fbpx

FEBRUARSKI "5 DANA DETOKS PROGRAM" 24-28.2.

Batat punjen povrćem

Da li ste probali slatki krompir? Uključite ga u ishranu ove jeseni i time osigurajte odličnu dozu vitamina A! U nastavku je recept koji će vam se sigurno dopasti, batat punjen povrćem! Njam!

Sastojci:
1 veliki batat (slatki krompir)
4 kašike kuvanog crvenog pasulja
2 mlada luka, sitno seckana
1 šaka baby mix salate
2 šake rendanog kupusa
1/2 sveže crvene paprike, seckane na kockice

Za preliv:
1 kašika maslinovog ulja
1 kašika ekstradevičanskog ulja
prstohvat himalajske soli

Priprema:
Zagrejte rernu na 220 °C. Probodite batat viljuškom nekoliko puta, te ga stavite u tepsiju koju ste prethodno prekrili papirom za pečenje. Batat prelijte maslinovim uljem i začinite himalajskom solju. Pecite 45 minuta do sat vremena na umerenoj temperaturi. Kada batat bude gotov ostavite ga da se ohladi, a zatim ga napunite pasuljem, mladim lukom, baby mix salatom, kupusom i crvenom paprikom. Nakon toga sve prelijte 1 kašikom ekstradevičanskog ulja.

Kliknite da ocenite!
[Ukupno ocena: 1 Prosečna ocena: 5]

SVAKE SREDE U 9h u vaŠem inboxu

prijavite se na newsletter

Zajednica od

120 000+ pratilaca

Pratite sadržaj koji svakodnevno kreiram za vas, uz holistički pristup zdravlju, ishrani i životnim navikama.