5 dana detoks program“ mi je pomogao u rešavanju tog problema.“

Katarina Šener Radovanović

,,Kada sam upoznao Tatjanu i shvatio da ona zapravo živi ono što radi, uvideo sam da je 5 dana izlaska iz zone komfora najmanje što mogu da učinim za sebe. Naravno, nisam pogrešio. Tatjana je pravo osveženje, hvala joj! Nakon programa, smanjila se potreba za slatkišima. Telesna težina je ista kao u studentskim danima. Preporučujem program svima koji žele da brinu o svom zdravlju i koji se ne plaše da naprave korak napred i učine nešto za sebe.“

Srećko Blagojević

„Prijavila sam se za ,,5 dana detoks program“ jer sam fascinirana ovim načinom ishrane i konceptom programa. Takođe, želela sam da se upoznam sa veganskom ishranom na pravi način. Nakon programa se osećam poput leptira. Preporučujem program svima, posebno ljudima koji misle da nam je meso neophodno kako bismo imali energije.“

Borka Popović

„Učestvovala sam u ,,5 dana detoks programu“ i ranije i zaključila da mi izuzetno prija, te sam odlučila da se prijavljujem nekoliko puta godišnje. Nakon programa primećujem smanjenje nadutosti, svoje dnevne aktivnosti obavljam sa lakoćom, bolje sam raspoložena i uvek korigujem telesnu težinu. Preporučila bih detoks apsolutno svima!“

B. P.

„Razlog zbog kog sam se prijavila za ,,5 dana detoks program“ je taj što sam želela da eliminišem toksine iz organizma. Verujem Tatjani i znam da je ovo pravi način za detoksikaciju. Nakon programa, osećam se mnogo lakše, imam više energije i više nemam potrebu za šećerom. Preporučujem program svima.“

Milena Vajović

„Za ,,5 dana detoks program“ se prijavljujem kad god se osećam bezvoljno, bez energije i kada želim da unapredim zdravlje digestivnog trakta. Nakon programa se osećam mnogo bolje, redovno izgubim kilograme i kvalitet sna mi se poboljša. Preporučila bih program svima!“

Branka Jurić

„Prijavila sam se za ,,5 dana detoks program“ jer sam želela da smanjim žudnju za slatkišima i grickalicama. Takođe, osećala sam da moram da očistim organizam od industrijski prerađene hrane koja mi smeta i zbog koje se osećam iscrpljeno. Nakon programa imam više energije, bolje spavam i osećam se prezadovoljno jer činim nešto fantastično za svoje telo. Obroci su jako ukusni i uživala sam u svakom zalogaju. Preporučujem svima da se bar jednom godišnje prijave za detoks program.“

Saška Bogavac

„Prijavila sam se za ,,5 dana detoks program“ kako bih očistila organizam, dobila nove ideje za pripremu obroka i videla kako će moje telo reagovati na kompletno isključivanje proteina životinjskog porekla. Po završetku programa se osećam dobro, varenje se poboljšalo, kao da se metabolizam ubrzao. Preporučila bih program onima koji vode računa o svom zdravlju. Sigurno ću se prijaviti ponovo.

A. U.

„Za ,,5 dana detoks program“ sam se prijavila jer sam želela da proširim vidike i upoznam se s novim namirnicama, kako bih kasnije primenjivala sve naučeno. Nadutost je nestala, imam mnogo više energije i osećam se mnogo zdravije. Preporučujem program svakome ko je spreman da izađe iz zone komfora i otkrije kako izgledaju izbalansirani obroci, kao i koju količinu hrane je dovoljno pojesti po obroku.“

Tamara Stamenković

„Prijavila sam se za detoks program kako bih promenila navike u ishrani i stvorila rutinu redovnog konzumiranja obroka, a takođe i da bih videla kako će se ovaj oblik detoksikacije odraziti na moj organizam. U početku sam osećala glad, ali kako je program tekao, taj osećaj je nestao. Više ne osećam težinu u stomaku i smršala sam više od 2 kg. Program bih preporučila svima.“

M. V.

„Prijavila sam se za ,,5 dana detoks program“ kako bih očistila organizam, vratila zdrave navike i raniju telesnu težinu. Takođe, suprug je učestvovao zajedno sa mnom jer želim da mu pomognem da nastavi sa gubitkom kilograma i da se hrani zdravo. Nakon programa, osećam se poletno, lako, nadutost je nestala i bolje sam raspoložena. Preporučila bih program svima onima koji žele da nauče koliko je važna disciplina u ishrani i kolike su, zapravo, naše potrebe za hranom, kao i onima koji žele da žive dugo, zdravo i srećno.“

Ivana Petrovski Stefanović

„Ovo je moj drugi put da učestvujem u „5 dana detoks programu“. Prija mi da dobijam gotove obroke, nutritivno bogata jela, spremljena sa ljubavlju i od proverenih namirnica. Pored troje dece, nemam vremena da sebi pripremam odvojene obroke. Nakon programa osećam lakoću u stomaku i imam više energije. Program bih preporučila svakome ko želi da započne ili se vrati zdravim navikama u ishrani.“

Danijela Birta Čkonjević

„Za program sam se prijavila zbog hronične nadutosti, manjka energije i poteškoća u odvikavanju od šećera. Takođe, zbog divnog pređašnjeg iskustva sa Tatjaninim „21 dan programom zdrave ishrane“. Nadutost se značajno smanjila i zadovoljna sam sobom jer sam uspela da se odreknem slatkiša i kofeina. Iako su obroci obilni, nisam se osećala tromo. Program preporučujem svima!“

A. K.

„Prijavila sam se za detoks program jer mi je bila potrebna motivacija, nešto da me pokrene da počnem da uvodim nove navike u život. Imam insulinsku rezistenciju i želim da je pobedim na prirodan način, bez lekova. Takođe, želim da probam nove, meni ne tako poznate, ukuse. Nakon programa primećujem smanjenu nadutost i 4.5 kg manje. Jelovnik me je uverio da veganska hrana može biti veoma ukusna. Ni u jednom trenutku nisam osećala glad. Preporučujem program svima, bez obzira na zdravstveno stanje i telesnu težinu. Dobro je kad možete pročistiti svoj organizam bez gladovanja.“

Nataša Lacić

„Detoks program sam izabrala jer sam želela da promenim način ishrane i izbacim višak vode iz organizma. Pre početka programa sam mislila da neću izdržati, ali me je iznenadilo koliko je svaki obrok u stvari zasitan. Nakon 5 dana osećam da imam više energije, izgubila sam 4 kg i nisam više natečena. Program me je oduševio. Urađen je vrlo profesionalno i preporučujem ga svakome ko želi da se oseća bolje i da proba da se hrani zdravije.“

M. F.

„Bila sam prezadovoljna rezultatima nakon prvog detoks programa, u kom sam učestvovala pre nekoliko meseci. Ovaj put sam se prijavila zbog rešenosti da pređem na zdraviji režim ishrane. Delovalo mi je kao dobar početak u prvih nekoliko dana i već sada znam da nisam pogrešila. Nakon „5 dana detoks programa“ imam više energije, bolje spavam i izgubila sam osećaj nadutosti. Nemam problem sa telesnom težinom inače, ali osećam da sam splasnula.“

M. J.

„Za detoks program sam se prijavila jer sam nedovoljno spavala i zbog umora sam počela da jedem mnogo slatkiša od kojih nisam mogla da se odviknem. Ovaj program sam videla kao prekretnicu koja će me vratiti zdravoj ishrani, vratiti mi energiju i pomoći da se bolje osećam, i psihički i fizički. Nakon programa imam više energije uz istu dužinu sna, nadutost se smanjila i izgubila sam par kilograma. Preporučila bih ga svima!“

