Moja 3 omiljena spa centra u Srbiji

Nakon ”5 dana detoks programa” najviše volim da se opustim u nekom od fantastičnih wellness i spa centara. Odmorim se, napunim baterije za naredne Totally Wellness programe i ideje. U ovom blog sam izdvojila moja 3 omiljena spa centra u Srbiji, koja često posećujem. Preporučujem da ih i vi posetite, ukoliko ste u prilici.

1. Hotel Premier Aqua, Vrdnik

Na prvom mestu nalazi se spa centar hotela Premier Aqua u Vrdniku, kod Novog Sada. Izuzetno lepo i mirno mesto, na kojem u potpunosti mogu da se odmorim. Izdvojila bih njihov katarsys centar, koji nudi veliki izbor tretmana i sadržaja namenjenih opuštanju i regeneraciji organizma. Obožavam da provodim vreme na njihovom bazenu, jer termalna voda ima fantastična terapeutska svojstva.

2. Hotel Crown Plaza, Beograd

Kada nemam vremena da odem negde dalje, obično pauzu od velikog broja obaveza provodim u spa centru hotela Crown Plaza, u Beogradu. Osim bazena, koristim i njihova parna kupatila kao i sve saune, uključujući i finsku. Prilikom boravka u sauni telo se, kroz znojenje, oslobađa štetnih materija. A da li ste znali i da podstiče proizvodnju endorfina, hormona koji utiče na opuštanje mišića, te ublažava napetost u telu. Odličan izbor ukoliko želite da se opustite i odmorite.

3. Hotel Metropol Palace, Beograd

U moja 3 omiljena spa centra u Srbiji spada i onaj u okviru hotela Metropol Palace, u Beogradu. Bez obzira na to što se nalazi u samom centru grada, ovo mesto za mene predstavlja izbor kada želim da se opustim. Osim u njihovim saunama i relaks zoni, volim da vreme provodim na bazenu. Plivanje me najviše opušta.

Da li vi imate vaš omiljeni SPA centar za preporuku?