fbpx

PURPLE PREMIUM 3-7.6.

Health Coaching Programi

Health coaching programi koji će vam pomoći da izgradite stil života shodno svojim potrebama.

Želite promenu, ali ne znate odakle biste krenuli? Plašite se da niste u stanju sami sprovesti svoje ciljeve u delo? Moji programi, koje sam kreirala sa velikom pažnjom, imajući u vidu vaše potrebe i želje, mogu vam pomoći na putu promene.

5 DANA DETOKS
PROGRAM

Izvanredan način da promenu ishrane i stila života započnete konkretnim koracima. Odaberite veganske, nutritivno balansirane obroke, napravljene od namirnica u prirodnom obliku, bez mlečnih proizvoda, rafinisanih šećera, transmasti i drugih veštačkih dodataka. 

Pored toga što ćete steći zdrave navike, istovremeno ćete i ojačati imunitet, poboljšati nivo energije, unaprediti probavu, ublažiti ili u potpunosti eliminisati nadutost, ali i otkloniti brojne druge zdravstvene tegobe.

PURPLE PREMIUM PROGRAM

Veganski, nutritivno izbalansirani obroci, sačinjeni od najkvalitetnijih sezonskih namirnica, pomoću kojih ćete otkriti totalno nove nivoe zdravlja.

Purple Premium obroci sadrže brojne namirnice koje imaju antizapaljenska i antikancerogena svojstva, što svakom organizmu omogućava da prevaziđe različite zdravstvene izazove i unapredi nivo energije.

MEAL PREP RADIONICE KUVANJA

Naučiću vas kako da planirate i pripremite više obroka odjednom, sa ciljem da imate više slobodnog vremena, a da pritom konzumirate nutritivno bogatu i zdravu hranu. 

Komplet Meal Prep radionica kuvanja sadrži Zoom snimke 3 Meal Prep radionice u ukupnom trajanju od 9h (3x3h). Uz snimak dobijate šoping-liste namirnica, spisak neophodnih kuhinjskih alata za pripremu hrane, recepte i savete za pripremu obroka.

Tromesečni program
transformacije navika

Personalizovana online edukacija, u toku koje se, u periodu od 3 meseca, zajedno sa vama bavim postavljanjem i planom realizacije ciljeva, koji vode ka fundamentalnoj i dugoročno uspešnoj promeni uverenja, a samim tim i ishrane, te drugih životnih navika za unapređenje fizičkog i mentalnog zdravlja.

Tokom edukacije se bavimo temama osnova nutricionizma, vođeni principom bioindividualizma, što znači da smo svi drugačiji i da je ključno da nađemo vašu jedinstvenu formulu za ostvarivanje izvanrednih životnih rezultata.

INDIVIDUALNA KONSULTACIJA

Motivacija i podstrek na putu ostvarivanja ciljeva, koje ste sebi zacrtali. 

U toku 120 minuta bavićemo se analizom trenutnog zdravstvenog stanja, kao i postavljanjem plana realizacije ciljeva, koji vode ka unapređenju načina ishrane i drugih životnih navika, te unapređenju fizičkog i mentalnog zdravlja.

SVAKE SREDE U 9h u vaŠem inboxu

prijavite se na newsletter

Zajednica od

100 000+ pratilaca

Pratite sadržaj koji svakodnevno kreiram za vas, uz holistički pristup zdravlju, ishrani i životnim navikama.