I. S. Ž.

„Prijavila sam se za program zbog detoksikacije organizma. Nakon „5 dana detoks programa“ osećam da imam više energije i osećaj lakoće u telu i umu. Bolje sam raspoložena i zdravstveni problemi su se poboljšali. Jako sam zadovoljna rezultatima i redovno ću učestvovati u programu. Preporučila bih program svima jer mislim da je svakome potreban.“

Aleksandra Strinić

„Imala sam ozbiljan problem sa nadutošću nakon koronavirusa. Videla sam Tatjanin detoks kao najzdravije rešenje ovog problema i nisam se pokajala. Nadutost je nestala, osećam se lagodno, lakše se krećem i bolje sam raspoložena. Naročito sam srećna jer sam problem rešila prirodnim putem, bez lekova. Živela sam u uverenju da sam među onima koji ne jedu slatkiše, a ovaj program mi je pomogao da shvatim da kroz kafu i čajeve unosim i više šećera nego što je potrebno. Uz „5 dana detoks program“ sam shvatila da treba da obratim pažnju i na ovu naviku. Program bih preporučila svima koji imaju probleme sa probavom ili česte promene raspoloženja.“

Nevena Savić

„Prijavila sam se za detoks kako bih regenerisala organizam i vratila se zdravoj ishrani. Nema više nadutosti i smršala sam 2.5 kg. Rezultati su zapanjujući i program vam pomaže da stvorite naviku da se hranite zdravo i obraćate pažnju na kupovinu namirnica. Preporučujem program svima! Svako bi trebalo da priušti sebi „5 dana detoks program“ bar jednom u 6 meseci.“

Jana Matović

„Po drugi put sam učestvovala na detoks programu, ovaj put kao podrška ćerki da proba nešto novo. Već neko vreme smo na 100% zdravoj ishrani i detoks je imao za cilj da zaokruži celinu i pripremi naša tela na nastavak zdravog načina života, a ujedno oslobodi organizam od svih štetnih materija. Rezultat je ovog puta bio – 3 kg manje. Odluku o zdravoj ishrani sam donela posle prvog detoksa. Obroci su lagani i sadrže vrlo malo kalorija, što je mene pomalo plašilo, kao osobu koja dosta trenira i fizički je aktivna 17h dnevno. Ipak, detoks je uspešno prošao test… ako se ispoštuje satnica obroka, obroci su sasvim dovoljni da se izdrži ceo dan. Tokom programa nisam bila gladna i nisam imala želju za nekom posebnom namirnicom. Dosta ljudi sam već uputila u detoks i ovaj program je moja topla preporuka svima. Družićemo se ponovo. Tatjana, tebi hvala na ovako jednostavnom a opet zanimljivom i pre svega zdravom programu.“

Jasmina Miković

„Draga Tatjana, prvi put sam prošla kroz Vaš detoks. Hvala od srca na divnim obrocima i lepom osećaju koji imam sada. Smršala sam 2,5 kg. Program sam upisala jer sam imala izuzetno veliku želju za hranom u poslednje vreme i teško sam se budila ujutru. Nakon 5 dana nemam više žudnje za hranom i lepše ustajem ujutru. Program bih preporučila, pre svega, sebi ponovo, kao i voljenima. Zadovoljna sam isporukom hrane. Predivan detoks zaista.“

Anđela Pupovac / osvojila program kroz GIVEAWAY na Instagramu

„Program sam upisala da bih očistila organizam i videla kako će reagovati na eliminaciju proizvoda životinjskog porekla, da li ću i dalje imati nadimanja i druge probleme sa varenjem, kao i da proverim da li na taj način mogu da utičem i na kilažu. Nakon 5 dana primetila sam da imam više energije i da mi stomak nije nadut. Smršala sam 1,9 kg. Preporučila bih program svima koji ne stižu da spreme zdrave obroke sa puno vlakana neophodnih za čišćenje organizma od toksina unetih prerađenom, konzerviranom hranom.“

M. L.

„Zahvaljujući Tatjani i njenom detoks programu uspela sam da se upoznam sa zdravim namirnicama koje svakodnevno utiču na život, unapređujući produktivnost, povećanje energije, ukratko – telesno i duhovno osveženje. Program bih preporučila svakom ko želi da svoju ishranu podigne na jedan viši nivo unošenjem selektovanih zdravih namirnica koje su dostupne kod nas. Hvala puno Tatjani na profesionalnosti i posvećenosti svom radu.“

Nataša Vukotić

„Uz vaš program nestala je moja nadutost, regulisala sam i probavne smetnje. Bolje spavam. Izgubila sam 2 kg. Svi obroci su vrlo ukusni. Od svega mi je najvažnije da mi je sada lakše da se vratim na pravi put – zdravoj ishrani. Ovaj program bih preporučila svima koji vode računa o svom zdravlju, onima koji imaju određeni zdravstveni problem, te su na različitim terapijama, kao i mladima, da im to postane životna navika.“

Nataša Tomić

„Promene su više nego očigledne. Već nakon dva dana programa ljudi oko mene su primetili da se moje raspoloženje drastično promenilo nabolje. Svakoga dana sam se smejala toliko da me je suprug pitao šta ja to jedem. 🙂 Energije imam mnogo više iako sam trenirala tokom programa i dodatno šetala svaki dan. Nakon jela nema umora i pospanosti, što se obično dešavalo, nadutost je nestala iako sam u pms-u, nema osećaja težine u želucu nakon jela. Ovo je definitivno program koji može da označi početak vaših zdravih navika jer ćete se uveriti da je odabir namirnica zaista važan i da se pravilnom kombinacijom mnogo toga dobrog može uraditi za organizam.“

Milana Radovanović

„Za program sam se odlučila zbog sebe, bila mi je potrebna zdrava promena. Promene su i te kako vidljive. Glavobolje, podočnjaci, nadutost su nestali, lice mi se potpuno promenilo, izgledam zdravo. Mislim da bih detoks preporučila svima. Isporuka hrane je bila uvek tačna, sa ljubaznim dostavljačem.“

Anita Gatarić

„Draga Tatjana, pre svega bih ti zahvalila što postojiš baš takva kakva jesi. 🙂 Od momenta kada sam čula, tj. počela da čitam o tebi i tvom radu, pokrenula si u meni proces koji već dugo želim, ali nisam uspevala da mu se posvetim. I na tome veliko hvala. Sve vreme, bar si na mene tako delovala, deluješ nenametljivo, a opet pogodiš u srž i motivišeš. Detoks programom sam prezadovoljna, isporukom takođe. Veliko mi je zadovoljstvo što sam bila deo ovog programa, sigurno ćemo se družiti ponovo. Želim ti puno sreće, uspeha i zadovoljstva u daljem radu.“

Suzana Zdravković

„Za program sam se prijavila iz radoznalosti, želela sam da probam nešto drugačije, a i da vidim kako će detoks uticati na moj manje-više učestao problem sa gastritisom. Moram da napomenem da generalno vodim računa o tome da se hranim zdravo i živim zdrave navike. U toku ovih pet dana svi obroci su mi se dopali, sve je bilo ukusno, neke namirnice, poput kinoe, probala sam prvi put. Drago mi je što sam kroz recepte i poklon knjige dobila pregršt ideja i smernica za zdravu ishranu. Promene koje primećujem su vezane za opšte stanje, posle programa se nekako osećam lakše, imam više energije, a i želudac se smirio. Program bih preporučila apsolutno svima koji brinu o sebi i svom zdravlju.“

Ivana Gorčić

„Jutro posle detoksa, pored niza drugih prednosti, pokazuje i 3,5 kg manje. Drugi put koristim ovaj program, i koristiću ga i treći, četvrti, deseti put. Oduševljena sam! Pored svega onoga čemu je program namenjen, hrana deluje i na mozak, raspoloženje, pozitivne misli. Ono što ga razlikuje od drugih sličnih programa je to što ovaj detoks ne treba da ,,izdržite“, već vi uživate dok ste na programu! Hrana je vrhunska, zadovoljava potrebe, te nemate u toku dana krize, odnosno osećaje gladi. Samo napred!“

