fbpx

LETNJI DETOKS PROGRAM 22-26.7.

Hladan potaž od avokada i krastavca

Budući da nam stižu topliji dani, vruće potaže zamenite hladnim. Jedan takav je i potaž od avokada i krastavca, koji će vas osvežiti, a možete da ga spremite za samo 15 minuta.

Vreme pripreme: 15 minuta
Količina: 1 porcija

Sastojci:
½ šolje vode
1 ISC avokado, seckan na manje komade
1 krastavac, seckan na manje komade
½ kašičice svežeg vlašca, sitno seckanog
1 čen belog luka, izgnječen
sok od ½ limuna
prstohvat soli

Sastojci za serviranje:
čeri paradajz
susam
vlašac
tucana crvena paprika

Priprema:
1. Stavite sve sastojke u blender i blendirajte ih dok ne dobijete smesu glatke teksture.
2. Sipajte dobijeni potaž u posudu i dekorišite ga po želji.
3. Poslužite i uživajte.

Kliknite da ocenite!
[Ukupno ocena: 0 Prosečna ocena: 0]

SVAKE SREDE U 9h u vaŠem inboxu

prijavite se na newsletter

Zajednica od

117 000+ pratilaca

Pratite sadržaj koji svakodnevno kreiram za vas, uz holistički pristup zdravlju, ishrani i životnim navikama.