Kako je nastao program na Baliju

Za svaki Totally Wellnes program inspiraciju sam pronašla u različitim iskustvima. Tatjana’s kitchen je za mene poseban, jer sam ga osmislila dok sam boravila na Baliju 2018. godine. Na ovom ostrvu sam imala priliku da uživam u u najrazličitijim ukusima tradicionalne balinežanske kuhinje. Kao i u snažnom uticaju modernog veganskog i sirovog režima ishrane. U ovom blogu pročitajte kako je nastao program na Baliju.

Naime, u prelepom ambijentu hotela Alila, došla sam na ideju da osmislim nastavak 5 dana detoks programa. Od konobara sam zatražila papir i hemijsku olovku, povukla se u hlad i otpočela kreiranje menija. Počevši od preukusnih mafina, preko proteinskog šejka, čia pudinga i drugih doručaka, potom salata sa ukusnim dresinzima, nastao je program na Baliju. Tatjana’s Kitchen program je doživeo premijerno predstavljanje u avgustu 2018. godine. Od tada, ovaj program organizujem jednom u toku jeseni i jednom u toku proleća.

Šta je Tatjana’s Kitchen program?

U pitanju je bezglutenski, veganski, nutritivno izbalansiran plan ishrane. Namenjen je svima koji žele da steknu ili obnove zdrave navike u ishrani. Kao i za one koji žele da ojačaju imunološki sistem, koriguju telesnu težinu, eliminišu suvišnu vodu, otklone nadutost i druge česte tegobe savremenog doba.

Lično sam uključena u pripremu hrane, što koncept Tatjana’s kitchen programa čini posebnim. Svoje dugogodišnje kulinarsko iskustvo iz oblasti makrobiotike, vegetarijanstva, veganstva i bezglutenskog režima ishrane prenosim na sva jela koja su na meniju tokom programa.

Ukoliko ste rasploženi za za brojna fantastična jela bez životinjskih sastojaka, aditiva, konzervanasa, rafinisanih zaslađivača i masti za doručak, ručak, večeru i užine tokom 5 dana, PRIJAVITE SE klikom ovde na naredni Tatjana’s kitchen program, koji će se održati od 28.10. do 1.11.

Osim što ćete imati priliku da uživate u ukusnim, gurmanskim, a istovremeno zdravim obrocima, dobićete inspiraciju za recepte koje možete uvesti u svakodnevnu rutinu.

Jedva čekam da kuvam za vas!