fbpx

DECEMBARSKI "5 DANA DETOKS PROGRAM" 23-27.12.

Salata od cvekle i šargarepe

Dobrodošlo proleće! 🙂 Ovo je najbolji period u godini da pojačamo unos svežeg povrća, stoga vam predlažem da ga jedete u što većim količinama. Ovonedeljni predlog je sjajna salata od cvekle i šargarepe, koju možete kombinovati sa ribom, mesom, tofu sirom ili pečurkama. Uživajte u svakom zalogaju!

Sastojci:
1 velika šaka ISC rendane šargarepe
2 velike šake ISC rendane cvekle
1 čen belog luka, izgnječenog
3 kašike ekstra devičanskog maslinovog ulja
1 kašičica balzamiko jabukovog sirćeta
3 kašike svežeg peršunovog lišća, sitno seckanog
so i biber po ukusu

Priprema:
Pomešati rendanu šargarepu i cveklu u činiji. U odvojenoj činiji pomešati beli luk, ekstra devičansko maslinovo ulje, balzamiko jabukovo sirće, peršunovo lišće, so i biber.

Kliknite da ocenite!
[Ukupno ocena: 0 Prosečna ocena: 0]

SVAKE SREDE U 9h u vaŠem inboxu

prijavite se na newsletter

Zajednica od

120 000+ pratilaca

Pratite sadržaj koji svakodnevno kreiram za vas, uz holistički pristup zdravlju, ishrani i životnim navikama.