Ovsena kaša sa višnjama
Ovsena kaša je moj omiljeni izbor za doručak! Super je znati da svaki put od nje možete da napravite obrok drugačijeg ukusa. Ovaj put vam predstavljam OVSENU KAŠU SA VIŠNJAMA, kuvanu u bademovom mleku, sa dodatkom organskog kakaoa. Osim što je veoma ukusna i slatka, brzo i lako se pravi. Tačan recept potražite na u nastavku. Uživajte!
Sastojci:
6 kašika ovsenih pahuljica
1⁄2 šolje ISC višanja
1 kašičica cimeta
1 kašika kokosovog ulja
1 kašika organskog kakaoa
1 kašika kokosovog šećera
1 dl nezaslađenog bademovog mleka
1 dl vode
Priprema:
1. Skuvajte ovsene pahuljice u vodi i bademovom mleku, te dodajte kokosov šećer, kokosovo ulje, cimet, kakao i višnje.
2. Servirajte.