fbpx

DECEMBARSKI DETOKS PROGRAM 11-15.12.

Health coaching programi koji će vam pomoći da izgradite stil života shodno svojim potrebama.

Želite promenu, ali ne znate odakle biste krenuli? Plašite se da niste u stanju sami sprovesti svoje ciljeve u delo? Moji programi, koje sam kreirala sa velikom pažnjom, imajući u vidu vaše potrebe i želje, mogu vam pomoći na putu promene.

5 DANA DETOKS
PROGRAM

Izvanredan način da promenu ishrane i stila života započnete konkretnim koracima. Odaberite veganske, nutritivno balansirane obroke, napravljene od namirnica u prirodnom obliku, bez mlečnih proizvoda, rafinisanih šećera, transmasti i drugih veštačkih dodataka. 

Pored toga što ćete steći zdrave navike, istovremeno ćete i ojačati imunitet, poboljšati nivo energije, unaprediti probavu, ublažiti ili u potpunosti eliminisati nadutost, ali i otkloniti brojne druge zdravstvene tegobe.

MEAL PREP RADIONICE KUVANJA

Naučiću vas kako da planirate i pripremite više obroka odjednom, sa ciljem da imate više slobodnog vremena, a da pritom konzumirate nutritivno bogatu i zdravu hranu. 

Komplet Meal Prep radionica kuvanja sadrži Zoom snimke 3 Meal Prep radionice u ukupnom trajanju od 9h (3x3h). Uz snimak dobijate šoping-liste namirnica, spisak neophodnih kuhinjskih alata za pripremu hrane, recepte i savete za pripremu obroka.

Tromesečni program
transformacije navika

Personalizovana online edukacija, u toku koje se, u periodu od 3 meseca, zajedno sa vama bavim postavljanjem i planom realizacije ciljeva, koji vode ka fundamentalnoj i dugoročno uspešnoj promeni uverenja, a samim tim i ishrane, te drugih životnih navika za unapređenje fizičkog i mentalnog zdravlja.

Tokom edukacije se bavimo temama osnova nutricionizma, vođeni principom bioindividualizma, što znači da smo svi drugačiji i da je ključno da nađemo vašu jedinstvenu formulu za ostvarivanje izvanrednih životnih rezultata.

INDIVIDUALNA KONSULTACIJA

Motivacija i podstrek na putu ostvarivanja ciljeva, koje ste sebi zacrtali. 

U toku 120 minuta bavićemo se analizom trenutnog zdravstvenog stanja, kao i postavljanjem plana realizacije ciljeva, koji vode ka unapređenju načina ishrane i drugih životnih navika, te unapređenju fizičkog i mentalnog zdravlja.

SVAKE SREDE U 9h u vaŠem inboxu

prijavite se na newsletter

Zajednica od

100 000+ pratilaca

Pratite sadržaj koji svakodnevno kreiram za vas, uz holistički pristup zdravlju, ishrani i životnim navikama.