fbpx

LETNJI DETOKS PROGRAM 22-26.7.

Veganski parmezan

Još jedan fantastičan recept sa svestranim indijskim orasima! Ukoliko iz nekog razloga ne jedete mlečne proizvode, nema potrebe da se odreknete i parmezana, jer postoji i njegova veganska alternativa. Evo kako se pravi veganski parmezan.

Sastojci:
⅓ šolje sirovih indijskih oraha
⅓ šolje pečenog kikirikija
3 kašike nutritivnog kvasca
¾ kašičice soli
¼ kašičice belog luka u prahu

Priprema:
1. Dodajte sve sastojke u blender i blendirajte dok ne dobijete smesu glatke teksture. Dobijeni veganski parmezan čuvajte u frižideru kako bi zadržao svežinu. Može da traje nekoliko nedelja.
2. Poslužite ga uz omijeno povrće ili bezglutensku testeninu.

Kliknite da ocenite!
[Ukupno ocena: 1 Prosečna ocena: 5]

SVAKE SREDE U 9h u vaŠem inboxu

prijavite se na newsletter

Zajednica od

117 000+ pratilaca

Pratite sadržaj koji svakodnevno kreiram za vas, uz holistički pristup zdravlju, ishrani i životnim navikama.