Svetlana Pavlović

„Za ovaj program sam se odlučila jer mi je delovao veoma profesionalno. Čitajući o benefitima, prepoznala sam brojne simptome kod sebe: umor, nadutost, nesanicu, višak kilograma, manjak energije… Već duže vreme želim da se hranim hranom bez glutena, bez šećera, bez mlečnih proizvoda (jer sam takav savet dobila od lekara zbog izvesnih zdravstvenih problema), ali nisam znala odakle da krenem. Nakon programa mogu reći da nisam osećala glad, nadutost, težinu u stomaku (a ni suprug). Ne mogu da verujem da nisam pila kafu 5 dana, a nije mi ni nedostajala! Izgubila sam oko 2 kg, a suprug čak 5! Veoma smo zadovoljni rezultatima detoksa tako da bih ga preporučila bukvalno svima! Isporuka hrane je bila odlično organizovana!“

M. B.

„Zdravlje je jedini razlog zbog kog smo se odlučili na detoks program. Konkretno, ja imam autoimunu bolest koju svakako želim da držim pod kontrolom, suprug je želeo da skine kilažu i na ovakan način ga učim da se hrani zdravije. Nakon 5 dana ne osećamo se teško i tromo, ustajemo lakše, hitriji smo, jedino što su konkretno za nas porcije bile donekle male (u stvari, baš nam se svidela hrana)! Preporučili bismo program svakome ko želi da promeni svest o ishrani, da spozna da postoje potpuno zdravi načini na koje možete da nagradite svoje telo. Organizacija isporuke je odlična, dečko je dolazio svako veče u određeno vreme, što nije remetilo naše obaveze.“

Vesna Janković

„Poštovana Tatjana, koristim priliku da Vam zahvalim na izuzetnoj profesionalnosti u pruženoj usluzi. Vaša životna priča, koncept života koji propagirate i program koji ste nam omogućili su me podstakli da pokrenem ne tako male promene u ishrani svoje porodice. Rafinisani šećer, belo brašno, rafinisano suncokretovo ulje, standardni konditorski proizvodi i beli pirinač su napustli moju kuhinju i frižider (juče smo slavili prvi mesec „novih nas“)! Pored zadovoljstva koje osećam zbog saznanja da činim nešto dobro za svoje opšte zdravlje (još više za zdravlje mog deteta), od promena sam primetila i znatno čistiji ten, „mirna“ creva, smanjen apetit, potpuni prestanak zadržavanja tečnosti, potpuno odsustvo potrebe za šećerom. Hvala Vam na svemu!“

Jelena Stamenić

„Ovo je već treći put da koristim Vaš program. Prvi put sam želela da probam detoks da bih uvela zdravije navike u svoju ishranu. Izuzetno dobro sam se osećala svaki put, ispunjeno energijom i nekako lakše. Moj cilj nije bio smanjenje telesne težine, tako da se nisam merila, mada mi sam taj osećaj lakoće u telu govori da sam sigurno lakša dva do tri kilograma nakon ovih 5 dana. Svakako mi je najbitniji moj osećaj zadovoljstva SOBOM! Sijam i iznutra, a i spolja, jer mi je i koža lepša i blistavija! Obroci su fantastično izbalansirani, nijednog trenutka nisam osetila glad.“

Ana Popović

„Želim da vam zahvalim od srca! Vaš program je jednostavno neverovatan! Upisala sam ovaj program iz samo jednog razloga: da bih se vratila biljnoj ishrani, i to je uspelo.
Već nakon pet dana osećala sam se mnogo bolje, lakše, energičnije. Kvalitet hrane i veličina porcija su odlični (još uvek se pitam kako ste uspeli da stavite toliko hrane u tako male tegle). 🙂
Dostava je uvek bila na vreme. Veoma prijatno iskustvo. Ovaj program bih preporučila svima koji žele da se osećaju bolje, izgledaju bolje, bolje spavaju, da žive duže, imaju više energije i daju dobar primer svojoj deci (ako ih imaju).“

Olga Fomin

„Upisala sam detoks program zbog čišćenja organizma jer sam u prethodnom periodu konzumirala dosta tešku i nezdravu hranu. Ugojila sam se 2 kg, pa sam rešila da napravim promenu u ishrani tako što ću početi sa detoks programom. Nakon 5 dana primetila sam da sam manje naduta, izgubila sam 2 kg, bolje mi rade creva, generalno se bolje osećam. Program bih preporučila svima, bar da probaju i pokušaju da se hrane zdravo. Zadovoljna sam isporukom hrane, sve je bilo tačno na vreme.“

M. K.

„Za program sam se prijavila jer sam htela da probam ishranu koja je zdrava i da se upoznam sa nekim namirnicama koje, nažalost, nisam prethodno koristila u svojoj ishrani. Nakon 5 dana osećala sam se dobro, a već trećeg dana sam osetila više energije, sa kojom inače imam problema. Preporučila bih svakom da proba ovaj program, iz kog može dobiti samo nešto pozitivno. Zadovoljna sam isporukom, sve je bilo vrhunski.“

Ljiljana Laban

„Za ,,5 dana detoks program“ sam se prijavila u cilju testiranja same sebe, da vidim li sam u mogućnosti da se odreknem mlečnih proizvoda, slatkiša i mesa, a takođe i da bih pokrenula metabolizam i otpočela ciklus mršavljenja! Posle sprovedenog petodnevnog programa osećam se bolje, odmornije, poletnije, a uz to sam skinula i 3 kg! Program bih preporučila svima koji žele da redukuju svoje navike u oblasti pripreme hrane i same ishrane, kao dobar prvi korak. Veoma sam zadovoljna isporukom hrane, proces dostave se svakodnevno odvijao uz prethodni poziv dostavljača, što je veoma korektno!“

Nina Damjanović

„Za vaš program sam se odlučila prvenstveno iz zdravstvenih razloga. I definitivno treba zaobići testo i kolače! Ovo je nešto fantastično. Za ovih 5 dana čovek se preporodi, ima mnogo više energije, odlično raspoloženje, nema nadutosti ni otoka po licu. Jedino što sam izgubila to su neka 3 kg, što je super. Svakom bih preporučila program jer ima pozitivan efekat i na dušu i na telo. Što se tiče dostave hrane, sve je bilo perfektno. Družimo se opet uskoro!“

T.M.

„Program sam upisala da bih očistila organizam od toksina i podsetila se na to koliko je važno da pažljivo biramo namirnice u svakodnevnom životu. Nakon 5 dana osećam manju nadutost, manji gubitak težine i bolje spavam noću. Program bih preporučila svakom ko želi da oseti beneficije korišćenja svežeg voća i povrća i ko želi da izbegne (bar periodično) mleko, mlečne proizvode, kao i namirnice životinjskog porekla. Takođe bih ovaj program preporučila osobama sa dijabetesom, osobama koje imaju problema sa holesterolom, povećanim trigliceridima ili osećajem nadutosti. Apsolutno sam zadovoljna isporukom hrane.“

Bilyana Shuman

„Ovog puta sam bila na detoksu jer već imam iskustva i prezadovoljna sam, nekoliko detoksa sam već ispratila! Nakon 5 dana osećam se lakše, poletnije, koža i kosa u nikad boljem stanju. Program bih preporučila svakome ko ima problema sa varenjem, želudačnom kiselinom, kao i osobama koje žele da smanje telesnu težinu – ovo je odlična uvertira! Prezadovoljna sam isporukom hrane, uvek je bila u isto vreme, a dostavljači su bili vrlo ljubazni.“

Nada Sofronić

„Moji odgovori su isti kao i za prošle ankete, tj. sve je u superlativu. Promjena je to što smo ovog puta dobili i ,,5 dana detoks program – katalog“, koji sam ostavila na poslu i koji je prošao kroz sve ruke u mojoj ljekarskoj sobi, i time za program zainteresovala i moje kolege. Nije isto kad ja to pričam i kad oni to sami vide i pročitaju. Mislim da je to pozitivna stvar. Hvala cijelom timu na ažurnosti!“

A.J.

