fbpx

PURPLE PREMIUM 3-7.6.

Cover Image Cover Image Cover Image

Resetujte svoj organizam

Knjiga

DETOKS KOD KUĆE

Nakon gotovo 2 decenije bavljenja zdravom ishranom, napisala sam program „Detoks kod kuće”.

Program „Detoks kod kuće” sadrži jednostavan plan ishrane za 10 dana, sa receptima za detoks napitke i obroke. Raznobojni obroci, sačinjeni od sirovih i termički obrađenih namirnica, zadovoljiće vaša čula i omogućiti da budete siti tokom ovog detoks programa.

Pored recepata, brojnih preporuka i saveta, uz program dobijate i liste za kupovinu namirnica i proizvoda, kreiranih tako da sa lakoćom obezbedite sve što je potrebno za sprovođenje programa kod kuće.

Cilj ovog programa je da uz 50 zdravih, nutritivno izbalansiranih, veganskih i bezglutenskih recepata unapredite nivo energije, kvalitet sna i izgled kože, uz eliminaciju nadutosti i redukciju telesne težine.

Cover Image

Šta dobijate programom ,,Detoks kod kuće“?

01


Jelovnik za 10 dana sa preko 50 veganskih i bezglutenskih recepata.

02


Liste za kupovinu namirnica i alternativni predlozi u slučaju intolerancije.

03


Preporuke kako da samostalno sprovedete detoks kod kuće.

Kako da znate da vam je potrebna detoksikacija?

Neki od najznačajnijih signala ljudskog organizma koji ukazuju na to da mu je potrebna detoksikacija su česte žudnje za rafinisanim ugljenim hidratima, digestivne smetnje u vidu nadimanja i gasova, kao i osećaj zbunjenosti, odsustva koncentracije, čestog zaboravljanja i učestalih glavobolja.

Takođe, na potrebu za detoksom ukazuje i nizak nivo energije uz iscrpljenost i bolove u zglobovima, svakodnevni stres uz primetan pad raspoloženja i pojavu anksioznosti, teško postizanje željene telesne težine, probleme sa kožom i kvalitetom sna.

Cover Image

Rezultati koje možete postići:

01
Eliminacija štetnih materija iz organizma.
02
Smanjenje telesne težine.
03
Ublažavanje ili potpuna eliminacija nadutosti.
04
Mnogo više energije i bolji san.
05
Otkrivanje intolerancije na neke namirnice ili grupe namirnica.
06
Unapređenje rada organa digestivnog trakta i nervnog sistema.

„Detoks kod kuće” možete sprovoditi jednom mesečno, jednom u nekoliko meseci ili kad god osetite potrebu da pročistite telo i resetujete organizam. Izaberite dužinu trajanja koja vama najviše odgovara – sprovođenje 10 dana programa u celosti ili po 5 dana iz 2 puta.

O MENI

Zdravom ishranom sam počela da se bavim 2005. godine, kada mi je dijagnostikovan karcinom levog bubrega. Nakon samoinicijativnog prekida izuzetno teške hemioterapije, odlučujem da se u potpunosti posvetim zdravoj ishrani i oporavku. Nakon perioda izlečenja, odlučila sam da završim Institut za integrativnu ishranu u Njujorku, te time započnem svoju misiju širenja značaja zdrave ishrane.

Osnovala sam brend Totally Wellness, u okviru kog aktivno organizujem brojne programe zdrave ishrane („5 dana detoks program”, „Purple Premium” i dr.), Meal prep radionice kuvanja, edukacije i predavanja na različite teme iz oblasti zdravlja, dok sa klijentima radim i individualno.

Program „Detoks kod kuće” nastao je u želji da proširim ideju da je detoksikacija važna, te da svi postojeći i novi članovi Totally Wellness zajednice na društvenim mrežama mogu sami kod kuće da sprovode detoks program. Radujem se vašim utiscima i sjajnim rezultatima!

Najčešća pitanja

Jelovnik programa „Detoks kod kuće“ osmišljen je tako da program možete sprovoditi iz dva puta od po 5 dana, ili odjednom, 10 dana u nizu, u zavisnosti od toga šta Vam prija.

Jelovnik programa „Detoks kod kuće“ osmišljen je tako da program možete sprovoditi tokom cele godine, kada god osetite potrebu.

U okviru e-knjige dobijate i listu alternativnih namirnica u slučaju intolerancije ili alergije na pojedine sastojke.

Porcije su prilagođene količinama za jednu osobu, a ukoliko želite da pripremate obroke za više osoba, pomnožite sastojke sa brojem osoba za koje pripremate obroke.

„Detoks kod kuće” je preporučljiv i trudnicama uz dopunu obroka. Imajući u vidu nisku kalorijsku vrednost obroka, preporučujemo da obroke dopunite kvalitetnim proteinima i nerafinisanim ugljenim hidratima tj. žitaricama celog zrna, dodatnim voćem i povrćem.

„Detoks kod kuće“ je preporučljiv dojiljama kojima u periodu dojenja ne smetaju mahunarke. Mahunarke su glavni izvor proteina u programu i nije ih moguće isključiti iz receptura.