Salata od cvekle i šargarepe
Dobrodošlo proleće! 🙂 Ovo je najbolji period u godini da pojačamo unos svežeg povrća, stoga vam predlažem da ga jedete u što većim količinama. Ovonedeljni predlog je sjajna salata od cvekle i šargarepe, koju možete kombinovati sa ribom, mesom, tofu sirom ili pečurkama. Uživajte u svakom zalogaju!
Sastojci:
1 velika šaka ISC rendane šargarepe
2 velike šake ISC rendane cvekle
1 čen belog luka, izgnječenog
3 kašike ekstra devičanskog maslinovog ulja
1 kašičica balzamiko jabukovog sirćeta
3 kašike svežeg peršunovog lišća, sitno seckanog
so i biber po ukusu
Priprema:
Pomešati rendanu šargarepu i cveklu u činiji. U odvojenoj činiji pomešati beli luk, ekstra devičansko maslinovo ulje, balzamiko jabukovo sirće, peršunovo lišće, so i biber.