„Najpre želim da vam zahvalim na odličnim knjigama koje ste nam poslali. Program sam upisala jer sam želela da smanjim nadustost u stomaku. Nakon 5 dana smanjena je nadutost, a verovatno je regulisana i telesna masa, ali mi to nije bio prioritet, te se nisam merila da utvrdim koliko kilograma sam izgubila. Nemam ni nameru, jer se dobro osećam baš ovako! Program bih preporučila svima koji žele zdravo da se hrane, makar i 5 dana, i da učine nešto pozitivno za sebe, bilo da se radi o zdravlju, telesnoj masi, untrašnjem zadovoljstvu. Veoma sam zadovoljna isporukom hrane, bila je svaki dan u isto vreme.“

Katarina Nikolić

„Draga Tatjana, javljam se da Vam uputim sve pohvale za detoks program. Suprug i ja smo se prijavili kako bismo očistili organizam, a i smanjili telesnu težinu. Suprug je skinuo maksimalnih 5 kg, a ja 3,5 kg. Nakon programa, a i u toku njega, primetili smo da imamo mnogo više energije. Ja sam shvatila da mogu bez slatkiša, kojima sam opterećivala organizam. Još jednom sve pohvale i sve najbolje u daljem radu.“

N.Z.

„Detoks program sam odabrala da bih pokušala da smanjim nadutost, malo odmorim svoj probavni sistem, probam nešto drugačije i naravno, ako uz to skinem ona čuvena 2kg, to bi bio pun pogodak… Ne samo da se osećam lakše i da nema nadutosti, već sam i skinula 1,8kg (da naglasim da se nisam bavila fizičkom aktivnošću, nažalost, jer sam zakačila virus i morala da mirujem). Sad upravo razmišljam o tome šta bih mogla da doručkujem, pretražujem vaše predloge za zdrav doručak, pravim spisak namirnica koje od danas moram imati u kuhinji… Hvala što ste mi pomogli da se sama uverim da zdrava ishrana može biti tako ukusna i što ste mi dali ideje za zdrave užine (nikad se ne bih setila npr. šargarepe sa humusom).“

D.K.

„Glavni razlog zbog kog sam se prijavila za detoks program jeste taj što sam želela da za ovih pet dana dobijem inspiraciju i ideje za pripremu obroka ubuduće. Nakon 5 dana osećaj je izvanredan, imam mnogo više energije (bez gladovanja), divan san, ravan stomak, dva kilograma manje i petodnevno uživanje bez boravka u kuhinji. Program bih preporučila apsolutno svima, već sam inspirisala još jednog polaznika za naredni detoks program. Isporukom hrane – i više nego zadovoljna! Veliko hvala na svemu!“

Tamara Perošević

„Izuzetno sam zadovoljna vašim detoks programom! Prijavila sam se zbog zdravstvenog problema – multipla skleroze, koju lekari ne znaju čime bi lečili. Pohvalila bih ukus svih obroka. Zaista sam impresionirana kako ste to postigli. Takođe, vidi se da su obroci dobro izbalansirani i pažljivo osmišljeni. Isporuka je bila zaista odlična. Tačna i uvek u isto vreme. Hvala vam i za elektronske knjige. Večeras razmišljam o tome kako će mi ova ishrana nedostajati. Od sutra krećem da istražujem i da se obučavam, da bih znala i sama sebi da pripremim tako zdrave i ukusne obroke! Zaista bih ceo život mogla ovako da se hranim.“

Jelena Popović

,,5 dana detoks program sam upisala kao uvod u post, a želela sam i da probam nove recepte. Promena koju osećam posle 5 dana je ,,izduvan“ stomak, osećam se lakše. Program bih preporučila svima. Momak koji isporučuje hranu je sjajan, ljubazan, dva dana mi je nosio hranu kod komšinice jer nisam bila tu.“

Irina Vukotić

„Za program sam se prijavila jer već duže vreme imam želju da promenim trenutni način ishrane, a ovo mi se učinilo vrlo primamljivim. Sama spoznaja da na programu istovremeno učestvuje više ljudi dala mi je motivaciju da se prijavim i istrajem u njemu do kraja, s obzirom na to da do sada nisam uspela da u kontinuitetu budem na sličnom režimu ishrane. Nakon programa, a i tokom samog trajanja programa, primetila sam znatno smanjenje nadutosti u organizmu, osećaj koji bih opisala kao ,,lakoću“, smanjenu potrebu za šećerom bilo koje vrste (koja je inače kod mene izuzetno izražena i jedan je od razloga zbog kog želim da promenim način ishrane). Problem sa telesnom težinom nemam, stoga u tom smislu ne znam da li je bilo promena. Nisam imala potrebu za kofeinom, a spavanje je bilo redovno i bez ikakvih poteškoća. Program preporučujem apsolutno svima, bez obzira na to da li imaju ili nemaju problem bilo koje vrste! Prezadovoljna sam i isporukom i načinom dostave (konkretno mislim na staklene teglice)! Uverena sam da su svi komentari pozitivni i puni hvale, i to je najmanje što od nas možete dobiti zauzvrat, jer ovo iskustvo i znanje koje delite NEMA CENU! :)“

Jelena Lukin

„Ovo doba godine je lepo zbog praznika, ali za mene je istovremeno i naporno zbog toga što sam premalo fizički aktivna i svaki socijalni kontakt se svodi na hranu – bila sam više nego željna promene u ishrani. Razlog zašto sam izabrala Tatjanu je jednostavan – nije svejedno da li restriktivni režim ishrane kreiram sama ili ga kreira ona. Moj način, naizgled sličan, nema efekta, a Tatjanin ima pun efekat! Nakon 5 dana programa primetila sam odlično varenje, priliv energije, dobro raspoloženje i čišćenje kože. Preporučujem program svakom! Tatjanina dobra energija i predanost se osećaju u svakoj teglici!“

Suzana Mamužić

„Program sam upisala iz potrebe da napravim zdravu promenu u životu. Ideja mi je bila da to bude početak zdravije ishrane u porodici. Dodatno, mislila sam da ako to uradim kroz neki program, mogu da se kroz iskustvo, a ne samo teoriju, edukujem. Tatjanu sam izabrala na osnovu utiska koji sam stekla prateći je na društvenim mrežama. Nakon 5 dana programa primetila sam više energije i manju nadutost. Najimpresivnija promena mi je to što nakon dva dana nisam imala nikakvu potrebu za hranom koju inače koristim (mlečnim proizvodima i mesom, pre svega). Program bih preporučila svima koji imaju potrebu ili želju da poboljšaju svoje zdravstveno i opšte psihofizičko stanje organizma. Izuzetno sam zadovoljna isporukom hrane.“

Katarina Šibalić

„Prijavila sam se na program zbog nebrojenih zdravstvenih tegoba (nakon operacije tumora jajnika u julu 2018. krenule su tegobe sa varenjem, nadutost, zadržavanje vode, bolovi u zglobovima, nogama, ukočenost, preterana emocionalna osetljivost…), želje da promenim svoju ishranu i izbacim nagomilane toksine iz organizma. Nakon 5 dana osećam se kao nova! Program bih preporučila svima! Zadovoljna sam isporukom – naravno! Sve je bilo prelepo! Tatjana je pravi umetnik, šarenilo boja u teglici je kao sa slikarskog platna, ukusi su fantastični, pakovanje je u skladu sa hranom, prirodno i neškodljivo po okolinu, vozač nasmejan i ljubazan predaje paket i poželi mi da uživam – i jesam, zaista! Po završetku programa nedostajao mi je paket, verujte. Nastaviću dalje sama i misliću uvek sa zahvalnošću na Vas, hvala što ste kreirali ovaj program i omogućili dostavu za Suboticu, dugo sam to čekala.“

