fbpx

LETNJI DETOKS PROGRAM 22-26.7.

Cover Image Cover Image Cover Image

GREEN METHOD PROGRAM ZA NOVI NIVO ZDRAVLJA

Program

GREEN METHOD

Hrana u funkciji zdravlja

Kao holistički nutricionista i sertifikovani health coach, poslednjih 10 godina sam posvećena kreiranju i organizovanju Totally Wellness programa koji unapređuju zdravlje na više nivoa. Moj najpoznatiji detoks program u regionu, kroz koji je prošlo preko 18.000 zadovoljnih klijenata, inspirisao me je da razvijem „Green Method”. Ovaj program nudi inovativan pristup korišćenju zdrave hrane za dugoročno održivu korekciju telesne mase i smanjenje rizika od hroničnih bolesti.

„Green Method” je formulisan da pokaže kako hrana može postati vaš saveznik u unapređenju zdravlja. Program će vam pomoći da uvidite njen direktan uticaj na nivo energije, kvalitet sna, izgled kože, raspoloženje i promene parametara u krvnoj slici, pružajući vam sveobuhvatan uvid u moć svakog zdravog zalogaja.

„Green Method” je program sa gotovim veganskim, posnim obrocima, namenjen svima koji žele da unaprede svoje zdravlje.

Cover Image

01


Program ishrane sa fokusom na bolje varenje i korekciju telesne mase.

02


Smanjenje inflamacije u telu uz biljne namirnice.

03


Prevencija i redukcija rizika od hroničnih bolesti.

BENEFITI „GREEN METHOD“ PROGRAMA:

01
Smanjenje telesne mase, u proseku od 2 do 5 kilograma za 5 dana.
02
Potpuna eliminacija ili smanjenje nadutosti i bolje varenje.
03
Unapređenje nivoa energije zahvaljujući biljnoj hrani.
04
Jačanje imuniteta i ubrzanje metabolizma.
05
Kvalitetniji san, koji balansira hormone i smanjuje stres.
06
Poboljšanje izgleda i zdravlja kože.

KAKO PROGRAM FUNKCIONIŠE?

„Green Method” program podrazumeva 3 obroka dnevno, kao i jutarnju začinsku mešavinu, sa ciljem unapređenja nivoa energije. Svaki dan se konzumiraju tri glavna obroka (doručak u 8h, ručak u 13h, večera u 18h). Hrana je servirana u staklenoj ambalaži, koja čuva svežinu obroka, te podržava zaštitu životne sredine uz mogućnost povrata ambalaže nakon programa.

„Green Method” program se dostavlja od nedelje do četvrtka, dok se obroci konzumiraju od ponedeljka do petka. Isporuka se vrši na kućne adrese u Beogradu i Novom Sadu, u periodu između 18 i 22h, a zone dostave možete pogledati na dnu ove stranice.

Cover Image

OVIM PROGRAMOM DOBIJATE:

01
Gotove obroke bez potrebe da kuvate hranu tokom 5 dana.
02
Popust od 10% za kupovinu 2 i 3 programa, kao i 20% popusta za 4 i više programa.
03
Mogućnost da povežete ceo mesec gotovih obroka iz Totally Wellness kuhinje, uz posebnu cenu.
04
Nedeljni newsletter sa receptima i novitetima iz oblasti nutricionizma.

O MENI

Zdravom ishranom počela sam da se bavim 2005. godine, nakon dijagnoze karcinoma levog bubrega. Prošla sam kroz izuzetno tešku hemioterapiju, koju sam prekinula samoinicijativno, odlučivši da se potpuno posvetim svom zdravlju i oporavku. Nakon perioda izlečenja, upisala sam Institut za integrativnu ishranu u Njujorku i započela svoju misiju širenja značaja zdrave ishrane za zdravlje ljudi.

Završila sam studije health coaching-a i postala prvi sertifikovani health coach u Srbiji. Osnovala sam brend Totally Wellness, kroz koji aktivno sprovodim brojne programe zdrave ishrane, poput “5 dana detoks programa“, edukacija i predavanja na različite teme iz oblasti zdravlja.

“Green Method” program sam kreirala na osnovu svetskih zdravstvenih podataka i dugogodišnjeg osluškivanja potreba i želja klijenata. Cilj programa je da pomogne ljudima u promeni stila života i uvođenju kvalitetnijih navika u ishrani, kako bi očuvali zdravlje i prevenirali bolesti. Radujem se vašim utiscima i sjajnim rezultatima!

Najčešća pitanja

Da, svi obroci u okviru „Green Method” programa su posni, veganski i bez glutena.

Ukoliko imate intoleranciju ili alergiju na određene namirnice, prilikom poručivanja, u napomeni naglasite na šta ste intolerantni i isključićemo tu namirnicu iz obroka.

Obroci se ne moraju podgrevati. Međutim, ukoliko želite da ih jedete podrejane, odvojite salatu i sveže povrće, te podgrejte varivo, integralnu žitaricu ili mahunarku u donjem delu tegle, bez dodavanja ulja.

Da, jer u pripremi obroka koristimo niskoglikemijske namirnice. Ukoliko imate jednu od ovih zdravstvenih tegoba, možete nam naglasiti u napomeni prilikom poručivanja.

„Green Method“ program je pogodan i za trudnice uz dopunu obroka. Imajući u vidu nižu kalorijsku vrednost obroka, preporučujemo da obroke dopunite kvalitetnim proteinima i nerafinisanim ugljenim hidratima tj. žitaricama celog zrna, dodatnim voćem i povrćem.

„Green Method“ program je pogodan i za dojilje kojima u periodu dojenja ne smetaju mahunarke. Mahunarke su glavni izvor proteina u programu i nije ih moguće isključiti iz receptura.

Porcije su prilagođene količinama za jednu osobu.

Povrat staklene ambalaže nije obavezan, ali je poželjan zbog zaštite životne sredine. Ukoliko želite da podržite našu eko inicijativu ponovne upotrebe ambalaže, možete se prijaviti za povrat koji se vrši po završetku programa u našoj organizaciji, čime ostvarujete 10% popusta za naredni „Green Method“ ili „5 dana detoks program“.

Da. Ukoliko poručite 2 ili 3 programa dobijate 10% popusta, a za 4 ili više programa ostvarujete 20% popusta.