fbpx

LETNJI DETOKS PROGRAM 22-26.7.

Potaž od karfiola, leblebije i đumbira

KARFIOL + LEBLEBIJA + ĐUMBIR! Da li vam je ikada pala na pamet kombinacija ovih sastojaka? Ove tri namirnice odlično pristaju jedna drugoj, a kad se pomešaju u POTAŽ stvaraju pravu magiju. Isprobajte recept za potaž od karfiola, leblebije i đumbira i javite mi utiske.

Sastojci:
1⁄2 glavice karfiola
1 manja glavica ISC crnog luka
4-5 cm korena đumbira, seckanog na komadiće
so, biber i limun po ukusu
100 g kuvane leblebije
3-4 lista bosiljka
4 šolje vode

Priprema:
1. U šerpi kuvajte karfiol, crni luk i đumbir.
2. Nakon 20-ak minuta kuvanja prespite supu sa povrćem u blender, te izblendirajte sve sastojke,
uključujući leblebiju i bosiljak, kako biste dobili potaž kremaste teksture.
3. Ukoliko je potaž previše gust, dodajte još vode.
4. Sipajte potaž u tanjir i poslužite.

Kliknite da ocenite!
[Ukupno ocena: 0 Prosečna ocena: 0]

SVAKE SREDE U 9h u vaŠem inboxu

prijavite se na newsletter

Zajednica od

117 000+ pratilaca

Pratite sadržaj koji svakodnevno kreiram za vas, uz holistički pristup zdravlju, ishrani i životnim navikama.