Olga Matković

„Kao i uvek, ovih divnih 5 dana prebrzo je prošlo. Uživala sam u ukusnim i zdravim obrocima, a sada nastavljam dalje sa zdravim navikama na koje sam, nažalost, prethodnih nekoliko meseci malo ,,zaboravila“. Upravo zato mi je ovaj detoks program bio dragocen, da bih presekla loše navike i vratila se dobrim. Osim što su obroci bili preukusni kao i uvek, doprineli su tome da se osećam poletno i ispunjeno energijom, lepše sam spavala, a otišlo je i 3 kg, čemu se takođe veoma radujem. Program mi je ujedno bio i velika inspiracija, i evo upravo se vratih sa pijace sa mnogo lepog povrća i voća. Program bih preporučila bukvalno svakom ko ima volje da iskusi kako izgledaju zdravi obroci, koji su pri tom i veoma ukusni. Važno je da pre svega mladi ljudi na vreme shvate kako da pravilnom ishranom doprinesu svom dobrom zdravlju. Što se tiče isporuke, veoma sam zadovoljna. Bila je dobro iskoordinisana, a vozač vrlo ljubazan.“

Aleksandra Stankov

„Prijavila sam se na ovaj program kako bih naučila da kombinujem namirnice na pravi način, kao i da dobijem ideje za pravljenje zdravih obroka koje bih mogla da nosim na posao. S obzirom na to da sam trenutno na „Online Group Coaching programu“ i da sam promene koje se tiču nivoa energije već osetila, kao i promene u kilaži (-3 kg), nakon ovih 5 dana uspela sam da smršam još 0,8 kg, što smatram velikim uspehom. Takođe, nijednog trenutka nisam osetila glad, iako je unos kalorija bio nizak. Kurkuma limunada mi je izuzetno prijala i čini mi se da je dodatno uticala na poboljšanje varenja, tako da sam nastavila da je konzumiram svakog jutra i nakon ,,5 dana detoks programa“. Program bih preporučila svima koji žele da naprave zdrave promene u ishrani, ali ne znaju kako to da urade i nemaju ideju za pripremu zdravih obroka. Takođe bih ga preporučila ljudima koji žele da podignu nivo energije i da pročiste organizam od toksina, makar s vremena na vreme. Jako sam zadovoljna isporukom hrane. Kada smo prvi dan ustanovili okvirno vreme, sve je teklo bez problema i uvek sam bila dodatno obaveštena 5 minuta ranije, što mi je odgovaralo.“

Ana Tomaš

„Kao sportista, uvek sam vodila računa o ishrani. Međutim, posle prestanka profesionalnog bavljenja sportom, izgubila sam motivaciju da se hranim zdravo i planiram i kombinujem svoje obroke. Telo je krenulo da mi daje znak da nešto nije u redu. Često sam se osećala umorno i dobila sam akne. Zbog toga sam poželela da sebi da priuštim jedan ,,restart” za telo i podsticaj da se vratim zdravim navikama. Promene nakon 5 dana? Bolji san, definitivno! Posle drugog dana detoksa osetila sam mnogo više energije, kao i bolje varenje. Koža mi se polako čisti i svesna sam da moram da nastavim sa ovakvom ishranom da bih opet imala lepu kožu. Zato Vam do neba hvala i za 3 knjige koje ste nam poslali. 🙂 Program bih preporučila svima koji žele da urade nešto lepo za sebe i misle na svoje dugoročno zdravlje. 🙂 Isporuka hrane je bila zaista profesionalna, dostavljači uvek tačni i ljubazni!“

Katarina Raičević

„Program sam upisala jer sam želela da promenim svoju ishranu. Vaša priča me je inspirisala. Vaši postovi deluju ubedljivo jer se vidi da znate o čemu pričate, da ovo nije kratkoročna priča i da ste iskreni i posvećeni. To je moj zaista jak utisak. U moru svega i svačega što se nudi danas na polju ishrane, detoksa, mršavljenja, zdravog života itd. Vi se izdvajate na najlepši mogući način. Nakon 5 dana primećujem pre svega zadovoljstvo, koža mi je čistija i imam nekoliko kilograma manje. 🙂 Program bih preporučila svima koji zele da očuvaju, poprave, unaprede svoje zdravlje. Isporukom hrane sam zadovoljna, bez greške.“

Mirjana Ljušić

„Pre nego što sam se prijavila za program, dugo sam pratila Vaš rad i mnogo mi se svidelo to što potencirate dugoročno zdravu ishranu. Ja sam osoba koja je odrasla na sarmama, uštipcima i kajmaku. Poslednjih par godina radim na unapređenju ishrane konstantnim uvođenjem zdravih navika i eliminisanjem loših. To u mom slučaju ide sporo, ali ide. Za program sam se pre svega prijavila iz želje da u svakodnevnu ishranu uvedem namirnice koje inače ne koristim (sočivo, leblebija, ,,egzotične” vrste pasulja, chia, kinoa…). Zanimalo me je kako Vi to spremate i sa čim ih kombinujete. Čak sam ovde prvi put probala svež brokoli i prijatno sam iznenađena! Jela su preukusna! Najveci šok mi je bio to što je dnevni unos kalorija tokom programa bio oko 600, a što ja ni u jednom trenutku nisam osetila glad. Izuzetno ste me motivisali da potpuno izbacim mleko i mlečne proizvode. Dugo nisam pila kafu bez mleka, ali sam sada shvatila da mi prija. Program bih preporučila svima koji žele da unaprede svoju ishranu! Od Vas čovek može puno da nauči. Teško je praviti velike promene odjednom, ali malim koracima se može ići ka zdravijem životu. Ovaj program je odličan ,,prvi korak”. Dalji koraci su takođe tu – na Vašem sajtu ima sasvim dovoljno različitih recepata koje vredi isprobati. Što se tiče isporuke, sve je funkcionisalo besprekorno. Zaista sve pohvale za organizaciju!“

Aleksandra Kocić

„Poštovana Tatjana, treći put sam koristila “5 dana detoks program”. Divno se osećam, “izduvano”, sveže!!! Preporučila bi ga svima, što i radim! Sa isporukom i svim ostalim sa prezadovoljna! Hvala puno!“

Tamara Pavićević

„Detoks program je bio fenomenalan. Izdržala sam iako nisam verovala da ću uspeti. Mnogo su mi pomogli vaši saveti i podrška, kao i podrška mog muža koji me je i prijavio za program. Sve pohvale za profesionalizam na svim poljima. Hrana je bila preukusna. Dostava tačna, kuriri ljubazni. Smršala sam 2 kg i izgubila nadutost koja mi je jako smetala. Što je najvažnije, dobila sam inspiraciju da promenim način ishrane celoj porodici i da vodim računa o svom telu. Jako mi je prijala organizovanost obroka. Sve vreme sam imala energiju i osećala se lako. Hvala. Imate sve moje pohvale zbog iskrene posvećenosti onome što radite.“

Aleksandra Kežman

„Hvala na svemu. Radujem se da pročitam ovo sve (knjige) i napravim neki smuti. Program sam upisala jer mnogo obaveza u toku dana ponekad izazove to da se ne hranim baš zdravo , a sve se to odrazi i na to kako se osecam i na moju kilažu. Ovaj detoks program je prava stvar da malo osvežim svoj organizam. Nakon 5 dana mnogo bolje varim hranu, lakše se osećam i umor je nestao. Program bih preporučila ljudima koji imaju mnogo obaveza ili rade u kancelariji ceo dan i nisu u mogućnosti da pripreme sebi zdrave obroke svaki dan. Isporuka je brza i tačna…potpuno sam zadovoljna. Moram da dodam da su obroci izuzetno ukusni, ako se baš pojavi nešto što ne volim toliko drugih stvari ima da nisam gladna.“

