fbpx

LETNJI DETOKS PROGRAM 22-26.7.

Kaserola sa povrćem

Moja kaserola sa povrćem će sigurno pronaći put do vašeg srca. 🙂 Iako mnogi u ovakav tip recepta dodaju suhomesnate proizvode (seckanu šunku ili salamu), predlažem da isprobate kako vam se dopada da jaja pomešate sa pečurkama, tofu sirom, spanaćem, lukom i začinima. Prijatno!

Sastojci:
1 crvena paprika, sečena na kolutove
1 ½ šolja pečuraka
2 kašike maslinovog ulja
12 jaja
1 šaka baby spanaća
1 čen belog luka
1 kašičica nerafinisane morske soli
½ kašičice crnog bibera
½ šolje sirovog tofu sira
2 mlada luka, sitno seckana

Priprema:
Zagrejte rernu na 220 °C. U tepsiju stavite papir za pečenje i poslažite pečurke i papriku. Prelijte ih sa 2 kašike maslinovog ulja, te posolite i pobiberite. Pecite 10 minuta. U posudi srednje veličine umutite jaja, spanać, tofu sir, mladi i beli luk, so i crni biber. Smanjite temperaturu rerne na 175 °C. Prelijte povrće sa smesom od umućenih jaja. Pecite 30 minuta, dok jaja ne budu gotova. Ostavite jelo da se ohladi 10 minuta pre nego što ga poslužite. Prijatno!

Kliknite da ocenite!
[Ukupno ocena: 1 Prosečna ocena: 2]

SVAKE SREDE U 9h u vaŠem inboxu

prijavite se na newsletter

Zajednica od

117 000+ pratilaca

Pratite sadržaj koji svakodnevno kreiram za vas, uz holistički pristup zdravlju, ishrani i životnim navikama.