GREEN METHOD PROGRAM ZA MRŠAVLJENJE

Veganski parfe od bundeve sa cimetom

Dok još uvek možete da nabavite bundevu, iskoristite je za odličan desert. Veganski parfe od bundeve sa cimetom napravićete za 20 minuta, a poješćete ga još brže, to vam garantujem. Indijski orasi pružiće mu potrebnu gustinu, a med potrebnu slatkoću. Uživajte!

Vreme pripreme: 20 minuta pripreme i 4-6 sati hlađenja
Količina: 4 porcije

Sastojci za parfe od bundeve:
1 šolja pirea od bundeve (Dobija se pasiranjem bundeve skuvane na pari.)
½ šolje sirovog indijskog oraha
½ šolje nezaslađenog kokosovog mleka
¼ šolje organskog meda
1 ½ kašičica cimeta
1 ½ kašičica ekstrakta vanile
prstohvat soli

Sastojci za serviranje:
seckani orasi
kokosov krem-šlag

Priprema:
1. Pomešajte sve sastojke za parfe i blendirajte ih dok ne dobijete smesu glatke teksture. Dobijenu smesu ostavite sa strane da se ohladi 4-6 sati ili preko noći.
2. Ravnomerno sipajte parfe u činije, pospite orasima i na vrh dodajte kokosov krem-šlag.
3. Uživajte.

Kliknite da ocenite!
[Ukupno ocena: 0 Prosečna ocena: 0]

SVAKE SREDE U 9h u vašem inboxu

prijavite se na newsletter

Zajednica od

123 000+ pratilaca

Pratite sadržaj koji svakodnevno kreiram za vas, uz holistički pristup zdravlju, ishrani i životnim navikama.