Vanja Veljić

„Za „5 dana detoks program“ sam čula od par mojih koleginica koje su program isprobale i bile veoma zadovoljne. Iza mene je jedan period prepun obaveza kada nisam baš puno ramišljala sta jedem, niti sam imala vremena da redovno vežbam kao inače i nekako sam počela da se osećam teško. Bilo mi je potrebno da napravim presek, detoksikujem se i nastavim umerenijim i zdravijim stilom života. Ipak, ovako se nikad nisam u životu hranila, tako da sam se spremila psihički, a znajući da činim dobro svom telu, svih 5 dana detoks programa sam ispoštovala bez problema. Inače bila sam i u PMS-u, ali nije mi to predstavljalo problem. Nakon 5 dana – preporođena sam. Izbacila sam suvišnu vodu, nema nadutosti, ubrzao mi se rad digestivnog trakta, izgubila sam tačno 3kg nakon sprovedenog detoks programa. Koplimenti koje sam dobijala na kraju programa je da blistam i super izgledam. To je samo nakon 5 dana ovakve ishrane i bez vežbanja i kretenja, jer zbog poslovnog ritma nisam stizala da se bavim fizičkom aktivnošću. Program bih preporučila svima koji žele da se detoksikuju ili naprave ovakav presek kao ja, koji bi im bio prekretnica ka zdravijem stilu života. Što se tiče isporuke hrane, sve je bilo u najboljem redu.“

Ivana Vujanić

„Tatjana, želeo bih da se zahvalim Vama i Vašem timu na proteklih pet dana, mogućnosti da budem deo jedne lepe priče i da učestvujem u ovom programu. Za ovaj program sam se opredelio želeći da “pročistim” svoj organizam, trudim se svakodnevno da maksimalno vodim računa šta jedem i pijem ali od programa sam očekivao da se upoznam sa konkretnim rasporedom namirnica, kada i u koje doba dana šta da jedem. Nakon ovog programa imam osećaj da manju količinu hrane po obrocima mogu da konzumiram, osećam se “bolje”, interesantno mi je da mi ukus kafe manje prija nego ranije (iako sam popio samo kratki espreso bez mleka koji i inače pijem ), osećem neku “lakoću u stomaku”. Ovaj program bih preporučio svakome ko želi da nauči šta su zdrave namirnice, kako da ih kombinuje, kako da rasporedi obroke i u koje vreme da ih uzima.“

Christian Pasterko

„Veoma sam uživala u programu. Kao neko ko se načelno zdravo hrani, ali zbog užurbanog načina života sve češće poseže za nekom manje zdravom hranom, program sam upisala kako bih “resetovala” organizam i odvikla ga od izleta u nezdravu hranu, kao i da podstaknem telo da gubi kilograme. Nakon pet dana izgubila sam 4.5kg, osećam se lakše i sa više energije i lakoće u telu. Takođe sam se navikla da unosim samo zdrave namirnice koje su dobre za moj organizam. Program bih preporučila svima kojima je potreban podsticaj da se zdravo hrane, koji misle da bez jake, teške, prerađene ili brze hrane ne mogu, kao i onima koji ne uspevaju da započnu proces mršavljenja. Isporukom hrane sam veoma zadovoljna – uvek u vreme koje sam naznačila da mi odgovara, sami paketi su u veoma praktičnoj i ekološkoj ambalaži. Zahvaljujem se na poklon knjigama i želim Vam još puno uspešnih projekata.“

Ivana Arsenijević

„Tatjana, hvala Vam na ovom divnom programu, uživala sam i uopšte nisam bila gladna. Količina svakog obroka je bila više nego dovoljna. Program sam upisala da nateram sebe i da probam da se zdravo hranim. Želela sam da vidim kako će moje telo da reaguje na ovakav vid ishrane. Nakon 5 dana osećam se raspoloženo, rasterećeno, 2,5kg manje. Program bih preporučila svakome ko želi da se hrani zdravo, ko nema vremena da sprema hranu za sebe; zgodna je da se nosi na posao. Isporuka je bila odlična; kurir je za svaku pohvalu. Dobro je što hranu dostavljate u staklenim teglama; hrana je sveža sutradan.“

Aleksandra Manojlović

„Ovaj detoks je bilo pravo osveženje i definitivno je nešto što bih preporučila svima i nešto u šta vredi da se ulaže. Nakon 5 dana osećam se mnogo bolje, laganije, imam više energije tokom dana, ne osećam umor kao ranije. Mislim da je ovaj program odličan za sve koji žele da urade neke pozitivne promene, da vide da je moguće biti sit i sa ovakvom vrstom hrane, jer često čujemo kako je to previše malo ili kako nije ukusno. Naprotiv, svi obroci u toku detoksa, kao i sve namirnice su preukusne, samo treba da napravite dobre kombinacije. Zadovoljna sam isporukom hrane, sve je bilo kao po dogovoru.“

Milana Beoković

„Draga Tanja, hvala Vam neizmerno što sa nama delite Vaše znanje, recepte, što nam skraćujete vreme istraživanja o zdravoj hrani i što nam olakšavate kad pripremate obroke za nas. Program sam upisala jer sam već probala Tatjana’s kitchen program, koji mi se veoma svideo, pa me interesovalo da uporedim obroke i njihovo delovanje na moj organizam. Veoma sam zadovoljna sa 2,5 kg manje i nenaduvenim stomakom. Program bih svima preporučila, jer je veoma ukusno i veoma lako hraniti se ovako kad je sve već neko drugi sa velikom brigom i pažnjom pripremio. Takođe, mislim da svako treba da pokloni svom organizmu 5-dnevno čišćenje od redovne hrane ovakvim zdravim obrocima.“

Danica Pavlović

„Za “5 dana detoks program” sam se odlučila zbog promene načina ishrane sa ciljem da smršam. Sve što ste naveli u ponudi delovalo je vrlo profesionalno, smisleno i verno. I nakon 5 dana, osim što sam smršala 2-3 kg, izbor i kombinacija namirnica mi se veoma dopala i nastavila sam da se hranim na sličan način. Ovaj program bih preporučila svakom ko vodi računa o svom zdravlju. Isporuka obroka je bila tačno po dogovoru, na vreme, uz ljubaznog i nasmejanog isporučioca. Verujem da ćemo sarađivati i dalje na zajedničko zadovoljstvo.“

Nataša Malenkoska Mušić

„Prijavila sam se za „5 dana detoks program“ iz radoznalosti, ali najviše zbog toga sto je počeo Bozićni post, a ponestaje mi ideja kako da se zdravo hranim tokom tog perioda. Pošto sam se danima osećala naduto, posle nekog trećeg dana detoksa sam splasnula… I prija mi što ne osećam težinu posle obroka. Isporuka je svaki dan bila u isto vreme, to mi je savršeno odgovaralo. A i dostavljač je pristojan i prijatan. Sve pohvale! Prijavila sam se za sledeći već, tako da to govori koliko sam zadovoljna.“

Olivera Bizić

„Iskrena da budem, za program sam se prijavila više zbog moranja, nego iz želje, bila sam skeptična po pitanju ukusa. Međutim, nakon ovih pet dana, otvorili ste mi novu dimenziju u ishrani, ne samo što je hrana prezdrava, nego je i preukusna. Trudiću se da što više primenjujem Vaše recepte i principe za sebe i svoju porodicu. Hvala do neba!“

Maja Ostojin

„Nisam sigurna da li sam već 3 ili 4 puta bila na ovom programu, što govori dovoljno dobro o mom mišljenju o ovom programu. Kao i uvijek, osjećam se odlično, ”izduvano” i sa mnogo više energije nego prije.“

Jovana Panić

5 dana detoks program sam upisala jer želim da promenim navike u ishrani. Osećaj je izvandredan, lakoća, više energije. Već sam ga preporučila prijateljicama. Isporuka je bila tačna u minut.“

