fbpx

DECEMBARSKI "5 DANA DETOKS PROGRAM" 23-27.12.

Čokoladni mus

Ovaj sirovi veganski čokoladni mus bez šećera je savršen čokoladni desert! Možete prilagoditi gustinu dodavanjem kokosove vode u blender, takođe dodavanjem više tečnosti dobićete izvrstan frape. U svakom slučaju, ovaj desert nije samo ukusan, nego i jednostavan za pravljenje (samo 4 sastojka + začini). Potpuno je pogodan za dijabetičare i osobe koje imaju problema sa kandidom, jer apsolutno nema šećera u njemu!

Sastojci:
1/2 zrelog avokada
1/4 šolje kokosove vode
1 šolja kokosovog brašna
2 kašike sirovog kakao praha
1 kašika tahinija
1/5 šolje zrna kakaa
1 prstohvat cimeta
1 prstohvat morske soli
1 prstohvat vanile u prahu
1/4 kašičice stevije
Semenke suncokreta za dekoraciju
 
Priprema:
Izblendirajte sve sastojke osim zrna kakaa i semenki suncokreta. Dodajte zrna kakaa na kraju da zadrže hrskavost. Ukrasite sa semenkama suncokreta, malo tahinija i po koje zrno kakaa. Ostavite u frižideru 30 minuta, ako želite veoma gust, dobro ohladite čokoladni mus.

Kliknite da ocenite!
[Ukupno ocena: 0 Prosečna ocena: 0]

SVAKE SREDE U 9h u vaŠem inboxu

prijavite se na newsletter

Zajednica od

120 000+ pratilaca

Pratite sadržaj koji svakodnevno kreiram za vas, uz holistički pristup zdravlju, ishrani i životnim navikama.