Ivana Biljić

„Smatram da je seminar ,,Snaga u vama“ od početka do kraja bio na vrlo profesionalnom nivou. Tatjana je bila tačna, precizna i sve je vrlo razumljivo objašnjavala. Imajući u vidu da smo dobili pregršt informacija i korisnih saveta za vreme trajanja i nakon seminara, izuzetno sam zadovoljan. Odgovore na pitanja koja su zahtevala opširnije informacije dobili smo u mejlu sa literaturom i preporukama, među kojima su navedeni i konsultanti za različite oblasti rada na sebi. Seminar bih preporučio svakom ko pokazuje interesovanje ili želju za zdravijim načinom života.“

Slobodan Živković

„Prezadovoljna sam seminarom ,,Snaga u vama„. Proširila sam vidike i razjasnila brojne nedoumice. Tatjana je divna devojka koja nesebično deli savete, a ujedno je i vrlo profesionalna i osoba od poverenja. Preporučila bih seminar svima koji su spremni da se posvete sebi, da otkriju sebe i shvate da se, u korist psihičkog i fizičkog zdravlja, mogu odreći pojedinih namirnica ili bilo čega što im ne donosi dobro.“

Sandra Ilić

„Na seminaru sam čula mnogo korisnih informacija, iako Tatjanu pratim od ranije i zdravo se hranim. Ono što me je fasciniralo je Tatjanino nesebično deljenje znanja, a smatram da to mogu samo osobe sigurne u sebe i svoju misiju. Beskrajno sam zahvalna i seminar bih preporučila svima koji su zainteresovani i odlučni u nameri da promene svoj stil života.“

Snežana Doder

„Samo ime seminara sve govori – ,,Snaga u vama„! Ovo je za mene bilo nezaboravno iskustvo, stepenica više u životu. Dobili smo pregršt informacija. Tatjana je, kao i uvek, bila pozitivna, energična i puna strpljenja za pitanja svakog od učesnika. Na tome sam joj neizmerno zahvalna. Želim Tatjani puno uspeha i još mnogo novih seminara, za koje ću se rado prijaviti. Seminar bih preporučila svima, jer svako od nas treba da bude otvoren da prima nove informacije i znanja i da osvešćuje svoje misli svakog dana.“

Jana Matović

„Uz ,,21 dan program zdrave ishrane“ sam naučio mnogo o kombinovanju različitih namirnica i kako ih pripremati. Istovremeno čitam i ,,Vodič za kupovinu hrane„, a seminar ,,Snaga u vama“ je dodatak na sve navedeno. Tatjana je na jednostavan i razumljiv način objasnila osnovne pojmove nutricionizma i kako da sami kreiramo pravilan plan ishrane. Takođe, objasnila nam je koje namirnice su zdrave a koje nisu, i koje su odgovarajuće zamene za njih. Preporučio bih seminar svima koji žele da promene način ishrane i počnu da se hrane zdravo.“

Marko Jelača

“Osećam se sjajno nakon “Purple Premium” programa! Opredelila sam se za ovaj način ishrane jer sam želela da redukujem telesnu težinu i da probam nove namirnice. Obroci su kvalitetni, jako ukusni i lepo osmišljeni. Uživala sam! Isporuka je dobro organizovana, a dostavljači su veoma profesionalni i ljubazni. Dopada mi se što su obroci servirani u staklenoj ambalaži. Sve u svemu, jako lepo iskustvo. Želim Vam puno uspeha u daljem radu.”

Sanja Čolović

„Ova program bih preporučila svima, a posebno zaposlenim mamama sa malom decom i velikim brojem obaveza. Isporuka hrane je bila izvanredna, uvek u dogovoreno vreme sa osmehom i sa maskom. Kvalitet obroka i raznovrsnost je impresivna, zaista. Ono što me je iznenadilo su velike porcije, pa se često dešavalo da ne mogu da pojedem sve.“

B.P.

„Program bih preporučila svakome ko je zauzet da bi se posvetio traženju ideja za ručak i spremanjem zdravih/plant-based i raznovrsnih obroka. Takođe, i možda najbitnije – program bih preporučila svakome ko želi sebi da postavi cilj i iz ishrane izbaci životinjske i prerađene proizvode, zato što je „Purple Premium“ odličan način da vam neko u tome pripomogne dok ne naučite koliko vam je količinski hrane dovoljno za koji obrok a da za to vreme ne gladujete i ne ograničavate unos namirnica i nutrijenata.“

Katarina Ristić

„Hrana je preukusna. Asortiman savršen. Spojili ste za mene do sada nespojive namirnice. „Purple Premium program“ mi je pomogao da vratim svoju energiju u potpunosti (koja je nakon COVID-a bila na jako niskom nivou), da mi se stanje kože poboljša, da smanjim zadržavanje tečnosti, kao i da korigujem malo telesnu težinu. Mnogo ćete mi nedostajati. Program preporučujem svojm drugaricama koje žele da poboljšaju svoje opšte zdravlje.“

Dragana Jovančić
Purple Premium program je za mene hrana u kojoj uživam. Ovako bih se hranila svakog dana. Sve vreme sam se osećala sito i lagano. Oduševljena sam.“
Lava Nikolić

„Veganska i bezglutenska ishrana može biti veoma ukusna. Uz „Purple Premium“ obroke imate priliku da otkrijete fenomenalne ukuse. Moja preporuka od srca.“

Siniša Ubović

„Za „Purple Premium“ program sam se opredelila radi poboljšanja zdravstvenog stanja i navika ishrane. Osjećam da imam više energije, bolje spavam i uobročena sam. Ovaj program preporučujem svim ljudima koji žele da vode zdrav život, da brinu o svom zdravlju, da se isčiste od proteina životinjskog porijekla i shvate koliko veganska hrana može biti interesantna i ukusna, kao i ljudima koji nemaju vremena da kuhaju. Dodala bih i da sam zadovoljna isporukom, jer je sve savršeno organizovano.“

Vedrana Lukić
„Uzela sam ovaj divni „Purple Premium“ program da napravim vrstu čišćenja organizma ali i da ne kuvam nekoliko dana! Primećujem da se osećam lakše i sa više energije, koža mi je blistavija. Toplo ga preporučujem svima, bez obzira na godine, sigurna sam da bi svi bili oduševljeni.“
Jelena Mišić

Purple Premium obroci su predivni. Regulisala mi se probava, imam isti nivo energije tokom celog dana, nemam više neke bubuljice po koži što sam imao, i ne osećam težinu u stomaku.“

Slaven Došlo

„Poštovana Tatjana, hvala Vam na organizaciji „Purple Premium“ programa. Za „Purple Premium“ program sam se odlučila primarno zbog želje za smanjenjem telesne težine, koja se unazad godinu dana drastično povećala usled Hashimoto tireoiditisa, od koga bolujem 12 godina. Takođe, nakon ,,5 dana detoks programa„, koji sam probala u oktobru, želela sam da probam još jedan zdrav način ishrane, a da pritom hranu sprema neko ko mi uliva poverenje. Tokom ovog programa primetila sam da se budim lako i da je moj nivo energije izuzetno visok tokom celog dana, kao u vreme dok sam bila potpuno zdrava, što je u mom slučaju najveći benefit ovog programa. Takođe, izgled kože je vidljivo promenjen nabolje. Probava je regulisana. Što se tiče težine, ona je minimalno smanjena (1,5 kg za 3 nedelje), obimi su ostali isti, s tim što fizičku aktivnost, sem šetnje, zbog stanja kičme nisam mogla da praktikujem, nažalost. Program bih preporučila svima koji iz bilo kog razloga imaju manjak energije (bilo zbog bolesti ili načina života), jer pretpostavljam da uz adekvatnu fizičku aktivnost daje fenomenalne rezultate, kao i osobama sa problemima u vezi sa probavom. Takođe, program je dobar način ili uvod u samostalno spremanje zdravih obroka. Isporukom hrane i ambalažom sam izuzetno zadovoljna. Sugestija je – nemojte se menjati!! Ostanite i dalje tako požrtvovani i posvećeni širenju zdravih navika i zdravog načina života u prilično nezdravom svetu. Ja 21.12. nastavljam sa ,,5 dana detoks programom“, što je najbolji dokaz mog izuzetnog zadovoljstva Vašim radom.“

Gordana Radivojević

„Želela bih da zahvalim kompletnom timu Totally Wellness-a na ukusnoj hrani koju su pripremali za mene u prethodne 3 nedelje. Obroci su bili veoma ukusni i sigurna sam da ću ih opet konzumirati u narednom periodu.“

R.C.

„Knjiga ,,Vodič za kupovinu hrane“ je priručnik za promenu – na zdravije, na svesnije, na posvećenije. Ne bih rekla da je ovo priručnik ,,za promenu ishrane“ jer me to asocira na dijete i kratkoročne odluke sa kojima počinjemo ,,od ponedeljka“. Ovo je vodič za promenu pogleda i pristupa ishrani, telu i zdravlju, svojevrsni alat za one koji su spremni da počnu da brinu o svom i zdravlju svojih bližnjih. Moj cilj i plan je da se svakodnevno hranim zdravo i time podržim svoje telo i um, i ova knjiga je moj vredan saveznik u tome. Vrlo je korisna, sadrži konkretne i praktične savete kako za mlade početnike tako i za mudre seniore koji su odlučili da poboljšaju kvalitet svog života. Tatjana je neko ko ima mnogo znanja i iskustva u ovoj oblasti, neko ko je posvećen, predan i ko se kontinuirano usavršava. Mene je inspirisala, a njena knjiga, tekstovi i video snimci često mi prave društvo uz dnevni predah i čaj, i zaista pružaju kvalitet i vrednost.“

Marina Popov

„Knjiga je stigla i veoma se radujem njenom čitanju. Kao šefu kuhinje jednog restorana, biće mi od velike koristi da primenim naučeno iz knjige na svojim gostima i da ih na taj način podstaknem na zdravu ishranu. Već sam počela sa čitanjem. 🙂 Hvala!“

Tatjana Bodvaji

„Knjigu ,,Vodič za kupovinu hrane“ sam ,,progutala“, nisam se odvojila od računara dok je nisam pročitala. Na neke stvari sam se podsetila, pre svega one koje se tiču biologije, a neke sam sad naučila. Knjiga sadrži dosta saveta u vezi sa insulinskom rezistencijom i dijabetesom, što mi odgovara jer imam insulinsku rezistenciju, a majka ima dijabetes. Takođe sam shvatila da sam pola namirnica nepotrebno držala u frižideru ili ih nisam adekvatno odlagala. Sve pohvale, zaista! Mislim da je ova knjiga idealna za sve ljude koji su na početku puta zdrave ishrane, ali i za nas koji ponešto znamo, ali želimo da nadogradimo svoje znanje. Sve je jasno i koncizno napisano. Držim ti palčeve za sve naredne projekte, verujem da će biti odlični.“

A.R.

„Mama i ja smo nastavile da praktikujemo Vaše recepte iz knjige „21 dan program zdrave ishrane“ i baš ih obožavamo. Obema su nam se u potpunosti regulisali holesterol i kompletna krvna slika. Mama je imala visokorizični holesterol – 6.56 (granica je 5.2), trigliceridi su joj bili 1.94 (granica je 1.7), a nakon Vaše ishrane, rezultati su sledeći: holesterol – 5.1, trigliceridi – 1.02. 💪 I kompletna krvna slika joj je odlična, svi parametri su u optimalnim granicama! Isto važi i za mene. Mnogo smo Vam zahvalne! Generalno ste nam kao osoba simpatični i dragi, rado pratimo Vaše objave i radujemo se Vašim pobedama i srećnim momentima! ❤“

Anonimno

“Pre svega bih želela da Vam se zahvalim! Vaš “21 dan program zdrave ishrane” mi je pomogao da poboljšam krvnu sliku, što mi godinama nije polazilo za rukom. Malokrvna sam, a krvna slika mi je sada odlična, zahvaljujući Vašim receptima. Takođe, moje starije dete je zavolelo brojne namirnice koje nisam pravilno kombinovala do sada, poput kinoe, sočiva ili čia semenki, dok mlađe dete, koje dojim, više nema probleme sa grčevima u stomaku. Želim Vam puno sreće u daljem radu i sve pohvale za Vas.“

Ivana Savić

„Najpre bih htela reći da sam oduševljena e-knjigom, recepti su fantazija, ali dizajn, saveti, objašnjenja… u svemu se vidi trud, energija, ljubav i vreme uloženo u projekat. Što se samog programa tiče, toliko je interesantan da unapred gledam šta je sledeće na meniju i euforično čekam da opet uđem u kuhinju. Šalu na stranu, knjiga sadrži obilje recepata koji se savršeno uklapaju u moj trenutni način ishrane, koji je 85-90% plant-based (planiram da tako i ostane). Iz tog razloga mi nije bilo teško da se adaptiram, jedini cilj koji sam imala bio je da probam nešto novo, dobijem inspiraciju za nove kombinacije namirnica, a možda i da donesem neke nove odluke, što sam i učinila. Šta je novo kod mene? Nema više nadutosti, imam i višak energije, program me je naveo da se ponovo uobročim (uglavnom jedem 4 do 5 obroka), izbacila sam gluten i mlečne proizvode na Tatjaninu preporuku, što je uticalo na regulisanje insulinske rezistencije. Mislim da svako ko programu pruži priliku, bude istrajan i priprema recepte po Tatjaninim uputstvima neće poželeti da se vrati na prethodni način ishrane jer će zavoleti punoću ukusa, iznenaditi se osećajem sitosti i lakoće i energijom koju ima zahvaljujući raznovrsnoj zdravoj ishrani.“

Aleksandra Marković

„Recepti u okviru ,,21 dan programa zdrave ishrane“ su fenomenalni! Bilo je i teških dana, moram da priznam, ali se sve to na kraju zaboravi kada sagledate rezultate. Samo u prvoj nedelji sam izgubila 2 kg i izbacila višak vode iz organizma, do kraja programa smršala sam još 2 kg i prezadovoljna sam izgledom, stanjem kože takođe. Pogotovo što se od porođaja mučim da skinem višak kilograma koji je ostao i koji nije odlazio samo iz razloga što sam jela na brzinu šta stignem dok beba spava, jer nisam imala vremena da spremam… Vaši recepti su za mene bili spas. Hvala još jednom na svemu. VELIKO POŠTOVANJE ZA SVE ŠTO RADITE!“

Sanja Stolić

„Osećam se fantastično. Nisam vratila gluten i mlečne proizvode u ishranu i dalje. Iako je cilj koji sam htela da postignem uz pomoć „21 dan programa zdrave ishrane“ bio korigovanje težine, u početku sam bila istraumirana od prethodnih iskustava i skeptična da mi ni ovaj program neće pomoći, ali vidim poboljšanja na koži, kosi, noktima, i naravno – farmerkama.“

Katarina Andrijević

„Naručila sam Vašu knjigu ,,21 dan program zdrave ishrane”. Recepti su fantastični, nastavila sam sa primenom i nakon tri nedelje. Moj cilj je bio da promenim navike u ishrani, da se zdravije hranim i pratim reakcije tela na svim nivoima. Sa kilažom nisam imala problema i nije mi bio cilj da izgubim kilograme, ali sam izgubila 3 kg. Želim i dalje da nastavim sa ovakvom ishranom, izuzetno mi prija, imam mnogo više energije, bolje spavam, lakše se osećam i nema nadimanja u stomaku.“

Ivana Vujasinović